Jump to content

jackherrer100

Members
  • Content Count

    62
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About jackherrer100

  • Rank
    JackHerrer100%
  • Birthday 08/21/1989

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Contact Methods

  • MSN
    funnycrystals@live.nl
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Cannabis World!!!!
  • Interests
    Van Alles en nog wat.
  1. dan hoop ik maar dat ze mijn soort/variant terug kunnen toveren.
  2. Nou de soort die NIEMAND zich meer kan herinderen, wat NERGENS meer te krijgen is, wat mijn allerbeste medicijn WAS. http://i40.tinypic.com/2d2hb2s.jpg (kijk deze foto maar eens, dit is nou de kut van Mary jane.) ze hebben mij heel veel ellende bezorgt en verdriet; afgelopen 4 jaar;
  3. gaan we terug de tijd in :) PRACHTIGE TOPPEN!!! goed gedaan jongen!! met mijn planten gaat het helemaal niet goed verdorie en de zomer is al bijna weer afgelopen. nog een jaar wachten ****************************************** misschien klinkt het echt gestoort hoor, maar jullie moesten eens weten stel je voor er komt een persoon op mij af lopen en die zegt lieve jongen in dit mooie lichtgroene zakje(gripzakje) zit het bloemtopje die jij al jaren hebt willen roken maar niet meer hebt kunnen krijgen, Maar deze persoon is heel eerlijk en die zegt je wilt 500,- euro ervoor geven weet je zeker dat je dat wilt en er geen 100,- euro voor wilt geven??? dan zal ik zeggen nee man hier is alsnog 500,- euro het zal me echt niks uit kunnen maken echt niet, op dat moment intreseert dat hele geld me niet, en dan wens ik die persoon een zeer fijne dag EN zie ik hem als me HELD!! daarna zal ik een lekker jointje van dat topje draaien, en ik zal hem weer voor de miljoenste keer opsteken met het gevoel van: hmmmm hopelijk is het hem echt, en hopelijk ben ik niet weer belazert. zit al 4 jaar te wachten. in januari 2012 5 jaar. ik wil helemaal niet zeurderig overkomen ofzo maar het lijkt mij echt zo fijn om DAT nog een keer in me leven mee te maken. ik wil die chemische medicijnen van de pharma niet meer, ik hoef die klere alcohol niet meer, en die klere sigaretten. of die trip/chemische wiet uit de shops op DIT moment. dr is maar 1 ding wat ik wil: DAT wat heeft bestaan. AMEN. (tranen,tranen,tranen) Sorry topicstarter dat ik zo'n gek bericht in jou topic plaats, maar als ik die foto's zie schieten de tranen in me ogen. wat ik wil is 10.000x lekkerder als sex.
  4. wat ik zelf zo raar vindt is dat op hartvannederland teletekst staat dat het om 15.000 stekken gaat. terwijl op alle nieuws websites staat dat het om 150.000 stekken gaat. zelfs op de site van de politie staat 150.000 stekken dus ik denk dat hartvannederland het verkeerd begrepen heeft. en in het filmpje in mijn nieuws bericht zeggen ze ook 15.000 stekken, echt vaag. scheelt nogal wat he iemand een idee??
  5. BRON 1: http://www.mediatv.nl/2011/nieuws/6333/Gro...ld_(video).html BRON 2: http://www.politie.nl/hollands-midden/nieu...farendsveen.asp ALLE BRONNEN: http://news.google.nl/news/story?gl=nl&amp...l&scoring=d Roelofarendsveen - De politie heeft zaterdag rond 10:30 uur een grote hennepkwekerij opgerold aan de Floraweg in Roelofarendsveen. Het gaat naar schatting om 10.000 tot 15.000 planten en 150.000 stekken. De kwekerij werd in het achterste gedeelte van kassen aangetroffen. De eigenaar van de kassen heeft de kassen verhuurd en heeft verder niets met de hennepkwekerij te maken. Bij de inval in de kassen heeft de politie tien personen aangehouden, zeven vrouwen en drie mannen met de Bulgaarse en Turkse nationaliteit.
