Jump to content

gekkedavid

Members
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About gekkedavid

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. ziet er lekker uit :-) ik ben met precies hetzelfde bezig! zelfde soort, zelfde aanpak! en dan voor de zekerheid op 3 plekken!
 2. Even een berichtje om te laten weten dat er van vorig jaar nog steeds een AH krat vol staat ;-) dus meer dan tevreden met de oogst!
 3. Nee, onder de lampjes gaan ze niet meer.. hier nog wat foto's hoe die nu in de bloei zit, zo ziet ie er nu in zn geheel uit (gaat een beetje hangen van de topjes) hieronder nog n paar foto's van de witte thc laag Ik zou wel wat reacties willen wat de ervaringsdeskundigen denken hoeveel gram hier af komt. groetjes.
 4. Hallo, tijdje niets laten horen... Bij deze laat ik even weten hoe het drie weken geleden met mijn kaasjes ging... had deze foto's toen al geupload maar zag nu dat ik ze niet had gelinkt... zie hieronder mijn cheese! Ook heb ik enkele honderden automatic Mary zaden liggen, mochten er mensen interesse hebben voor bijv ruilen? Van t weekend doe ik wat foto's erop van hoe ze er nu bij staan (heel lekker in de bloei!)
 5. Nou, we zitten al weer halverwege juli, en het goede weer heeft voor een leuke groei gezorgd! Nog niet in de bloei, maar dat ga ik komend weekend beginnen te forceren! hier een paar foto's van vandaag;
 6. Dankjewel! En is goed, ik houd je op de hoogte! Heb jij zelf ook een verslag van je zadenkweek? Hoi! Late reactie, sorry. Ja ik ga er elke 2/3 weken even kijken.. Komende week zet ik de foto's van de spots erbij.. de spot van bovenstaande foto's bleek wel echt té klei-achtig te zijn, ze groeiden een cm per week.. zonde dus, ik heb ze overgezet naar een andere plek..
 7. Het is even geleden, ben met van alles druk geweest, maar hier even een verslagje van mijn kweken. Ondertussen heb ik op vier plekken planten gezaaid, verschillende soorten: Big Bang, Cheese, Church (greenhouse), ook heb ik voor de zaden productie een paar Automatic Mary's staan, die zijn elkaar nu net aan het bevruchten, en dat levert binnenkort een flink aantal zaden op. Van die zaden gaat een gedeelte naar een nieuwe zadenproductie, een ander gedeelte kan nog even een snelle oogst geven in het bos (omdat de groei/bloei samen 9 weken is) Ik heb nu nog 2 planten in mijn tuin staan, de rest staat allemaal in het bos. Hieronder wat foto's. Hier een paar foto's van halverwege mei, ik heb geloof ik een voorsprong omdat ik er zo vroeg bij was: 2 weken geleden ontdekte ik heel erg veel bladluis en heb de planten direct een anti-witvlieg en anti-bladluis kuur gegeven (3 dagen nat spuiten met spul, kost 1,89 bij de action) werkt perfect! dagen erna moet je ze geen voeding geven maar even puur water. Ik geef ze groeivoeding, en als ze binnenkort in de bloei gaan, krijgen ze vrij dure bloeivoeding, heb ik in Groningen gekocht. 5 minuten geleden heb ik de volgende foto's genomen, op de laatste foto kun je zien dat ik de grootste van de (nog maar) 2 overgebleven planten heb getopt, en dat de plant zich nu heel erg in de breedte gaat vormen, zoals ik wou:) Binnenkort geef ik nog een verslagje van mn guerilla spots (in dit topic als dat mag) én ik zal nog wat foto's laten zien van mijn gezonde Automatic Mary zadenproductie, de liefhebber kan deze zaden evt. overnemen of ruilen. Graag ontvang ik zoveel mogelijk reacties, tips etc.
 8. gekkedavid

