Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
flipkip

ze controleren je, weten alles en controleren alles

Recommended Posts

Goldman sachs +700.000.000 verdient op shortselling, griekenland bankroet..

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja zat dat gisteren ook te volgen op tv.. is schokkend om te zien hoe de wereld rolt.. en hoe een paar machthebbers HEERSEN.. en dat we daar met geen mogelijkheid tegenop kunnen vechten. 1 bedrijf vs 6 miljard mensen. en wij winnen niet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey,

 

 

Dat is een keihard stuk zeg, bedankt voor de post. Wil niet zeggen zie je wel, maar het past wel bij wat de bank mij aandoet op het moment. Die gasten hebben geld nodig en drukken nu ondernemers het mes op de keel.

 

 

 

Ga daar eens wat meer over lezen, die private banksector. Heb ik nu goed begrepen dat die private banken geld mogen maken in ruil voor schuld en dan met dat geld dikke vette rentes innen, snap nog niet wat daar het probleem is.

 

 

 

Greetz,

 

Kannabis

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ooit zullen we zegen vieren winnen doen wij altijd.

 

Wereld ziet er rot uit maar hoop dat 2012 ons een mooi nieuw begin brengt.

 

Met hoppelijk geen nwo en dat wij nog lekker veel groen kunnen groeien.

 

Griekeland licht mooi op zijn gat

Maar let op mij woorden Hongarije is er nog slechter aan toe alleen horen wij er niks over als volk.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Veel schade door rellen Griekenland

Laatste update: 14 februari 2012 17:31 info

ATHENE - Bij de rellen in Athene en andere steden in Griekenland is veel meer schade aangericht dan aanvankelijk maandag door de politie werd gemeld.

 

Rellen Griekenland Fotoserie

Alleen al in Athene hebben 153 bedrijven en winkels schade opgelopen en zijn 45 daarvan compleet verwoest.

Dinsdag kwamen berichten binnen over rellen in de westelijke stad Agrinio, waar een vijftigtal jongeren een vernietigend spoor langs winkels, banken en een postkantoor trok voordat het tot een confrontatie met de politie kwam.

 

......................................................................

 

'Spanje sjoemelt met financieringstekort'

Laatste update: 14 februari 2012 16:39 info

AMSTERDAM - De Spaanse regering heeft haar financieringstekort van vorig jaar overdreven, zodat de resultaten van 2012 er beter uit zullen komen. Dat stellen althans drie EU-bronnen dinsdag tegenover Reuters.

 

 

De bronnen van het Britse persbureau melden dat de Europese Unie (EU) overweegt om na de Spaanse verkiezingen actie te ondernemen tegen de nieuwe regering. Een definitieve beslissing daarover zou nog niet zijn genomen.

"Het is niet dat we dat willen", zegt een anonieme woordvoerder tegen Reuters. "Maar als er sprake is van een afwijking, en dat is haast onherroepelijk het geval, moeten we wel."

Het Spaanse parlement keurde vorige week een eerste reeks bezuinigingsmaatregelen goed. De bezuinigingen van 8,9 miljard euro zijn gericht op het terugbrengen van de enorme staatsschuld.

De Europese Unie wil dat Spanje nog meer gaat bezuinigen om het begrotingstekort naar beneden te krijgen. Ook moet de torenhoge werkloosheid worden aangepakt. Dat zei eurocommissaris Olli Rehn (Economische Zaken) vorige week.

Regering

De Spaanse regering houdt vast aan de eigen inschatting dat het overheidstekort in 2011 is uitgekomen op ongeveer 8 procent van het bruto binnenlands product (bbp).

Een woordvoerster noemde de berichten ''speculatief en misleidend''. Spanje werkt met steun van de EU en Duitsland hard aan het terugdringen van het tekort, voegde ze eraan toe.

 

..............................................................................

300.000 Portugezen protesteren tegen armoede

Laatste update: 11 februari 2012 23:44 infoBekijk op de kaart

LISSABON - Meer dan 300.000 Portugezen zijn zaterdag in Lissabon de straat op gegaan om te protesteren tegen de bezuinigingsmaatgelen van de regering.

 

Demonstratie in Portugal Fotoserie

Dit meldden Portugese media. Het gaat om de grootste betoging in de Portugese hoofdstad in meer dan 30 jaar tijd.

De bezuinigingen van het centrumrechtse kabinet-Passos Coelho leiden volgens de vakbonden tot verarming van de bevolking, vooral onder bejaarden, jongeren en werklozen. Portugezen klagen over dalende koopkracht en werkloosheid.

De vakbond CGTP eiste zaterdag een verhoging van het minimumloon van nu nog 485 euro. Anders blijven de 400.000 werknemers die niet meer verdienen, steken onder de armoedegrens. De vakbondsleiding sluit niet uit op te roepen tot een algemene staking.

Portugal kwam de bezuinigingen vorig jaar overeen met EU en IMF in ruil voor noodhulp ter waarde van 78 miljard euro. De vakbonden roepen de regering op de soevereiniteit van Portugal te verdedigen tegen ''inmenging van buiten''.

