Jump to content

Dull

Full member
  • Content Count

    315
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dull

  1. Thanks voor de info allemaal Het gaat overigens mijn eigen (koop) bedrijfspandje worden,waar ik ook werk met mijn eigen bedrijf. Het is dus niet zo dat ik een loods ga huren voor alleen planten. Gewoon enkel wat lege ruimte opvullen voor mijn hobby
  2. Hallo, Hoeveel lampen kun je gebruiken in een bedrijfspand (+-250m2) ,zonder dat dit opvalt bij de stroomleverancier of politie. Uiteraard gewoon wel netjes betalen voor de stroom. Ik dacht zelf aan 6 x600 watt. Of zou je ook 8 x600watt kunnen doen?
  3. Uit een raam zou ik kunnen uitblazen. Maar gaat dat niet opvallen als ik vraag of ik even in de meterkast mag kijken, of als ik vraag hoeveel groepen ik ter beschikking heb of hoeveel ampere de zekeringen zijn. Volgens mij val ik dan meteen door de mand Of ik moet een smoesje op gaan houden dat ik er een zonnebank en wat fitnessapparatuur wil plaatsen,die gebruikt worden op afspraak. Dus een fitnessruimte op prive gebruik. bijvoorbeeld
  4. http://www.wietforum.nl/index.php?showtopi...27&hl=groep Vandaar dat ik het nog even vraag
  5. Hallo, Ik wil een bedrijfsruimte huren (bedrijfsruimte die ik op het oog heb bestaat uit 2x +- 10m2.) in 1 ruimte wil ik dan 2 kweektenten neerzetten. In iedere kweektent 3x 600 Watt. Nu wil ik dus 12 uur de eerste tent laten draaien,en de andere 12 uur de andere tent. Kan ik 3x 600 watt + randapperatuur op 1 stopcontact zetten? Ik weet niet of er verschillende groepen in die ruimtes beschikbaar zijn,en of ik bij de meterkast kan kijken. In de andere ruimte ga ik gewoon een soort opslagje maken,met wat spullen zodat het lijkt alsof het wel gebruikt word. Ik betaal uiteraard gewoon de stroom. En het komt ook niet onder mijn naam te staan. Alvast bedankt voor de reacties!
  6. Het liefste zou ik dat doen, gewoon betalen ervoor. Maar vraag me af of dat bij degene die de ruimte verhuurt niet opvalt, zo'n grote verhoging van de stroom kosten.
  7. Niet, voorgroeien. Ik vraag alleen hoelang een aggregaat meegaat. Aangezien ik ervan uit ging dat er hier wel eens mensen kunnen zitten die wel antwoord op die vraag hebben. Of mag er geen vraag worden gesteld? Dat ik wel of geen duidelijk antwoord krijg is een tweede.
  8. Wat ik nog zou willen weten. Ik heb een aggregaat van,laten we zeggen, 6,5 kw maximaal. Normaal vermogen 5kw. Hierop moet alles aangesloten worden, afzuiger,ventilator,vsa,lampen,etc. De aggregaat laat ik 24uur per dag draaien. (even niet kijken naar dieseltoevoer,etc,etc) De afzuiger,ventilator, kan dan constant aanblijven.(weet niet hoeveel watt dat is?) Stel ik heb 12 lampen. Die deel ik door 2 hokken. Dus 2 hokken van ieder 6 lampen. Het totaal aantal watt van de lampen dat op de aggregaat komt,is dan 3600 watt. Hierbij moet dan nog de afzuiging,etc komen. Ik heb geen verstand van opstartpieken etc. Dus daarom ook mijn vraag of bovenstaand mogelijk zou zijn? En hoelang gaat een goede aggregaat mee,voordat hij onderhoud nodig heeft/op is?
  9. Ik had niks anders verwacht. Waar de vorige 2 kabineten al een politie-staat waren aan het maken, doet dit kabinet er nog een schepje bovenop.
  10. Ze leren het ook nooit. Een goed voorbeeld zou de USA moeten zijn, de 'war on drugs' is niet te winnen. Ipv zoveel geld uit te geven aan de aanpak van softdrugs kan men het beter legaliseren. En verdiend de overheid nog btw erop. Ze zijn ook verbaasd over het grote geweld? Vooral met harder aanpakken en duurdere wiet zal dit nog alleen maar erger worden.
  11. Als ik weer wat budget heb ga ik het inderdaad eens proberen.
  12. Wat als je een generator 7,5 kva , luchtgekoeld , helemaal omkast totdat deze geluidsdicht is. Vervolgens zet je er een inblaas slang en een uitblaasslang op ter verkoeling van de generator. Hierop zet je weer een geluiddemper. Dit moet toch mogelijk zijn? Je moet innovatief zijn he mensen
