Jump to content

urbangrower

Full member
  • Content Count

    3,339
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by urbangrower

  1. Je kan t ook aan de vertakkingen zien. Deze staan niet recht tegenover elkaar(haaks) , vrouwtje doet dat wel.
  2. volgens miss was urban niet de weg kwijt. maar goed dat terzijde.;-) ik heb verder nooit beweerd dat led wiet niet potent is. alleen is het zonde van de stroom om zulke bloempjes te groeien. daarnaast heb ik zelf ook met led gewerkt en het groeien ging kei goed alleen t afbloeien leek helemaal nergens op. fijne Paasdagen !!!
  3. Nou...zonder de rest van de Posts te lezen... Ik had laatst een dure 30wAtt led lamp aan m'n omvormer te hangen (bouwlamp)..maar raad eens... M'n omvormer begon te roken en te knetteren.. Terwijl ik er altijd slijptollen enzo op gebruik. Ik denk dat led alleen werkt bij zuiver sinus ipv van afgesneden of gemodificeerd. Sorry hoor.... Maar wat moet dit hobby-forum hier mee?
  4. Die kutter heb ik gehaald bij hydoboulevard in Nijmegen . Kan van de week ff kijken of ze open zijn. .. Want mensen van maxx BV zij al een maand dicht.
  5. Oké.... Mede om de post van boefje ... Google eens "juut" das een wout... Een wout is een agent en een agent is niet welkom hier.... Voor de rest wenste ik je veel plezier hier..met een knipoog.. Ook ik ben een leuk forum lid..alleen moet je af en toe door de regels heen lezen. Hoop ook echt dat je net zoveel plezier hier hebt als ik en vele andere! UG
  6. das wel heel direct.......... juten zijn hier niet welkom,ook hun vriendjes niet. ;-) veel plezier hier....
  7. een heerlijke S5 9 weken ,3 weken water HEERLIJK!! dit is het topje.. van de onderste tak.
  8. urbangrower

    onzin

    leuke pica's
  9. urbangrower

    WP 20150401 006

    From the album: onzin

    ondertopje S5
  10. gelijk is ongelijk... en ongelijk is een bult...
  11. hoe groter je pot... hoe groter je plant/boom oja.. en met een gevulde speciekuip ga je echt niet wandelen ;-) volume en inhoud zijn echt 2 verschillende dingen.... ik zou voor 30 liter potten gaan .. niet de hoge maar de brede,dan heb je ook gelijk een flinke basis voor je struik !
  12. ltgs tis een superding voor zn centen ! je krijgt er extra snijdraden en bladen bij. deze heb ik nog niet hoeven vervangen.ding is toch al 2 jaar in gebruik(alleen niet door mij) apparaat is zeer goed schoon te maken,gewoon beetje sla olie in de rvs kom en poetsen. de handel kan je eraf halen en eventueel een boormachine er op zetten maar dat is eigenlijk overbodig. ding draait hard zat! en... je hoeft m niet open te maken om te kijken of t product al klaar is.
  13. een stek redden is t zelfde als een oma van 80 hartmassage geven.... t werkt... maar daar is ook alles mee gezegd. ik heb vaker steks gesneden van planten .. onder hps en die waren binnen 4 dagen geheel geworteld.(zelfs met klote LV) suc6!
  14. nou , omdat t forum zooo spannend is de laatste tijd... een BUMP ;-) iemand dat ding al van zolder getrokken ? heb nog wel wat spulletjes liggen.. UG QRV 36
  15. gewoon rechtstreeks van de 22mm leiding .... geen rare geluiden .niets aan t handje
  16. en als je de weg niet weet word t ook wel lastig ..
  17. Ik heb al 4 jaar zon ding maar gebruik hem nooit. Heb dan ook geen fluf aan de planten hangen.
  18. Dat jij je toko opstookt tot 30 graden is toch jou feest ? En je betaald liever wat meer om niet in de schulden te komen . Suc6
  19. Dus links om is ie veeeeeeeeeeeeeelste duur.
×
×
  • Create New...