Jump to content

hollandcam®

Members
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About hollandcam®

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. AAAAAAAAAAAAAAAiiiiiiii Mijn vtower is naar beneden gevallen. Vanaf boven aan de trap in 3 etappes zo op de vloer. Damn wat schrok ik. En wat is het een fantasties product. Hij werkt namelijk nog !!!! Hoe is het mogelijk.... Toppie. Wilde ik nog even melden. Af en toe zit er tussen al het troep wat deze wereld produceerd nog wel eens een uitzondering op de regel. vtower is zoiets. Gewoon waar voor je geld. Een eerlijk product.
 2. Vandaar dus goed schoonmaken met alcohol en effe schoonkoken.
 3. Alles geprobeerd met die zeefjes. uitgekookt, alcohol. Toch was ik niet tevreden met het resultaat. En ten slotte uitgekomen bij het oeroude ...schoonbranden. Werkt totnu toe het beste. Daarna schoonmaken met alcohol en effe uitkoken. Kook trouwens alle glazen delen 1 keer in de zoveel tijd schoon. Werkt alleen niet bij die slangetjes, das erg jammer.
 4. 11 oktober. Nog steeds geheel tevreden over de vtower extreem. Enige kleine nadeel. er blijft thc olie vastzitten aan de binnenkant van de zuigbuis. Hierdoor zie je de heerlijke hasjolie waar je nooit bij kunt. Ik heb gebrobeerd het er uit te halen maar is tot nu toe niet gelukt. Verder is het een geweldig product.
 5. Allereerst, Bedankt voor het aansnijden van dit topic. Petje af. Ik wist niet dat het zo erg kon zijn. Respect voor jullie ch patienten, jullie weten pas wat pijn is. Erge pijn is al erg maar erge pijn in je hoofd is verschrikkelijk !! Ik leef met jullie mee. En wat geweldig, dat voor sommige van jullie cannabis goed helpt. Maar daar kom ik weer aan. Ga het niet roken en vooral niet in combinatie met nicotine. dat vernauwt je bloedvaten toch? Verdamp het. Probeer het eens in een goede verdamper en vertel je bevindingen. Wiet opent de bloedvaten en kan daardoor meer zuurstof vervoeren, toch ? Ikzelf heb spanningshoofdpijnen door algehele overbelasting van mijn spieren ( knik in de rug ), ook niet leuk hoor. Ik wordt er vooral misselijk van. Het verdampen van wiet helpt me mijn spieren te ontspannen. Sterkte
 6. Zo'n gast heb ik vroeger ook eens meegemaakt. Nam 3 hijsjes van mijn blow en kaboem hij leek wel krankjorum. Zit meer tussen die lui hun oren. Als ik hem gras had laten roken dan had het bij hem precies hetzelfde resultaat gehad. Het idee van het jointje opzich maakte hem al opgewonden. Maar goed. Probeer eens een verdamper met heerlijke eigen kweek sativa der in. Heel rustig zuigen..............................wachten.........nog eens heel rustig en diep inhaleren...........wachten.....uitblazen en de pret kan beginnen.
 7. De Specs die er nu op staan zijn; TS-240 c 600 v / 30 A 5.5 mm2 3 polig schroefbevestiging en deze werkt goed. Ik heb der gewoon nog 1tje nodig. UPDATE: ik heb hem gevonden......nu nog een winkel vinden. http://www.kimden.co.jp/seihin/s-tansidai1...s240c250c-3.pdf
 8. Lui: Hold your horses Ik had er even bij moeten vertellen dat het voor mijn saunakachel is. Vandaar de hoge temperaturen. Bedankt voor de waarschuwingen. Maar het was in dit geval niet nodig. die van "gueswho" moet ik hebben, ik ga wel even naar de plaatselijke electroboer. Ik had gehoopt dat jullie een online shop wisten. Bedankt voor het meedenken. sugesties zijn nog steeds welkom.
 9. Nee hoor, dat zijn niet diegen die ik bedoel, die zijn voor halogeen en hebben een veel te kleine draad diameter. Anders even een link? thx
 10. Hey lui, ik kan er niet uitkomen. Heb me de pleuris gezocht maar ik kan ze nergens vinden. Wie weet een adresje voor grote hittebestendige kroonstenen het lieftst voor 400 volt. En ik bedoel niet die voor halogeen lampjes die je overal tegenkomt. maar echt heavy duty dingen. van porselein of keramiek. 3 polig. contact dozen mogen ook dan kan ik ze der wel uitslopen. wel goed hittebestendig.!! alvast bedankt.
 11. Jammer. Veel plezier met je nieuwe intresses !!! En een gemeend : "Het ga je goed jongen" mazzeltof. Marten
 12. Richard pryor Dont do Drugs. Kan het niet anders plaatsen. sorry daarvoor http://www.metacafe.com/watch/306266/richa...r_dont_do_drugs
 13. Staat er ergens niet nog een oude kerncentrale te koop voor een prikkie? Kunnen we die in Tsjernobyl niet opkopen? weet je zeker dat je wiet explosief goed is en dat er nooit iemand in de buurt komt. Dresscode is Lead.
 14. Zodra ik thuis kom van mijn werk dan gaat de verdamper aan en gaat hij pas weer uit als ik op bed lig. Dan gaat er hooguit 1 gram per 3/4 dagen doorheen. Dit komt omdat die verdamper zo lekker zuinig is !!! Als het weekend is, dan ist 1 gram per 2 dagen. Als er iemand zegt, jij blowt veel. Dan zeg ik NEE. Mijn cannabis gebruik kun je vergelijken met 1 pilsje per avond waar ik de hele avond over doe om hem op te drinken. Tis minder schadelijk voor me en veeeeeeeeeeel relaxter voor mij en mijn gezinnetje. Ik zal het ook blijven doen tot in het bejaardenhuis. En zelfs daar kunnen ze het me niet verbieden want ik rook niet. Ha ha haha haha
 15. Men moet zich afvragen of het internet 100% "incognito" te maken is. neen. Het is een keuze die je maakt. Als je er mee naar buiten treed dan kleeft er een risico aan. ( Je kan ook achtervolgd worden na je bezoekje aan de growshop ) Ik heb er het volste vertrouwen in dat de mensen van t wietforum er alles aan gedaan hebben om ons verblijf hier zo veilig mogelijk te maken. Thx daarvoor.
×
×
 • Create New...