Jump to content

Mystikal

Members
  • Content Count

    144
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mystikal

  1. Zeer boeiend topic, dit ga ik volgen!! get a life!
  2. ... en bij greenhouse zaden met een kleurenschilletje Ik vind die spongepot's persoonlijk ook niet perfect, als je ze gebruiken gaat moet je zorgen dat het zaadje genoeg ruimte krijgt, dus een groot gat in de spongepot maken en daar het zaadje in doen...
  3. Haha, Ja wie weet, er zijn diverse shops (in ieder geval in amsterdam) waar je hem eens kan proberen.
  4. Lemon Skunk en White Widow vervangen! De WW is erg goed, dus zeker de moeite waard om een nieuwe van te zoeken Verder erg leuk om te zien dat je zoveel GH soorten doet, ga ik zeker volgen en mee laten wegen in mijn eigen keuze. Ik wou de Trainwreck eens proberen maar las dat ie niet zoveel deed bij jou, was het misschien een foute plant of had je er meerdere die tegenvielen? Anyway, leuk topic!
  5. Ik heb een hele tijd de verdamper van evert gebruikt tot die een klapper maakde, tussentijds wel een paar keer aan een volcano gelurkt en die beviel me beter, blijf de zak wel onhandig vinden, dat wel.. Maar je kan de smaken echt enorm goed proeven en het is een heerlijke dichte damp, naar mijn persoonlijke mening beter dan de verdamper van evert, hoewel dat natuurlijk heel persoonlijk is. Aangezien je een fijnproever bent is het in mijn ogen de 400,- euro wel waard om de beste verdamper te kopen die er is maar dat kan je beter zelf beoordelen. Het mobiele gebruik kan ook nog prima met een volcano, ik heb nu een stroom omvormer in mijn auto en boot liggen, ik kan dus ook altijd en overal dampen Succes met je keuze en laat in ieder geval even weten wat je van je nieuwe verdamper vind.
  6. 1) Trapkast in de wekpotten 2) Bak op tafel met handvoorraad van alle soortjes die in de trapkast staan Verstoppen?? nee, gewoon eerlijk zijn en zeggen dat alcohol, caffeine, nicotine, geld en chocola veel ergere en zwaardere verslavingen zijn en dat die allemaal gewoon mogen.
  7. Lol, dat is exact wat ik ook dacht. Ik heb het met een van mijn zaailingen gehad, die deed vanaf de 3e internode wat ie moest doen dus symetrische internode's geven. Na het toppen heeft deze plant bij mij op een aantal plekken 3 voudige oksels gehad ipv 2, en dat niet alleen op de hoogte van toppen maar ook veel verder door de plant. De extra bladen heb ik voor een groot gedeelte gedieft evenals de extra fluf, de plant deed het verder prima maar had ook vreemde bladgroei. Mijn zaad was van de greenhouse seed co. en was feminized, soortje weet ik niet meer maar zou ook de Big Bang kunnen zijn.
  8. Hoi Tim, Ik wou je even succes wensen met het kweken van het vogelvoer. Blijf je nog even in die polder van je wonen? dan heeft de rest van nederland geen last van je bestuiving. 2500 mannetjes tussen 2500 vrouwtjes uithalen is gekkenwerk, helemaal met 5000 vogelvoerzaden maarja, sommige mensen zijn misschien iets te optimistich, je zal er geen 2500kg goeie wiet vanaf halen maar dat wist je waarschijnlijk al 1Kg zou ik al knap vinden eigenlijk. Anyway, hoop dat je realiseert dat je met een vreemd en ondoordacht plan bent begonnen en de kritiek moet je maar met een beetje zout nemen. De volgende keer wat beter nadenken voor je aan de gang gaat, dit is alleen maar zonde van je tijd.
  9. http://froebanken.dcfonline.dk/ Snelle service, aparte soorten, nette prijzen en zaden die tegen het deense klimaat moeten kunnen... dus nederlands klimaat is milder en zal daarom ook goed gaan. Royal Dane en Thyphoon schijnen goed te zijn. Ik heb hiervan nog niets ontkiemt dus weet nog niet exact wat ik mag verwachten.
  10. Ik zou toch geen buffertabs doen of geen gs grond... (slechts 1 van de 2...) Ik denk namelijk dat je ze te veel voedt, daardoor kunnen ze nu weleens stil staan.. of het is misschien de kou geweest aan het begin van je kweek, Lowriders hebben zowieso minder voedingsbehoefde omdat ze AF zijn en daardoor dus een kortere cyclus hebben, verder zijn ze een stuk kleiner waardoor ze ook weer minder nodig hebben. Een buffertab is overigens bedoelt voor 5 literpotten en voor een hele cyclus van een Indica of Sativa, een week of 9 tot 15 bloei dus! en dan reken ik de groei nieteens mee. En met een Lowrider (Ruderalis ras) zit je op 6 weken bloei, misschien 7 of 8 en dan nog 2 weekjes groei. Ik gok op teveel voeding. Verder ben je lekker bezig met al de verschillende soorten, ik hoop dat je een mooie zadenkweek tegemoet gaat. Succes!
  11. Haha, leuk topic! Ik speel Skate 2 op PS3, verder vind ik elke versie van Mario Kart geweldig, van de 16 bit (snes versie) tot de versie op de Wii, Gamecube, DS of de N64... allemaal cool!! Als je maar met meerdere kan gamen is het goed.. Vooral partyplay van skate blijft te stoned voor woorden Lol, bij mij is het andersom, ik zit te druk te doen als ik nuchter ben, ben ik stoned dan speel ik relaxed en gaat alles perfect en af en toe knallen met partyplay op de megaramp ofzo is helemaal lache!
  12. haha, ja is waar ook, 3 LED's... smartass!!
  13. Zal niet werken, niet de juiste intensiteit, spectrum en lichtsterkte. Er is hier ergens een topic over verlichting, de exacte beredenering zal je daar ergens kunnen vinden. In het kort zijn eigenlijk alleen MH / HPS en bepaalde TL's goed. Met LED is men ook al behoorlijk opweg de juiste led verhoudingen te vinden maar dan heb je het ook over honderden led's per "lamp" Die living colors heeft maar 1 lamp en echt fel is die ook niet.
  14. Of jongere stekken? ze zien er best goed uit lijkt me. En je hebt alle mogelijke issues al gecheckt zo te zien. Je zou nog een monster van je aarde kunnen nameten?
  15. Mystikal

