Jump to content

sixpixels

Members
  • Content Count

    47
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About sixpixels

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. Is er iemand die al wat meer weet over de verkrijgbaarheid van die vaporizers (is het eigenlijk wel een vaporizer want het lijkt wel te verbranden..) of iets vergelijkbaars? Je zou toch zeggen dat hier in Nederland ook wel wat olieguru's moeten rondlopen? Ik heb net m'n eerste 'noemenswaardige' dosis BHO gemaakt, en wil dit graag op een efeiciente manier vaporizen (of roken als het moet.) ik heb nu een Verdamper van Evert en een Volcano, maar daar krijg ik niet "de" hits uit die ik zoek ;-)
  2. kijk eens naar de vapo genie
  3. "Welk beleid wil de Partij voor de Dieren ten aanzien van (soft)drugs? Wij vinden dat de overheid de nadelen van drugsgebruik duidelijker aan jongeren moet communiceren. Goede voorlichting is belangrijk. De keuze om wel of geen softdrugs te gebruiken beschouwen we wel als de persoonlijke vrijheid en verantwoordelijkheid van de burger. Het ligt niet voor de hand het ene middel toe te staan (alcohol, tabak) en het andere te verbieden (cannabis), zonder dat er duidelijk onderscheid wordt gemaakt tussen de gevaren die eraan kleven. Legalisering van softdrugs in nodig. Juist door softdrugs in het criminele of grijze circuit te drukken bestaat de kans dat jongeren sneller in aanraking komen met harddrugs. De mogelijkheden om softdrugs voor te verstrekken voor medische doeleinden moeten worden verruimd." bron Partij voor de dieren website; http://www.partijvoordedieren.nl/content/v...9//faq/view/21/ opzich wel netjes toch?
  4. en hoe is t gegaan? pics ?
  5. Mocht er iemand zijn die een beetje verstand van zaken en zin heeft. dan zou ik graag een keer daarmee samen een middagje budder maken (pm). Ik heb dan wel een zak bubblehasj of knipsel ter beschikking.
  6. misschien dat ze ze niet meer willen kopen vanwege alle slechte reacties. Sommige schijnen het te doen (zeggen sommige mensen waarvan ik me afvraag of ze ooit een joint hebben gerookt), maar ik had er ook 1, en dat wat echt 10x nix. EEN FLUT DING! Ziet er mooi uit, maar daar houd het dan ook mee op. Het verwarmingselement is ook een soort soldeerbout, er komt geen damp vanaf, kan bijna niks in, smaakt naar plastic, en je moet erin blazen voor je een trekje wil nemen (wat niet eens kan want er is geen airflow kamer of iets.) Ik heb em gelukkig kunnen terugsturen, maar ik hoor van meerdere dat dat niet kan om "hygienische redenen". Ik heb zowel die grote van Evert (echt een top ding!) als de Volcano, die is ook erg chill, maar wel wat droger. Beter beetje meer geld uitgeven dan geld weggooien. Ik hoop dat je wat aan mijn ervaring hebt bij het kopen van je vappie! Groet
  7. Ik heb zowel de Verdamper van Evert (mijn favoriet, zacht voor je keel, veel smaak, maar breekbaar en niet echt portable) en de Volcano Easy Valve (ideaal voor feestjes, redelijk onbreekbaar en redelijk portable maar droger op de keel). Probeer voor Ice of olie in de verdamper van Evert eens een "LIQUID" gaasje van de Volcano. Het lijkt op een soort geperst staalwol en het past precies in de verdamper van Evert. Ik gebruik ook voor gewoon de gaasjes van de Volcano vaporizer in Everts verdamper. Is wat fijnere structuur (dus minder stofdoorlaat) en dampt lekkerder vind ik. Andere tip voor het invetten van de doorvoerbuis in de fles; gebruik vaseline ipv "glasvet". Laat makkelijker los, is makkelijker schoon te maken en VEEL goedkoper. succes!
  8. Ik heb ook een topzeef gehad en teruggestuurd, ze zeggen dat ie trilt maar dat doet ie niet. Ook is de zeef naar mijn idee te fijn, je kan extra trommelgaas/trommels kopen maar dat tikt aardig aan. Ik heb nu een bubbleator en dat is echt wel andere koek.. (en goedkoper..) Trouwens, je moet je afval ALTIJD invriezen voor je gaat zeven, hoe je het ook wilt doen. Met invriezen laat de hars al mooi los van het bladgroen... succes met je keuze (BTW, voor droge skuff gebruik ik nog gewoon een tupperware emmer met deksel en zeefdrukgaas van de juiste poreusheid.. paar muntjes erbij, even paar keer shaken, en klaar is kees...)
