Jump to content

Skatespeare

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Skatespeare

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hahaha Dank voor je reactie. Dus wat je eigenlijk wilt zeggen is dat dit ongeveer is wat ik kan verwachten van een autoflower buiten? Veel meer dan dit wordt het niet. Zou je hier tevreden mee zijn?
  2. Even een update van mijn kant: Een paar weken geleden heb ik geoogst, geknipt en gedroogd. Ben ik tevreden? Enigszins. De wiet is behoorlijk sterk, zit vol thc en ik word er goed stoned van. Dat is het goede. Maar het ziet er niet uit. De toppen bestaan voor bijna 100 procent uit blad, hij smaakt niet lekker mijns inziens. Ook is de stoned zelf niet heel chill. Nu ben ik zelf meer een hasjroker, dus ik ben niet dat heftige van wiet gewend. Maar de stoned is behoorlijk verlammend. Kan aan de soort liggen, maar ik heb gelezen dat dat ook kan komen doordat het wat te lang heeft gestaan. Ook zit het vol met haren. Heb ik het te lang laten staan? Het was natuurlijk maar een experiment, voor de hobby. Maar ik had toch op wat mooiers gehoopt. Ik vraag me af of dit een beetje is wat het is, as good as it gets, of zijn er dingen die ik anders had moeten doen? De grootste beperking is, denk ik, dat ze maar vrij weinig zon krijgen: hooguit een uur of zes a zeven per dag, en dat dan maar van één kant. In ieder geval, ik kan een paar weken mijn eigen kweek roken, en dat is natuurlijk altijd leuk.
  3. Thanks! Maar de linker plant (onderste foto) heeft nog relatief weinig bruine haren. Die nog even doorvoeden? En waarom een dikke bak ijswater? Wat doet dat? En hoe trek je ze droog?
  4. Dank voor je reactie! Het lijkt wel een soa-test Ik ga ze meteen verwijderen. Is het overigens verstandig om nu te stoppen met bloeivoeding geven, in ieder geval bij die planten die hun einde naderen? Die plant op de laatste foto bevat nog veel witte haren, dus die kan nog wel wat langer door denk ik.
  5. Daar ben ik weer. Veel bruine haren inmiddels, maar dat dus, zoals hier boven gezegd, ook door de vochtigheid van de afgelopen dagen kunnen komen. Ik zie veel toppen waarvan de haren behoorlijk bruin zijn. Weinig witte haren meer. Maar dat kan ook komen, zoals hierboven beschreven, door de regen en de luchtvochtigheid. Toppen lager in de plant zijn nog wel aardig wit.Ik denk dat ik ze nog even moet laten staan en daarna misschien in delen oogsten. De bruine toppen eerst en de rest nog even laten zitten De laatste foto is een ander type plant. Daar is het nog behoorlijk wit. Wat denken jullie?
  6. Dank! De planten staan overigens op mijn overdekte balkon, dus last van de regen hebben ze niet. Of heeft dat met luchtvochtigheid te maken?
  7. We zijn inmiddels een paar weken verder. En ik ben weer even benieuwd naar jullie expertise. Hieronder een aantal foto's van de planten en wat ingezoomde foto's van de budds. Ik zie dat de trichomen wittig zijn en er veel bruine haartjes zijn, hoewel er ook nog veel witte haartjes aan zitten. Als ik het goed begrijp betekent dat dat ze bijna oogstrijp zijn. Delen jullie die mening? Of kan ik beter nog een poosje wachten? Wel lijkt het dat de budds nog niet erg compact zijn... het zijn voornamelijk losse blaadjes en haren lijkt het zo. Of is dat normaal? Misschien dat het er door drogen en knippen meer compact gaat uitzien.
  8. Bedankt voor de tips! Die neem ik mee naar volgend jaar
  9. Hoi Dave, Dank voor je reactie! De beestjes zijn mij intussen ook opgevallen. Ik ga kijken of ik er wat lieveheersbeestjes op kan loslaten. Maar je zegt dat dat erbij hoort. Ik hoef me er dus niet al te druk over te maken? Ja, ik geef voeding (zie foto). Ongeveer 2 á 3 ml per dag uit beide flessen op 1 liter water. Deze voeding is me aangeraden in een growshop. Ik ga er wat aarde bijdoen. Nogmaals dank!
  10. Beste forumleden, Ter lering ende vermaak heb ik eind mei drie plantjes op mijn balkon gezet. Ze zijn dus inmiddels ongeveer twee maanden oud, inclusief ontkiemen. Het zijn twee Amnesia autoflower en nog een onbekende. Ondanks dat ze op mijn balkon relatief weinig zonlicht krijgen (zo'n zes uur in de volle zon per dag max) lijken ze lekker te gaan. Vanwege het warme weer geef ik, volgens mij, veel water, want iedere dag is de aarde vrij droog. Er zitten inmiddels mooie bloemen aan en zij lijken goed te groeien en bloeien. Sinds vorige week geef ik voeding die het bloeien zou moeten bevorderen (B'cuzz Soil Nutrition A en B van Atami, ongeveer 2ml uit beide flessen, om de dag). Het lijk mij leuk om over een paar weken eigen teelt te kunnen roken, voor de lol, niets meer en niets minder. En ik ben op zoek naar het oog van een kenner, wat tips. Wat vinden jullie van mijn planten? Doe ik het juiste met het bovenstaande? Moet ik gewoon zo doorgaan? Waar moet ik op letten? Mijn dank is groot! Op de foto met de drie planten naast elkaar is de linker de onbekende, en de rechter twee zijn de Amnesia. De bud is van de Amnesia.
  11. Kijk! Bedankt voor de tip... ik ga binnenkort die AK-47 's proberen. Die hebben ze in mijn vaste shop volgens mij.
  12. Beste mederokers, Sinds enige tijd ben ik helemaal gestopt met roken en drinken. Alleen mijn wietje kunnen ze me niet afnemen. Maar nu is het probleem dat ik vaak heel erg duf ben in de ochtend en lastig uit bed kom. Na een douche en koffie is het allemaal wel weer goed, maar ik vraag me toch af een andere wietsoort dit kan veranderen. Ik rook de laatste tijd eik alleen White Widow, wat een vrij sterke wiet is, maar ik dacht dat jullie misschien wel een beter alternatief wisten. Ik houd er wel van om goed stoned te zijn, maar kan dat ook in combinatie met iets minder dufheid in de ochtend?
  13. Bij deze mijn obligatoire voorstelpost. Ik ben Skate en ik houd heel veel van mijn wietje op zijn tijd. Wordt vast een groot feest hier.
×
×
  • Create New...