Jump to content

Spitskool

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Spitskool

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tentje van 90 bij 90 heb je een beetje speling
 2. Waarom zou je in hemelsnaam binnen autoflowers kweken??
 3. Zat haze van 9 weken tegenwoordig Deze helaas voor jouw out of stock zit hier op te wachten A5 haze kruising Malawi killer A5 killer haze https://www.aceseeds.org/en/strains/haze-hybrids/killera5hazefem.html
 4. https://www.wietzaadjes.nl/merken/ace-seeds/bangi-haze-ace-seeds/
 5. Succes met je kweek verder!
 6. Idd ph Donner je loelt uit joe nek
 7. Autoflowers vinden het niet leuk als je er mee sleept die moet je gewoon op 1 plek laten staan. Wat betreft die bruine haren klopt ongeveer wel maar ook weer niet want door aanraken etc worden haren ook bruin kan andeRe oorzaken hebben ook zoals b oven vermeld Als je wil kijken of je wiet klaar is moet je een zakmicroscoopje gebruiken en kijken naar de kleuren van je trichomen dan weet je precies hoe of wat Zoon ding kost een tientje
 8. "De moeite genomen om zich voor te stellen" wat wil je weten dan joh rare snuiter.
 9. Hahahahhahahahahhaha ouwe forum junk die er ook echt waarde aan hecht dat ie hier enig respect geniet met zijn 1500 plusjes.
 10. Ee is in het begin een liter in gegaan en daarna nog 2 x een halve in 3 weken tijd dus het valt allemaal wel mee. Begin een beetje schijtziek van dat gezeik van iedereen worden met je kleinere schaal en oefenen in de tuin. Iedereen valt over elkaar heen om open deuren in te trappen en een plusje te halen.
 11. @FoolOnTheHill Eat a dick We gaan het zien zeil eruit natte Aarde ff goed mengen met de rest 2 zakken kokos erdoor om.het een beetje luchtig te maken. Nieuwe stekken en gaan.
×
×
 • Create New...