Jump to content

Nuts

Members
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Nuts

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  • Birthday 12/18/1982

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Utrég
  • Interests
    Mijn intresse gaat voorral uit naar echte kweek sience zowel als in de plant als om de plant en voeding en medium.<br />Ik irriteer me aan mensen die doen alsof ze een of andere kweekgoeroe zijn, en mooi praten soms, maar er eigenlijk maar weinig van snappen...<br />
  1. Nuts

    Metrop Spuiten !!

    Hallo Damian, ik ben hier weinig online geweest op wietforum omdat ik het gevoel heb dat er teveel onzin op staat, en er geheime commerciele belangen zijn van een aantal "members" ik heb ondertussen tussendoor 2x gedraait op Hy-pro omdat de growshop eigenaar mij daarvoor had overgehaald en beloofde dat als ik minder er af zou trekken als met Metrop, hij het verschil erbij zou leggen.... nou.. 600gram minder... maar dat lag aan mij zij hij.. 2e x weer.. Weer 600g minder ??!! Maar weer mijn schuld volgens hem (ik zou bijna zijn naam hierop willen zetten) en het verschil bij leggen ?? Not !! Terug op Metrop, spuiten erbij.. yep !! 1.51 g per Watt... Paar x gedaan toen Advanced gebruikt vanwege het vergelijk op dit forum met Metrop.. Ik weet niet hoor.... maar dat was een disaster... ik denk dat ze bij die test AN vs Metrop de planten hebben omgedraait want bij mij was het helemaal niks.. Metrop mailen over deze topic.... Hun beetje boze andwoord was dat Wietforum commerciele belangen hebben bij bepaalde merken voedingen, zaden, aarde en andere producten en dat wietforums eigenaren een groothandel hebben.. aha.... Voor mij een rede om naar een andere forum over te verhuizen.. Ik bezoek ieder jaar de hortifair in Amsterdam om te leren van al die voedingsmerken daar, ik mail zo nu en dan met de helpdesk van Metrop, Bio Nova en Plagron want deze merken zijn de enigste plantenvoeding leveranciers die duidelijke andwoorden geven die hetzelfde zijn als de merken die op de hortifair staan. Alle andere merken als Humbolt, Bio Bizz, Biogreen, BAC en degene die dat ondersteunen die allemaal roepen organisch te zijn...... allemaal commercieel gelul.
  2. Plantenvoeding speciaal voor hennep planten... tuurlijk... Baby`s uit Afrika en Engeland hebben ook hele andere voedings elementen nodig als onze baby`s hier uit het kikker landje...!! Pokon gaat goed.... onderscheid zit hem in de npk combinatie`s voor de groei periode en de bloei periode... Micro elementen.. dat maakt de voeding compleet. Veel merken hebben dat niet in de voeding zitten en verkopen er vele flessen met aparte micro elementen erbij onder de naam stimulators... Sommige merken wordt je gek van het aantal flessen, waarop ook nog niks op staat wat er nou echt in zit en wat het doet.. Organische voeding ? Een pure organische plantenvoeding dat vloeibaar is bevat geen fosfor.. dat is namelijk onmogelijk zonder een chemicale verbinding. Dus iedereen die roept dat ze een organische voeding hebben............. Tuurlijk !!
  3. Is er al resultaat.....?? want ik ben gewoon nieuwsgierig.... Ik denk dat de planten het niet opnemen, eerder zal vergiften...net zo iets als dat wietplanten zoeter worden van suikerwater (echte wietforum fabel, sorry, ik heb geen hoge pet op van de testen en beweringen hier) maar je weet maar nooit ! gewoon proberen...... op deze manier zijn alle kruiden middeltjes ontdekt door de eeuwen heen..
  4. genoeg onzin staat er hier weer op het forum.. plantenvoeding speciaal voor wiet planten is onzin.. Het gaat erom of de plant een soort is die groeit en daarna bloeit en/of vrucht aanzet... of alleen maar groeit en alleen maar groeien moet met het verschil veel of weinig blad.. Op deze basis word een npk mix en micro elementen mix bepaalt. Een universele plantenvoeding heeft een npk met waardes met nauwelijks een verschil onderling.. Daar kan je redelijk goed op kweken, maar de hoogste opbrengst krijg je er niet mee. Waarom gebruik je anders als extra boost in de bloei periode een pk 13/14 of een super pk van Aptus, of een Boombastic van Atami of de MR2 van Metrop ? Allemaal om de Kalium te verhogen in de bloei, want de kalium is de dik maker van een top of vrucht. Iedereen die deze producten gebruik in de kweek, en toch geen grotere resultaten haalt moet dan ook bij zichzelf te rade gaan wat ze niet goed hebben gedaan........ want al deze producten zijn gewoon ontzettend goed.
  5. Wortel stimulator heeft alleen zin als er genoeg fosfor in de aarde of voeding zit.... of je moet een wortelstimulator nemen met fosfor...maar dan is het een voeding. Wortels groeien niet zonder fosfor. Een beetje Guano Kalong op de aarde (veel fosfor en calcium) is al goed.. Ik heb ooit van de Mentor van mijn favorite voedingsmerk gehoord "en nooit vergeten met de humor hij dat vertelde" dat een bodybuilder die steroide neemt om de groei te stimuleren ook niet groeit zonder eten.
  6. ik ben een oud gebruiker van Biogreen... was altijd zeer tevreden over de voeding en de helpdesk..totdat...?? de voeding veranderde en weer veranderde en weer veranderde...... en een arrogante helpdesk mij alleen maar kon uitlachen en veertellen dat de voeding nog beter was.. door hun negativiteit over Metrop ben ik daar eens gaan kijken, en heb ze zelfs ontmoet op een beurs... hele normale mensen die schijnbaar opgelicht zijn door Biogreen (zigeuner mensen) en daar uit gestapt zijn... dat was ook de rede van de grote achteruit gang van de biogreen voedingen.. Ik gebruik de Metrop al een tijdje, ik zeg alleen maar..... test het eens en zie het met eigen ogen...
  7. Indoor Plagron growmix aarde Ecostyle AZkalk Metrop mr1 10-40-20 Metrop mr2 10-20-40 Metrop Calgreen 22% Ca Metrop AminoRoot Metrop AminoBloom Bio Nova BN-Zym Canna trichoderma Outdoor Guano kalong korrels Metrop MAM 8 Metrop Calgreen Canna trichoderma
  8. Nuts