  9. Na de fantastische aankoop van een Verdamper groot deluxe veilig, (van "de verdamper B.V.). Heb ik vorige week de Vapir Oxygen gekocht. Nou weet ik niet of die van mij kopot was of dat het gewoon een waardeloos ding is, maar er komt bij mij helemaal geen damp vanaf. (Misschien ben ik te verwend met mijn Reizer groot deluxe van Evert, waar ik echt mee kan stomen. ) Maar wat een waardeloos systeem is dat ook die Vapir Oxygen, er stroomt helemaal geen lucht langs de wiet, je moet er zelf in blazen, en die lucht dan weer inademen ofzo... Er kan ook bijna niks in.. Maar Anyway de wiet/THC LIJKT wel verdampt te zijn met die Oxygen, maar als ik em daarna gebruik in die verdamper van Evert doe dan zie je dat er praktisch GEEN THC verdampt is. Ik kan de wiet helemaal als nieuw gebruiken. Die van Evert is tot nu toe de enige die ik heb gehad die werkt. Nou is mijn vraag; Zijn er al mensen die een PORTABLE vaporizer hebben (getest) die in de buurt komt van die van Evert (oftewel echt goed werkt..)?
  10. Ik heb ook vorige week de Vapir Oxygen gekocht. Ik weet niet of die van mij kopot is of dat het gewoon een waardeloos ding is, maar er komt bij mij helemaal geen damp vanaf. (Misschien ben ik te verwend met mijn Reizer groot deluxe van Evert, waar ik echt mee kan stomen. ) Maar wat een waardeloos systeem is dat ook, er stroomt helemaal geen lucht langs de wiet, je moet er zelf in blazen, en die lucht dan weer inademen ofzo... Er kan ook bijna niks in.. Maar Anyway de wiet/THC LIJKT wel verdampt te zijn met die Oxygen, maar als ik em daarna gebruik in die verdamper van Evert doe dan zie je dat er praktisch GEEN THC verdampt is. Ik kan de wiet helemaal als nieuw gebruiken. Die van Evert is tot nu toe de enige die ik heb gehad die werkt. Nou is mijn vraag; Zijn er al mensen die een PORTABLE vaporizer hebben (getest) die in de buurt komt van die van Evert?
  11. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier hoezo, het wordt niet perse nat hoor.. ligt er ook aan hoe het verpakt is en dat zie je dan toch wel? beter proberen dan niet... ik had laatst hetzelfde, wou es kijken of ik het ook nat kon invriezen, maar dan komt er dus bijna niks vanaf als je het shaked , heb het toen weer laten drogen. en opnieuw ingevroren, werkte prima, moet wel zeggen dat er niet heel veel afkwam, weet niet of dat door het proces kwam of omdat ik ook voor het eerst met de kermith geknipt had......
  12. Ik betrek persoonlijk ook niet de kwaliteit van het forum op de kwaliteit van de shop. Integendeel,het forum vind ik top!! Daarom zou ik het alleen jammer vinden als anderen die link zullen gaan leggen. Verder begrijp ik niet waarom ik dit niet op deze manier aan de kaak mag stellen. Mijn fouten hebben hier niks mee te maken. Ik deel mijn ervaring van een growshop gewoon met andere forumgebruikers en mogelijke consumenten. Daarnaast vraag ik gewoon of ik de enige ben die dit heeft meegemaakt. Dat het nou toevallig een shop is van een Administrator, zou dat beteken dat ik er dan hier niet meer over mag praten?
  13. Ik ben in iedergeval blij te horen dat mensen begrip hebben voor mijn situatie. En dat ik niet de enige ben die kennelijk die slechte ervaring heeft. Op zulke momenten kan ik erg slecht m'n emoties de baas, dan ben ik blij dat ik er hier i.e.g. mijn verhaal kwijt kan. Ik vind ook dat Tomas groot gelijk heeft. Zo'n shop koppelen aan een (groot) onafhankelijk forum neemt wel met zich mee dat de 'goede' naam ook gekoppeld is. Daarom heb ik (en andere mensen) ook besteld bij deze shop. Als zo'n shop dan vervolgens lak heeft aan zijn klanten, dan gaat dat deels ook, helaas, ten koste van de goede naam van wietforum. quote Peaches ; "Al zou die zeef niet meer verkoopbaar zijn, dan nog hadden ze je geld terug kunnen geven. Zoiets heet service!" Precies!!, bovendien zouden ze dat bedrag zeker aan alleen mij al weer hebben terugverdient binnen aanzienlijke tijd.
  14. Er was hier gister ook een bericht van een van de moderators, dat er meer klachten waren binnengekomen. Maar die post is nu weggehaald... ruikt naar...?
×
×
  • Create New...