Jump to content

Mystikal

Members
 • Content Count

  144
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Mystikal

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Zeer boeiend topic, dit ga ik volgen!! get a life!
 2. ... en bij greenhouse zaden met een kleurenschilletje Ik vind die spongepot's persoonlijk ook niet perfect, als je ze gebruiken gaat moet je zorgen dat het zaadje genoeg ruimte krijgt, dus een groot gat in de spongepot maken en daar het zaadje in doen...
 3. Haha, Ja wie weet, er zijn diverse shops (in ieder geval in amsterdam) waar je hem eens kan proberen.
 4. Lemon Skunk en White Widow vervangen! De WW is erg goed, dus zeker de moeite waard om een nieuwe van te zoeken Verder erg leuk om te zien dat je zoveel GH soorten doet, ga ik zeker volgen en mee laten wegen in mijn eigen keuze. Ik wou de Trainwreck eens proberen maar las dat ie niet zoveel deed bij jou, was het misschien een foute plant of had je er meerdere die tegenvielen? Anyway, leuk topic!
 5. Ik heb een hele tijd de verdamper van evert gebruikt tot die een klapper maakde, tussentijds wel een paar keer aan een volcano gelurkt en die beviel me beter, blijf de zak wel onhandig vinden, dat wel.. Maar je kan de smaken echt enorm goed proeven en het is een heerlijke dichte damp, naar mijn persoonlijke mening beter dan de verdamper van evert, hoewel dat natuurlijk heel persoonlijk is. Aangezien je een fijnproever bent is het in mijn ogen de 400,- euro wel waard om de beste verdamper te kopen die er is maar dat kan je beter zelf beoordelen. Het mobiele gebruik kan ook nog prima met een volcano, ik heb nu een stroom omvormer in mijn auto en boot liggen, ik kan dus ook altijd en overal dampen Succes met je keuze en laat in ieder geval even weten wat je van je nieuwe verdamper vind.
 6. 1) Trapkast in de wekpotten 2) Bak op tafel met handvoorraad van alle soortjes die in de trapkast staan Verstoppen?? nee, gewoon eerlijk zijn en zeggen dat alcohol, caffeine, nicotine, geld en chocola veel ergere en zwaardere verslavingen zijn en dat die allemaal gewoon mogen.
 7. Lol, dat is exact wat ik ook dacht. Ik heb het met een van mijn zaailingen gehad, die deed vanaf de 3e internode wat ie moest doen dus symetrische internode's geven. Na het toppen heeft deze plant bij mij op een aantal plekken 3 voudige oksels gehad ipv 2, en dat niet alleen op de hoogte van toppen maar ook veel verder door de plant. De extra bladen heb ik voor een groot gedeelte gedieft evenals de extra fluf, de plant deed het verder prima maar had ook vreemde bladgroei. Mijn zaad was van de greenhouse seed co. en was feminized, soortje weet ik niet meer maar zou ook de Big Bang kunnen zijn.
 8. Hoi Tim, Ik wou je even succes wensen met het kweken van het vogelvoer. Blijf je nog even in die polder van je wonen? dan heeft de rest van nederland geen last van je bestuiving. 2500 mannetjes tussen 2500 vrouwtjes uithalen is gekkenwerk, helemaal met 5000 vogelvoerzaden maarja, sommige mensen zijn misschien iets te optimistich, je zal er geen 2500kg goeie wiet vanaf halen maar dat wist je waarschijnlijk al 1Kg zou ik al knap vinden eigenlijk. Anyway, hoop dat je realiseert dat je met een vreemd en ondoordacht plan bent begonnen en de kritiek moet je maar met een beetje zout nemen. De volgende keer wat beter nadenken voor je aan de gang gaat, dit is alleen maar zonde van je tijd.
 9. http://froebanken.dcfonline.dk/ Snelle service, aparte soorten, nette prijzen en zaden die tegen het deense klimaat moeten kunnen... dus nederlands klimaat is milder en zal daarom ook goed gaan. Royal Dane en Thyphoon schijnen goed te zijn. Ik heb hiervan nog niets ontkiemt dus weet nog niet exact wat ik mag verwachten.
 10. Ik zou toch geen buffertabs doen of geen gs grond... (slechts 1 van de 2...) Ik denk namelijk dat je ze te veel voedt, daardoor kunnen ze nu weleens stil staan.. of het is misschien de kou geweest aan het begin van je kweek, Lowriders hebben zowieso minder voedingsbehoefde omdat ze AF zijn en daardoor dus een kortere cyclus hebben, verder zijn ze een stuk kleiner waardoor ze ook weer minder nodig hebben. Een buffertab is overigens bedoelt voor 5 literpotten en voor een hele cyclus van een Indica of Sativa, een week of 9 tot 15 bloei dus! en dan reken ik de groei nieteens mee. En met een Lowrider (Ruderalis ras) zit je op 6 weken bloei, misschien 7 of 8 en dan nog 2 weekjes groei. Ik gok op teveel voeding. Verder ben je lekker bezig met al de verschillende soorten, ik hoop dat je een mooie zadenkweek tegemoet gaat. Succes!
 11. Haha, leuk topic! Ik speel Skate 2 op PS3, verder vind ik elke versie van Mario Kart geweldig, van de 16 bit (snes versie) tot de versie op de Wii, Gamecube, DS of de N64... allemaal cool!! Als je maar met meerdere kan gamen is het goed.. Vooral partyplay van skate blijft te stoned voor woorden Lol, bij mij is het andersom, ik zit te druk te doen als ik nuchter ben, ben ik stoned dan speel ik relaxed en gaat alles perfect en af en toe knallen met partyplay op de megaramp ofzo is helemaal lache!
 12. haha, ja is waar ook, 3 LED's... smartass!!
 13. Zal niet werken, niet de juiste intensiteit, spectrum en lichtsterkte. Er is hier ergens een topic over verlichting, de exacte beredenering zal je daar ergens kunnen vinden. In het kort zijn eigenlijk alleen MH / HPS en bepaalde TL's goed. Met LED is men ook al behoorlijk opweg de juiste led verhoudingen te vinden maar dan heb je het ook over honderden led's per "lamp" Die living colors heeft maar 1 lamp en echt fel is die ook niet.
 14. Of jongere stekken? ze zien er best goed uit lijkt me. En je hebt alle mogelijke issues al gecheckt zo te zien. Je zou nog een monster van je aarde kunnen nameten?
 15. Mystikal

  WEBCAM

  Hoi, Ik heb er ook naar gezocht want ik heb een cam die elke 5 min. een plaatje maakt, kan je leuk monteren tot een filmpje hypersnel een plant zien groeien, lol Ik heb zelf nooit een cam of fototoestel gehad dat wel werkt onder HPS, ik heb wel een oplossing, je kan namelijk goed foto's maken met een EVSA, sinds mijn lumatek kan ik perfecte foto's maken zonder strepen.
×
×
 • Create New...