  Mei 2010

  foto's mei 2010
 9. Hey spectra c; ja lekker vroeg, tot ijsheilig hebben ze nu best warm weer voorspeld, dus ik dacht het kan wel:) ik heb bij eerdere kweken last gehad van het slechte weer in september en oktober, dus hoop dat nu mn toppen groot genoeg zijn als het nog lekker weer is:) klein beetje geluk nodig inderdaad:) ja, deze spot ligt mooi afgelegen, precies in het midden van flevoland :-)
 10. Nou, paar daagjes verder.. Ik kwam donderdag de 28e na mijn werk de garage ingelopen en ik rook een lucht alsof er 10 planten in volle bloei stonden, en toen werd ik bang. Ik ging even mijn huurcontract nalezen en het verbouwen van hennep is in geen enkele hoeveelheid toegestaan, las hier op het forum dat het vaak verboden is 'bedrijfsmatig' te verbouwen, maar wat ik hier doe is dus al reden om je huis uitgezet te worden, dat risisco had ik voor mezelf kunnen nemen, maar mn vriendin zou er niet erg blij mee zijn =) DUS: 2 generatie plantjes zijn verdeeld over de achtertuin en het bos! Ik heb een nice guerilla spot gevonden en daarvan hieronder een foto verslag. de 2 mooiste van generatie 1, en de 3 mooitse van generatie 2 staan in mn achtertuin de andere vijf staan dus nu in het wild, check hieronder: verhuisdoosje: Goeie spot gevonden!! goed beschut, veel brandnetels in de buurt, dat is goed! dát valt (nog) niet op het zoek plaatje: Antwoord: de vijf rode rondjes (alsnog slecht te zien) daar staan ze.. Veel slakkenkorrels om elk plantje gelegd, en uiteindelijk toch maar gekozen om een net te spannen voor de eerste 2 weken ofzo, even tegen de dieren: en uiteindelijk hebben we het zo achtergelaten: nu ga ik over een week nog ff terug om te kijken of de wortels door het klei kunnen komen, desnoods ga ik het een beetje omspitten eerst. keep you posted! ahoy!
 11. Ik heb Greenhouse Cheese gekozen, misschien dat ik ze nog wel wat langer onder de TL moet houden dan.. maar ze stinken nu al enorm!! Ik denk dat het beste idee is dat ik ze over 2 a 3 weken in de bloei ga zetten, 1 plant per pot, en dan sochtends voor mn werk om half 8 zet ik ze buiten, en dan savonds na het eten om half 8 zet ik ze weer binnen voordeel dat ik begin april begonnen ben, is dat ik in de laatste bloei weken nog flink lekker weer heb, vorig jaar zat ik met verlepte mexican sativa omdat het zo regende.. in ieder geval heel erg bedankt Torsti voor je waarschuwing voor reveggen, ik heb er nog niet eerder van gehoord, ga het even opzoeken. en bedankt voor je tip, ze staan echter nét in deze potten, hiervoor stonden ze in emmers, ze hebben nu al veel meer ruimte, en het punt is dat ze anders niet allemaal onder de TL passen. Ik ben benieuwd wat de gevolgen zijn als je gepakt wordt, heeft iemand daar nog kennis van? 5 plantjes onder een TL buis in de garage.. Van t weekend zet ik er nog even wat foto's bij, ze groeien lekker in de breedte nu!
 12. Hallo, Ik ben gekkedavid, 25 jaar en ik woon in Flevoland, je weet wel: met de meest geschikte vruchtbare bodem voor guerilla kweken:) Ik heb dit jaar voor de derde keer wat zaden besteld en heb iedere dag weer wat vragen in mn hoofd, dus daar ga ik het forum voor gebruiken. Als dank geef ik mijn kweekverslag terug zodat iedereen kan volgen hoe en wat. Ik rook zelf geen wiet, slechts hasj.
 13. nog 2 maanden groeien denk je?? Ik denk dat ze dan te groot zijn om nog onder de TL te bewaren :-) wat gebeurt er als ik ze over een maand met de TL in de bloei zet 12/12, en een week later ze buiten zet waar het nog 16 uur licht is elke dag?
 14. Hoi! ik heb een aantal greenhouse cheese van 2 weekjes oud ongeveer, en die wil ik voeding gaan geven, zag een en ander bij de LIDL staan, universele plantenvoeding, maar het lijkt me te goedkoop.. heeft iemand tips? verschilt het per wietsoort welke voeding je moet gebruiken? Ik wil voeding waardoor ze groter en sterker worden, ze staan nu nog onder de TL, maar later gaan ze naar buiten! Ik hoor het graag als iemand tips heeft:) hier is mn kweekverslagje tot nu toe: http://www.wietforum.nl/index.php?showtopic=68699
 15. Goedendag! Ik ben nieuw op dit forum en ik wil graag verslag doen van mijn kweekje dit jaar! Mijn schatjes zijn nu 2 weken met de kop boven de grond en groeien onder de TL, eerste dagen 2x 18 watt, sinds die tijd 2x 36 watt, Doordat ze dicht op de buis zitten worden ze nu al lekker breed en niet zo hoog, de groei blijf ik onder TL doen, als ze groot genoeg zijn zet ik ze in de bloei en mag moeder natuur de rest doen! Hieronder wat foto's van afgelopen 2 weken, daarna zal ik het gaan bijhouden! de mooiste 5 houd ik in mijn tuin, de lelijkste 5 gaan het bos in :-) In de watten gelegd.. Mooi kastje gemaakt voor de groei.. met wat reflectie erin.. het kleine kweekbakje het is een meisje! generatie 2 is ook boven de grond: Hier ging het stinken... dus de voorgroei is van de slaapkamer naar de garage verplaatst en de volgende foto's zijn van vandaag: Vanaf morgen krijgen ze voeding! ik ga vanaf nu regelmatig laten zien hoe het met de kazen gaat!
×
×
 • Create New...