Jump to content

BIK

Members
  • Content Count

    42
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 Neutraal

About BIK

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

990 profile views
  1. In voorgaande rondes heb ik elke dag mijn voedingswater opnieuw aangemaakt. Dit betekende dat ik elke dag toch wel even de tijd moest nemen om de planten water te geven. En dat kwam regelmatig niet uit. Nu ben in opzoek naar een gemakkelijke methode om voedingswater te bewaren. Hier en daar al wel gelezen dat sommige het om de dag doen en andere het 1x per week. Maar dat is toch ook vaak op hydro. Het lijkt mij toch wel dat ik mijn voeding een week van te voren kan mengen en bewaren in de koelkast of kelder? Maar kan ik dit dan beter ongemengd bewaren of juist aangemengd met water? Wat nou als ik het invries in ijsblokjes? Ik werk met Canna Terra en op een aardemix.
  2. ik heb afgelopen zomer buiten knoflookextract gebruik (van Rogis) toen ik buiten last van trips had. 2x behandel en een paar tenen knoflook in de grond gestopt. hele zomer geen last meer gehad. Binnen heb ik het ook een keer gehad toen knoflookextract en roofmijt gebruikt, dit heeft toen de plaag grotendeels opgelost. succes!
  3. Tja mensen en verandering.. is altijd lastig. Laten we het lekker zo houden voor wat het is. Dansen in het grijze gebied. Mijn hobby gaat er toch niet beter en uitvoerbaar zijn als dit experiment slaagt en de boel wordt gelegaliseerd. En aan welke kant vd streep er een criminelen rijker van worden maakt me niet zoveel uit.
  4. Weet iemand hoe dat dat zit dan met al die smaakjes wiet in de shop enz ? Pineapple Kush Strawberry Haze en wat voor soort combi's Heb het een keer gevraagd en volgens hun was het zo gekweekt. Dus gemaakt door het kruisen. Maar als je hydro kweekt dan kan je toch zo een smaakstof oid toevoegen? Cnnbs heeft daar meerdere artikelen over geschreven meen ik.
  5. Mooi topicje hoor Weet je het rendement ook ongeveer? Heeft het nog meerwaarde om toppen toe toevoegen? Ik heb nog een paar knetters van planten in de tuin staan die toch niet meer volledig afbloeien. Verschikkelijke hasj hahaha ook hier is wat de één vreselijk vindt is voor de ander favoriet
  6. Hoe dichter je naar de bloei gaat hoe minder je de plant moet stressen. In de bloei niks doen tenzij het noodzakelijk is. Je hebt nu een minimale maat pot om een beetje goed resultaat te kunnen krijgen. Iets groter is voor de volgende ronde wel beter. Niet teveel aan doen en gewoon doorgaan waar je mee bezig bent, planten zien der prima uit.
  7. Zie der goed uit, niet te veel aan doen. Wel zou ik wat aan de trips doen. Ik gebruik knoflookextract heb daar destijds een flesje van gekocht maar je kan het ook zelf maken evt. Dit kan evt ook tijdens de bloei worden gebruikt. Lieveheerbeetjes kunnen idd helpen maar je kan ze beetje moeilijk aanlijnen. Als je volgend jaar weer een rondje maakt zou ik ze lekker allemaal in verschillende potten zetten. Heeft vele voordelen imo
  8. Het was altijd zo dat de politie niet je auto zomaar mag doorzoeken. Ze mogen wel in je auto kijken. Ik kreeg (vroeger) altijd de tip om mijn spullen in het dashboardkastje te leggen en deze op slot te doen. Het zelfde geldt voor de kofferbak. Wanneer de politie daar in wil kijken hebben ze een bevel nodig net als bij je thuis. Voor de douane geldt dit niet. Nu ben ik al jaren een brave burger en weet ik niet of dit al verandert is. Ik zou me hier niet te druk over maken, al is het wel vervelend.
  9. @ cannarie Ten tijde van het aanschaffen dacht dat het handig was om wat ruimte extra te hebben rand spullen. Achteraf niet de juiste keuze geweest, wel mooi excuus om er in de toekomst twee lampen in te hangen ipv 1. Ik had gelezen dat Indica's wat makkelijker te kweken waren en ze wat lager bleven, Dit beide geeft me wat meer speelruimte mbt het maken van fouten. Op dit moment val er nog niet zoveel te trainen, dus dat kan mooi wachten. De planten staan in 2 rijen van 4 . Anyways bedankt voor de tips!
  10. Even een update: Plantjes groeien best mooi door. Ik heb ze twee dagen geleden op een 12-12 lichtschema gezet. De Kush heeft dan goeie 3 weken in de voorgroei gezeten en zijn allemaal ongeveer 30cm en de WW hebben 2.5 weken.groeie Ik vraag me een beetje af of de OG Kush nu niet te lang in de voorgroei heeft gezeten. Eén WW plant ontwikkeld zich niet echt goed blijft een beetje pierig en ziet een beetje futloos uit. Rechts de WW en links de Kush Bij sommige blaadjes zit ik kleine beschadigingen en zijn wat bobbelig. Dat laatste komt waarschijnlijk de lamp, deze heb ik er inmiddels wel wat verder vanaf gezet. Mbt tot de beschadigingen heb ik preventief ( of niet ) knoflookspray gebruikt van Rogis gebruikt. Of is het toch misschien een calcium te kort? Kush WW
  11. @cannarie Ik wil graag de volume van opbrengst verhogen. Niet zozeer de sterkte. Ik twijfel een beetje om te scroggen. Ik heb daarvoor alles wel in huis, anders wordt het denk ik lts. Lts lijkt mij trouwens het simpeler. Ben een beetje bang dat ik met toppen iets verpest.
  12. Plantjes gaan best lekker. ik lees allemaal verschillende manieren om je planten te trainen. De één nog makkelijker als de andere Iemand een tip welke je beste kan doen als beginnende kweker?
  13. De uit eindelijke opzet. Ik heb voor de luchtvochtigheid een verdamper aangeschaft. Aan de buitenkant zie je de 3 WW staan. Volgens mij wat vroeg voor zulke plantjes maar alles moet nu over op de HPS en ik was bang dat ze dan verder achterop kaarten. De temperatuur en de luchtvochtigheid schommelen toch best nog wel wat. Boven de planten wordt het in de loop van het licht toch regelmatig rond de 28C.
  14. 3e week. Planten in grotere potten gezet Misschien net even aan de late kan mbt overpotten
  15. Dit is de start Onder 2x72watt TL Ik heb nog geen aparte kast oid voor me zaailingen Dit is een paar dagen later. Hier zijn er een aantal gesneuveld. De anderen waren mooi doorgekomen, Net in de 2e week
×
×
  • Create New...