Jump to content

weedy69

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About weedy69

  • Rank
    zomaar een lid
  • Birthday 06/09/1967

Contact Methods

  • MSN
    mastereddy69@msn.com
  • Website URL
    http://relax.peety-passion.com

Profile Information

  • Location
    soest
  • Interests
    van alles
  1. weedy69

    Relax

    mijn wiet planten
  2. kan iemand mij nou vertellen welk merk de beste voeding heeft? ik bedoel , op veel sites en forums vertellen ze je van alles maar wat is nou het beste voor jullie? ik gebruik zelf " house and garden". is het ook zo dat de hoeveelheid aangegeven op de verpakking altijd teveel is? heb namelijk van meerdere growshops gehoord dat als je zeg maar de helft geeft van wat er aangegeven is op de verpakking, dat al voldoende is. iemand daar meer ervaring mee?
  3. hey SativaBelieva dank je voor de goede uitleg. ga er zeker mee aan de slag. heb er nou ook een paar in de kast staan , en zien er tot dus ver uitstekend uit. zal je op de hoogte houden. Big Al
  4. ja dat vraag ik juist. want het is toch gek dat ik nu alleen maar vrouwtjes heb je zou toch zeggen dat er dan ook mannetjes tussen moeten zitten.
  5. kan je echt niet zeggen of ze van rezdog waren of niet. heb ze in amsterdam bij een growshop gehaald. en waar knijp je ze dan tot moes? ik bedoel ik heb mijn planten nog nooit gesnoeid.
  6. maar is het erg dan als het een herma is? ik bedoel er zaten misschien 10/12 seeds in elke plant. de plant wordt er toch niet minder om? ik bedoel , kijk naar die toppen .
  7. hey SativaBelieva , ik heb ze opgetrokken uit seeds die ik had gekocht. werden mij verkocht als sour diesel seeds dus weet niet of het nou een kruising was. de ruimte die de planten krijgen is volgens mij genoeg , heb er 5 op een vierkante meter. verder heb ik niks aan de planten gedaan dan alleen maar voeding gegeven volgens schema. en ze staan onder 1 400 watt lamp. en de smaak was echt best lekker , geef het wel een 8/5 . heb het ook aan anderen laten proeven en waren ook zeer tevreden. nou is smaak natuurlijk iets persoonlijk. wat is supercrop eigenlijk? is dat het welbekende "toppen"?
  8. ik heb net een reactie geplaatst op een sour diesel post. nou heb ik daar zelf nog een vraag over. de sour diesel planten die ik had waren echt de perfecte plant voor mij , grote top (zie mijn galerij) bijna geen blad , geen zij takken. toen mijn toppen klaar waren haalde ik er een aantal seeds uit . ik had 4 planten en haalde er ongeveer 50 seeds uit. nou heb ik wat van deze seeds laten ontkiemen en staan nu weer in mijn kast te bloeien. mijn vraag is nu , sinds de seeds van een vrouwelijke plant komen, zijn het dan ook automatisch vrouwelijke seeds? want met de seeds die ik heb laten ontkiemen zat geen 1 mannetje tussen. kan iemand mij daar een antwoord op geven? groeten albert
  9. mooie planten vind alleen 1 ding zo vreemd. ik heb ook sour diesel planten gehad en zagen er niet zo uit als deze. bij mij was het 1 lange stam met maar 1 top er in. geen zij takken. nou was de top wel zo lang als een 1/5 liter pepsi cola fles en ook bijna zo dik. je kunt de foto zien in mijn galerij. hoe kan er nou zoveel verschil in die van jou en mij zitten , jouwe zitten veel meer zij takken aan? kan iemand mij vertellen waar dat aan ligt. groetjes albert.
×
×
  • Create New...