    WEBCAM

    Hoi, Ik heb er ook naar gezocht want ik heb een cam die elke 5 min. een plaatje maakt, kan je leuk monteren tot een filmpje hypersnel een plant zien groeien, lol Ik heb zelf nooit een cam of fototoestel gehad dat wel werkt onder HPS, ik heb wel een oplossing, je kan namelijk goed foto's maken met een EVSA, sinds mijn lumatek kan ik perfecte foto's maken zonder strepen.
  16. Ik heb geen verstand van de diverse type's olie maar begon door dit topic interesse te krijgen. Ik heb dus even gezocht naar BHO op het forum en kwam een leuk artikel tegen, tijdens het lezen las ik het volgende: en aangezien je zelf aan donkere olie was gekomen is dit misschien een indicatie van de kwaliteit. Misschien sla ik de plank volledig mis maar ik wou het je toch even laten weten, wellicht kan iemand anders uitleg geven over de kleur. In het artikel wordt beschreven hoe je het eindproduct moet maken, misschien interesant leesvoer? in ieder geval krijg je inzage in het product en de productiemethode en kan je misschien weer de kwaliteit beoordelen van het aangeboden product. Groet, mystikal. (EDIT: dan moet ik de link natuurlijk wel even toevoegen... hier dus: BHO maken enzo... klikkerdeklik..)
  17. Ze staan er inderdaad mooi bij, na het dieven en scroggen heb je nu wat meer rust Nu mogen de dames voor jou aan het werk door flinkte toppen te gaan groeien! Succes!
  18. Ik voorzie een hoop problemen, mensen die geen pasje en registratie willen zullen op deze manier vanzelf naar de (vaak ongure) huisdealers gaan met ONGECONTROLEERDE WIET :S waar dus veel mee geklooit kan zijn. En wat is het doel? niet meer aan buitenlanders verkopen... dan vraag je toch naar de ID kaart en noteer je de naam van de (nederlandse) klant. zodat die niet 3x per dag voor toeristen haalt. Een toerist weiger je door bijvoorbeeld een APV (alg. plaatselijk verbod) of je zorgt ervoor dat verkoop aan buitenlanders verboden wordt en eventueel met een gedoogbeleid per gemeente opgeheven kan worden, dan beslist iedere gemeente lekker ZELFSTANDIG wat ze willen doen. Ik zie niet in waarom dit niet kan, voordelen zijn: -Men heeft zijn privacy nog, ID gegevens worden aan het eind van de dag versnippert want daarna zijn ze niet meer nodig -Men weert de buitenlanders, daar is het men toch om te doen? -Geen kosten die het pasjessysteem wel met zich mee zal brengen En als men dit wel wilt doen benadelen ze de privacy van duizenden mensen terwijl men nog steeds de ogen gesloten houdt voor allerlei andere verslavende rotzooi als alcohol, nicotine, caffeine, chocola enzovoort... Nederland wordt wakker! of slaap nog lekker even verder tot je echt in een politiestaat wakker wordt en het te laat is...