    nitrozyme

    mag toch niet verkocht meer worden in nederland ? vanwegu hormonen ofzo... is wel heel goed spul..
  9. beste bio bizzzzzzzzz... klinkt intressant, maar ga toch maar even terugg naar de kweekschool..... npk 2-6-3,5 een pure vloeibare organische P van 6% kan niet ..dus ook jullie hebben er een chemietje aan vast + het is niet een Calcium overschot dat de N dwarsboomt, maar een kalium.. word wel vaker verward door beginners.. Wil je puur organisch kweken, dan moet je niet janken dat je geen top opbrengst heb... maar best wel goed gaat het met www.guanokalong.nl gebruik ik outdoor voor in het (duitse) bos..
  10. zonder na te moeten denken.... Metrop..!! wat hun als basisvoeding verkopen, verkopen anderen als dure supervoedingen zoals green sensation en bloom bastic.. je ziet bijna geen advertenties van ze, maar zijn volgens mijn gs in een paar jaar tijd 1 van de grote spelers in europese gs (growshops) geworden. ik heb ooit iemand ervan ontmoet, en de technische uitleg ervan was verbluffend.. ik denk dat dit de nieuwe generatie voedingen zal worden.. want alles draait toch om opbrengst en smaak ?
  11. politie moet een redelijk vermoede van schuld hebben en dat moet uit 2 aanwijzingen komen..... dat kan o.a. zijn: anonieme tip geur die zij zelf geroken hebben warmte meting water overlast hard draaiende afzuigers het lullige is alleen dat als ze al een vermoeden hebben dat ze zelf de anonieme tiplijn bellen of zeggen dat ze het geroken hebben..... Ik heb recent meegemaakt dat een kennis van mij een inval in z`n afgelegen hobby schuur had gehad door een anonieme tip (wij weten wie) en dat de Eneco een onderzoeks rapport met een warmte meter heeft gegeven aan de politie.......echter !!!! dat pand staat afgelegen en is rondom beveiligt met geheime camera`s die elke beweging opneemt....en er is nooit iemand gezien en zeker niet op de bewuste datum van de Eneco... en die 2 weken stonden de lampen niet eens aan, omdat er geen stek te krijgen was.... conclusie..... Eneco en politie dekken elkaar in om lekker centjes te verdienen, en jij moet maar kunnen bewijzen dat ze liegen.... Een buurman verder op heeft van de zomer een inval gehad in z`n bedrijfspand....... echter er was niks en er was ook nooit wat geweest (hij had alleen maar een naam) maar daar hoor je niks meer van, geen excuses en niet eens de schade vergoed... politie staat !!
  12. Jorge Servantes heb ik ooit gesproken op een beurs... conclusie... hij weet de balle van kweken,... is alleen maar journalist die overal kweek informatie vandaan jat of krijgt (onder andere Canna, z`n bille vrienden) en dat in een boek plakt en weer een hoop centjes vangt... hij heeft alleen niet door dat er tegenstrijdige verhalen instaan (omdat ie het zelf niet begrijpt) en verkeerde pH schema`s de zoveelste fopper al in marijuana land..
  13. Alleen het verschil is dat het in China en Rusland steeds beter gaat en hier steeds slechter !!! Nog een x het CDA in het kabinet en we staan aan kop boven China en Rusland....
  14. hebben wij een gedoog beleid dan ?????? in andere landen op het Duitse deelstaat Beieren na dan word er meer gedoogd..... zolang het maar niet opvalt en er niet over gelult word..... hebben jullie enig idee hoeveel growshops er in Spanje, Portugal, Italie, Tsjechie, duitsland, Scandinavie, Verenigd Koninkrijk, Oosterijk, Zwitserland, Australie, Canada en ja zelfs Frankrijk en Amerika zijn ????? Alleen bij ons willen ze ze gaan sluiten....... Wij Hebben helemaal geen gedoogbeleid meer..... er is geen land ter wereld waar meer op wietkwekers en blowers gejaagd word..... Nog een paar jaar, dan mogen de 1 miljoen blowers en kwekers in Nederland (aantal heb ik van de radio) ook niet meer stemmen.... Dan hebben ze van de kerk weer een beetje meer macht gekregen...
  15. Nuts

    Vieze Smaak

    als het zuur en bitter is wat je proeft..... flikker het maar gauw weg... want dat is die chemicale troep wat ze door de natte wiet heen mengen om het droog te laten lijken.... ik heb ook al wiet gezien waar erwten soep doorheen was gemengd om het te verzwaren...... ......ik miste alleen nog de unox.... wij nederlanders krijgen een steeds slechtere naam in het buitenland met die wiet...... overheid bedankt !!!! en ook bedankt voor het creëren van nieuwe hakkelaars die zich met die praktijken bezig houden omdat er tegenwoordig zoveel mee te verdienen valt voor ze..... enja... de overheid heeft gelijk..!! wiet is slecht voor je gezondheid....de wiet van de hakkelaars dan !!! nuts is frustie.
×
×
  • Create New...