  6. A. je mag je helemaal kapot roken aan de sigaretten, 100% legaal. B. je mag je helemaal stuk zuipen aan de alcohol, 100% legaal. C. je mag je bij de Mc-donalds helemaal vet eten aan de vieze vette hamburgers en friet. D. je mag je helemaal maar dan ook helemaal de klere in drinken aan de blikjes energy drink met een zeer hoog caffeinegehalte. (ook die vieze koffie) 100% legaal. E. als het nodig is volgens deze kut wereld proppen ze je helemaal vol met anti spychotica pillen en zware slaap pillen en die gekke anti depresieva pillen waar zeer ernstige bijwerkingen aan zitten. F. je mag je helemaal stuk vreten aan het vieze snoepgoed dat ze in supermarkten verkopen waar ENORM veel SUIKER in zit. 100% legaal. G. ze hebben nog liever dat je harddrugs gebruikt zoals vieze cocaine en heroine en xtc, speed, paddo's, lsd, ghb, en al die vieze andere rotzooi!! MAAR.... OWEE ALS JE GEWOON EEN BIOLOGISCH NATUURLIJK PRODUCT WIL GEBRUIKEN DIE NOG ---NOOIT--- IEMAND OM ZEEP HEEFT GEHOLPEN!!!!!!!! oftewel de Cannabis plant in zijn natuurlijke status. met zeer heftige MEDICINALE eigenschappen. ze zijn echt ziek. maar goed ook. en hun hebben echt hulp nodig. maarja volgens mij zijn die gasten die tegen de cannabis plant zijn op deze klote planeet zo ziek dat hulp voor hun NIET GENOEG IS!!. ik wil nog 1 ding zeggen nu: ik vindt dit echt een hele nare wereld. en soms denk ik weleens als ik zo nog tot me dood hier moet leven dan zit ik me weleens af te vragen of ik nog wel verder wil leven. jongens echt ze spelen een heel smerig spelletje met ons, de dingen die ik van A TOT G heb opgenoemd worden mensen dood maar dan ook echt dood ziek van, en ja,,, als die mensen dan ziek ervan geworden zijn kunnen die gekke ook nog eens geld verdienen aan de medicijnen die ze nodig hebben voor de ziekte die ze van deze middelen gekregen hebben. eigenlijk moet je al die wiet haters gewoon vast binden aan een waterpijp die ze elke seconde dikke wiet rook in de hersenen blaast!!!!!! en dat 8 uur lang en misschien kunnen ze daarna normaal nadenken. AMEN.
  7. wf leden, ik zit hier met een probleem. het is nu sinds gister middag aan het regenen, wat moet ik doen?? om ze levend te houden?? ze hebben nu al een hele dag geen zonlicht gehad. en ik ga ze niet onder lamp zetten want van wiet onder lamp wordt ik paranoia van.(verkeerd effect voor mij) het tis nu of nooit. wacht al 4 jaar.
  8. Edit onnodig quoten zie hier : hoe te quoten Elmo ik ben heel blij dat je zegt dat ze nog miljoenen plantjes te gaan hebben, ik ben soms erg bang dat ze de wietplant uit gaan roeien
  9. owja beste leden ik heb nog een vraag aan jullie. >>> hoeveel water moet ik ze geven per dag?? op deze leeftijd:P:P??? p.s: ze staan nu heerlijk te zonnen in de UV-STRALING.
  10. @ Nederwierie: Heel erg bedankt voor je tips!! ja ik weet het niet of ik ze onder een lamp/tl ga zetten want ik reageer helemaal niet goed op wiet die onder lampen is gekweekt. (wordt ik paranoia van) buitenwiet bevalt mij het allerbeste en tevens me medicijn. al 4 jaar aan het wachten erop