 

.................................................................

 

Volgens Obama moet China zich aan de regels houden

Laatste update: 14 februari 2012 18:52 info

WASHINGTON - De Amerikaanse president Barack Obama heeft tegen China's vicepresident Xi Jinping gezegd dat zijn land zich aan de ''economische verkeersregels van de wereld'' moet houden.

 

 

Obama zei dat dinsdag tijdens Xi's bezoek aan het Witte Huis.

Obama refereerde met zijn opmerking aan de spanningen die tussen de VS en China bestaan over China's handels- en valutabeleid. Ook liet Obama weten dat de VS het belang van de mensenrechten zullen blijven benadrukken.

 

De 58-jarige Xi neemt naar verwachting eind dit jaar het roer over in de Volksrepubliek, wat hem voor Washington tot een zeer belangrijke gesprekspartner maakt.

 

................................................................................

.......

 

'Kremlin vervangt managers kritische radiozender'

Laatste update: 14 februari 2012 19:36 info

MOSKOU - Het Kremlin vervangt met het oog op de presidentsverkiezingen op 4 maart het management van een Russische radiozender die vaak kritisch is over de Russische regering.

 

Dat heeft de hoofdredacteur van Echo Moskvy, Aleksej Venediktov, dinsdag gezegd. De Russische premier Vladimir Poetin zei vorige maand nog dat Echo Moskvy 'buitenlandse belangen dient'.

Volgens Venediktov is de media-afdeling van het Russische staatsgasbedrijf Gazprom, dat twee derde van de aandelen van Echo Moskvy in handen heeft, bezig de leidinggevenden bij de zender te vervangen.

Venediktov zegt dat hij en zijn plaatsvervanger tot de mensen behoren die worden vervangen in de raad van bestuur, in een poging de berichtgeving in de aanloop naar de verkiezingen te controleren.

 

 

.....en wat al niet verzwegen wordt

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ik ben best een volger van de complottheorien en die dingen.Ook van de manipulatie van de media en controle van de overheid ben ik me zeer van bewust.Maar.....

 

#WHAT THE FUCK ROKEN JULLIE?????

 

Die soort wil ik ook want sommige spacen echt hoger dan E.T. heb ik zo het idee.

 

Have a nice day :spliff:

 

Grtz twin

hey jonge man ;) ik denk dat onze denkwijze vooral afhangt van onze ouderdom... vanaf je 0 jaar bent tot een jaar of 3 mag je als kind zelf denken wat je zelf wil denken. je geweten is vrij (eigenlijk niet maar dat besef je op die leeftijd nog niet) als kind heb je ook de meest bizarre dromen. maar je denkwijze is vrij... vanaf dat je 3 jaar word dan begint de zever van onze maatschappij... dit moet en dat zul je geloven, in eender welke omstandigheid dat je opgroeid... al heb je rijke ouders met een villa, of een verslaafde heroinegebruiker als papa... je denkwijze veranderd... naarmate gevoel, en je laat je op jonge leeftijd nog wel al eens beinvloeden door zogezegd vrienden... om eerlijk te zijn, ik heb geen contact met vrienden of mensen dat ik vroeger kende, lijkt wel of ze simple minded zijn in mijn ogen.... soms lijkt het me f de aarde nu flat of rond is dat dat jullie geen zak uitmaakt..... zie verder dan je gevoel in de realistische wereld... zie verder dan wat je hebt moeten leren in school. verplicht school is de eerste instantie om mensen te controleren... hun doen jou denken wat ze willen, geschiedenis boekjes..... ik wou dat ik op school vroeger Erich von Däniken als leerlectuur kreeg inplaats van de....

 

;) what the fuck? ik denk dat die een pilletje slikken, of juist zijn vergeten..

hoef je geen pilletje voor te slikken hoor, probeer eens gewoon met als je alleen bent een kaars aan te steken... blijf kijken naar de vlam... probeer een soort kleermakerszit aan te nemen en laat de palm van je handen door de zon bevloeien als het waren... ook al zie je geen zon, de energie straalt dwars door je dak... als beginneling zou ik je tuin advizeren... blote voeten o het gras, en straal fucking al je negatieve krachten in de aarde terug en begin dan pas jepositieve krachten terug in balance te brengen.... ik denk niet dat het met leeftijd te maken heeft... ooit deed een 18 jarige vrouw een prognose over de ring die ik rond me halsketting had.... ik kende ze geeneens, ze kon vertellen welke personen die ring ooit aangehad hebben en wat hun levensomstandigheden waren.... vanaf dan pas wist ik dat als je dood bent je niet gewoon maar door de wormen word opgegeten.... en vanaf dan pas is me wereld meer open gegaan... ik heb ooit in 1982 Rohypnol(flunitrazepam) gestolen van ons mama om uit te delen in dancing the flashlight in borgerhout.... ecgt lang geleden, wat kende ik ervan, ik was toen 13-14.... je bewustzijn zal zich nog wel vormen, als je ouder word en meer kennis hebt vergaard dan je ooit wenste...