  13. Stel, Ik heb een aggregaat met een continu vermogen van 7,5 Kva. Hoeveel lampen van 600 Watt kan ik hierop aansluiten inclusief alle randapperatuur die worden gebruikt bij een kweek? Alvast bedankt!
  14. Zal de wietprijs hierdoor nog duurder gaan worden? -Besloten coffeeshops -Meer aanpak van teelt
  15. 50MG is standaard bij Sertraline volgens mij. Word geschreven tot 250mg heb ik eens gelezen. (extreme gevallen). Wat ik doe is vooraf en op de dag zelf even stoppen. De dag erna weer verder met de kuur. Heb je Sint janskruid op recept?
  16. Uiteraard op eigen verantwoording,en volgens de algemene informatie: niet doen! Mijn eigen verhaal: Ik slik al een tijdje antidepressiva (SSRI) 50MG. En ik heb al +-20 keer xtc hierbij genomen. (Dag van te voren gestopt met AD). Ik leef nog. Sint janskruid is nog minder heftig als een SSRI. Bij mij voelde ik niks van het Sint janskruid. Dankzij de AD heb je geen 'love' gevoel zoals normaal. Maar ik raak er wel gewoon nog van de kaart mee. Doe ermee wat je wil,ik raad niks aan of af.
  17. De DDR en Nazi duitsland is er niks bij. Verplicht bloed afstaan? Meteen je DNA opgeslagen. Boete,rij-verbod,en dna. 3 vliegen in 1 klap voor de overheid. Een onderhuidse chip is slechts een kwestie van tijd met zo'n domme bevolking. Men leert blijkbaar niks van de geschiedenis En gaan ze mij onder dwang een naald in mijn arm steken? Ik kan zowiezo niet tegen naalden,laat staan in mijn pols of rond de elleboog. Gaan ze mij dan vastbinden ? Heil Hirsch ballin! Zal verplichte kost worden.
  18. Volgens mij werken ze daar op de boot liever dan genieten van een leuke vakantie
  19. Aangezien ik aan guerilla niet meer doe wil ik binnen gaan kweken. Betere wiet,en controle over de planten in tegenstelling tot guerilla. Nu ben ik nog een 20 jarige,dus thuis kweken bij mijn ouders zit er niet in. Ik wil dan ook een klein flatje gaan huren op mijn naam. Hier wil ik dan gaan kweken in zo'n growtent. Mijn bedoeling is om mijn hobby uit te voeren en lekkere wiet kweken. Ik ga dus niet illegaal aftappen en betaal ook gewoon de rekening. Ik wil ook kweken in die growtenten,dus geen rotzooi maken in mijn huur appartement. En als brandbeveiliging ook nog automatische blussers erboven. Uiteraard moet de hele installatie zelf al veilig zijn aangelegd. Mijn vraag is dus of het mogelijk is om 8x 400Watt op te hangen ? zonder dat ik meteen Essent en politie op mijn dak heb. Ik ga mijn flatje niet gebruiken als leefruimte. Er komt geen enkel ander electronisch apparaat dan de 8 lampen en benodigheden voor de kweek. Alvast antwoord op de vraag waarom ik niet met 1 lamp begin? Ik moet ook de huur van de flat betalen,de kosten van elektra,investeringskosten in lampen. Die kosten wil ik er dan wel uit hebben. Bij voorbaad dank voor al jullie antwoorden
  20. Tijd geleden dat ik hier ben geweest. Gaat momenteel niet erg goed. Heeft geen bladeren meer en de 2 zijtakjes lijken ook niet meer erg gezond. Ze staan niet onder een lamp,maar gewoon voor het raam. Woon nog thuis. (Wietplantjes onder tl mocht wel,maar Cocaplantje onder lamp mocht niet meer ) Maar gelukkig komt de zomer eraan. Kunnen ze weer blaadjes gaan krijgen.
  21. Toch maar even wachten tot de kerst met blaadjes bestellen. kom uit op 120 euro inclusief verzenden Best prijzig als je niet weet of het 100% aankomt.
  22. Ben benieuwd. Ga volgende maand eens een zak bestellen. 900 gram zul je wel even mee kunnen doen hopelijk
  23. hey indiaan, Ik bedoelde eigenlijk het kopen van bladeren. Je kunt daar 900 gram voor 99 dollar kopen. +-65 euro. Weet niet hoelang je daarmee doet,maar als het ook nog eens word onderschept... weg 65 euro. Heb zelf al 2 plantjes,maar eer dat ik daar van kan eten ben ik nog een aantal maanden verder.
  24. Daar wilde ik ze ook gaan kopen. Maar iemand al geprobeerd ? Niet onderschept door de douane? Bladeren zijn namelijk illegaal volgens het wetboek.
  25. De 1940-1945 praktijken komen terug. AUSCHWEIZ BITTE!
×
×
  • Create New...