  11. hey beste wietforum leden:) @ Cannabiznis: Je hebt echt prachtige planten!! respect voor je man:) @ Andere leden: ik lees dat jullie vragen waar ze nu staan nou om een groot verhaal kort te maken, ik heb dus 4 weken geleden ofzo 4 potjes in het bos neergezet, in 3 van de 4 potjes heb ik 1 zaadje in gedaan, deze zijn helaas niet gaan leven/groeien, nou is het bizarre dat ik in 1 potje 2 zaadjes in gedaan heb. nadat ik vandaag even wat gegeten had in de stad dacht ik van nou laat ik is gaan kijken bij me plantjes of er al iets gebeurt is. dus ik loop naar het plekje in het bos waar ik ze neergezet heb en ik zie ineens dat er in 1 potje 2 plantjes zijn opgekomen. nou is het zo dat ik ben verhuist en dat ik ze dus nu meegenomen heb naar me huis en ik heb ze nu even BINNEN staan zonder licht erop want het is nu nacht dus ik denk dat ze nu geen licht nodig hebben;) morgenochtend zet ik ze meteen in de tuin onder de zon. hopelijk schijnt de zon hopelijk hebben jullie goede aanwijzingen voor me ook omdat jullie volgens mij al heel veel ervaring hebben met Cannabis kweken. hier nog een paar details: - deze 2 plantjes hebben nog nooit voeding gehad. - ze hebben nog nooit onder een lamp gestaan. - ze hebben nog nooit kraanwater gehad, alleen regenwater. - ik weet niet precies of het nou mannetjes zijn of vrouwtjes(kan iemand dit zien van WietForum??) - de Cannabis soort is Durban Poison. en ik wil nog even wat zeggen tegen jullie, ik zat tenet zo naar die plantjes te kijken en zo vaak heb ik in me leven niet in het echt wietplantjes gezien, en ik ben van mening(en ik denk velen met mij) dat deze wereld zicht heeeeeeeel erg vergist, dat dit plantje drugs is. begrijp er helemaal niks van. mijn mening is dat alcohol,sigaretten, en drugs zoals cocaine en heroine e.t.c e.tc echte drugs zijn. de wietplant is(vindt ik) niet eens softdrugs. ik vindt het puur een medicinale plant. maarja maak dat maar is aan die anti wiet gasten WIJS. hopelijk kunnen jullie me goede tips geven. en iedereen kweek je suf zal ik zeggen;) JackHerrer100.
  12. !!!!!!!!! hey beste Wietforum leden!!! ik ging vandaag kijken bij mijn buitenwiet plantjes en tot mijn grote verbazing zag ik dat er gellukig 2 van de 5 toch zijn gaan groeien, alleen zijn ze nog wel behoorlijk jong, echt jonge baby plantjes Ik hoop echt dat deze 2 wietplantjes groot worden en mooie toppen gaan leveren. hier heb ik de beloofte foto's!! (sorry dat ik hier laat mee ben aangezien ik dit een paar weken geleden al belooft had) http://www.wietforum.nl/index.php?autocom=...amp;album=12522 kunnen jullie mij goede tips geven om deze planten zo goed mogelijk te laten groeien en te verzorgen??? ALVAST HEEL ERG BEDANKT!!! \ JackHerrer100%
  13. jackherrer100

    plantjes Juli 2011

    van de 5 planten zijn er 2 gaan groeien, de andere 3 hebben geen teken van leven vertoond. kunnen jullie mij goede aanwijzingen geven hoe ik ze het best kan laten groeien tot mooie Cannabis planten? soort = Durban Poison en New Purple.
  14. nouwja wat kan ik zeggen? ik heb al me berichten verwijdert hier op het forum omdat ik eigenlijk vondt dat die iets te prive waren om te laten lezen. niet al me berichten maar wel een aantal die ik eigenlijk niet had moeten schrijven. want heel nederland kan het lezen. misschien weten sommige hier nog wat er in die berichten stond haahaha niks aan anderen door vertellen hoor dit wordt me laatste bericht hier op het nieuws en media gedeelte omdat het toch alleen maar nare en vervelende nieuwsberichten zijn. ik kan nog 1 ding zeggen en dat is: door dit GEDOOGBELEID heb ik heeeeeeeeel veel problemen mee gehad in me leven. en dan doel ik op medicinaal gebruik. - einde posten in nieuws/media. -
×
×
  • Create New...