  19. Hey Acki, Het is gebruikelijk dat nieuwe leden zich even voorstellen in de daarvoor bestelmde afdeling op het forum (ff kijken vanaf de hoofdpagina zometeen) Wanneer ze omvallen vanwege de hoogte komt dat waarschijnlijk door een of meerdere van de onderstaande oorzaken: -Lamp te hoog (plant gaat "zoeken" naar meer licht en strekt daardoor en kan gaan hangen. -Te weinig (of geen) wind, hiermee ontwikkeld de plant dus geen "spieren" (dikkere stam), zorg dus altijd voor een ventilator over je plantjes zodat ze lekker schudden -Natte bladeren, het extra gewicht trekken ze niet -te veel of juist te weinig water, maak een vuist gevuld met wat aarde en knijp, komt er veel vocht uit dan is het te nat, valt het zo uiteen in je handen? dan is het te droog, is je vuist een beetje vochtig dan zit je op de goede vochtigheid. Verder kan je de slappe planten ondersteunen met sateprikkers of iets wat erop lijkt en net even iets langer is. Succes!
  20. Hoe staan je dames er bij? Misschien heb je dit wietkend tijd voor wat mooie chick-pictures
  21. Goeie setup, wees alleen wel voorzichtig met de voedingslijn van Canna, mijn ervaring is dat de advies hoeveelheden van de voeding echt te veel zijn. Vooral de cannaboost kan je planten een opdonder geven in negatieve zin, ik gebruik 1/4 van advies in het begin en voer dit op naar 3/4 van advies. De rest gebruik ik ongeveer op 50% van advies, anders vliegt mijn EC tot ver boven 1,5 Heb je al een EC en PH meter? hiermee kan je namelijk goed in de gaten houden wat je aan voeding geeft. Verder zag ik dat je geen zwenkventilator had, die zou ik zo snel mogelijk plaatsen, krijgen je planten lekker de wind tussen de bladen en je hebt minder warmte en je planten worden er veel sterker van (dikkere stammen is betere opnamen van de voeding) Daarnaast heb ik zelf veel baat bij mijn tensiometer (www.blumat.nl) om de vochtigheid in de gaten te houden en niet te veel/weinig te bewateren. Wat het TMV betreft (Tabaks Mozaiek Virus) kan ik je niet adviseren, ik heb er nooit last van gehad aangezien ik met zaad kweek.
  22. Wegens onverwachte verhuizing is deze kweek verhuisd naar mijn zwager, hij zal geen verder verslag bijhouden. Dit topic mag wat mij betreft gesloten worden.
  23. Jammer dat er geen electro specialisten zijn die mij even een beetje verder hebben kunnen helpen. Ik heb uiteindelijk mijn spullen bij een electro speciaal zaak gehaald waar de hulp uitstekend was. Volgende keer beter zullen we maar zeggen.
  24. Zelfs meer (afhankelijk welke lamp je neemt) 3 x 92.000 lumen is 276.000 lumen (met 3 x 600 watt greenpower van philips) en 4 x 40.000 lumen is 160.000 lumen (met 4 x 400 watt Master Son-T) Vraag me niet waarom 200 watt extra 52.000 lumen extra oplevert, de lampen verschillen wel van spectrum. Met 2 lampen zou je er in theorie al boven kunnen komen maar ik kan dit niet onderbouwen aangezien ik hier geen praktijkervaring mee heb. Wellicht kan iemand dit bevestigen? of juist ontkrachtigen ben gewoon benieuwd of deze 2 x 600 sterker zouden kunnen zijn dan 4 x 400.
×
×
  • Create New...