 

Waar ik mij de laatste tijd aan stoor bij deze 'verlichte' geesten is dat vanaf je hun visie aanvalt ze zelf direct in de verdediging schieten en je van 'blindheid' of 'oogklepvisie' betichten. Er een andere mening op na houden is niet plots de waarheid in pacht hebben. Je hebt een mening of een visie, niet meer of minder. En het dan sneu vinden dat mensen het licht niet willen zien, van ijdelheid gesproken!

 

Worden we gecontroleerd? Tuurlijk, anders was er geen staat of werkgevers of ...

 

natuurlijk, zeker als je met een pc met een windows systeem werkt... ik ben 42, heb ooit met windows 1.0 en 2.0 gewerkt, later 3.11 officieel aangeschaft. ik weet het jaartal niet meer correct maar omdat ik win3.11 officieel had aangekocht kreeg ik een mega introductie in de jaren 90 over windows 95! vanaf dan had bill gates het recht om eender welke backdoor te gebruiken om bv even te komen kijken op jou harde schijf.... in windows 3.11 systeem windows/system dir zitten rond de 200 bestanden standard.... ik kende ze vanbuiten, elke bestandsnaam wat voor welke doel diende.... datum verandering bij een bestand was een alarm toen... lol... dan kwam windows 96 beta, klein beetje meer inspectie... later w98, w2000 wel je weet het wel.... in een windows besturingssysteem zit automatisch loggers naar onbekende bedrijven. uiteindelijk is windows 2000 pro het laatste operating system dat waarvan je redelijk veilig die microULLIMUNATI... oeps soft kan omzeilen... bill gates... denk efkes verder... rijkste man op aarde is degene die het internet volledig beheerst!!!!!! ... ik zit op internet van 1986... toen was er een inbelmdem van 150 bytes/sec... later upgegrade naar 300 bps... toen was er nog geen internet, alleen bulletin board systems waar je geheime informatie van kon nemen.... in die tijd was de crackscene op ze top, razor1911, deviance in de jaren 90... toen was de bandwith al 19,2k met een speciale modem die zo duur is als nu gavita 600 pro... in die tijd was internet NIET public.... niets werd gecensureerd of verbogen naar welke waarheid ze de mensen wilden inzien.... doch, ik was per toeval in 1989 op een braziliaanse website gekomen welke vol met ufo verschijnselen stonden... ik had toen een harde schijf van 260mb top max wel in die tijd :P... ik heb toen van die website rond de 80mb aan video en tekst gedownload... mega in die tijd, toen duurde het ongeveer op 14k4 constant zo'n 13 minuten om 1 megabyte te downloaden..... één hé... maar toen alles netjes was gedownload was er een inbraak op mijn pc gebeurd, ik gebruikte toen blackice defender, en hij leek wel in uiterste staat....!!!! even logs bekijken... hmm ok even dat ip adressje scannen naarwaar ie toeleid.... Nevada woestijn... in die tijd waren de scan programs ook niet zo correct... maar ik weet zeker dat het niet washoghton was... echt man je hebt geen idee... kan je voorstellen me in your place... ik werd gek... van verlangen en mja ik wou er meer over weten he, waarom zouden anders die mensen me pc willen hacken... wss hebben ze alles gezien wat ik op me harde schijven had staan.. vanaf toen wist ik dat windows 95 een controle systeem zou worden.... en kijk nu, welke fucking versie gebruiken jullie nu? haha.... XP nog steeds, vista en erboven stijgt alleen maar meer naar controle over alles... ik ben in de pc wereld gekomen met dos 3.02 c:\format d: c: /y als snotneusje kan je eigenlijk geen aanspraak maken op eender welke zegswijze dat in deze sectie word geboden.... als ik bekijk hoe de wereld is gegroeid ininformatica op al die jaren... ik heb in 1994 files getrade tegen 26mb/sec... speciale lijnen waarvan nederland een hoofdsector was... mja ik kan zo blijven zeveren over vroeger maar .... denk gewoon.... all you touch, and all you see..... is all your life will ever be!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nope , zelfs nog geen joint gerookt vandaag...

 

Ach ja, je geest wordt begrensd door je eigen geest, als jullie niet verder dan dit aardse bestaan kunnen kijken is dat spijtig voor jullie, mochten jullie nu ook nog iets te zeggen hebben omtrent het onderwerp kan ik wat meer begrip tonen voor jullie reacties...

 

Ach ja, lach maar... zal dan meelachen...

 

;)

:D

 

(vanaf dat je het woord god leest, slaan jullie hersenen volgens mij op tilt... system error... does not compute...:P )

 

Kijk jij maar uit dat je geen slachtoffer word in een complot, als het leven zo gevaarlijk is kun je niet zo hard schreeuwen.

 

Daarbij hoef ik geen meelij, mijn leven is simpel en probeer dat zo te houden met alle macht.

 

Ik vertik het om nog langer in angst verder te leven... al gaat de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel...

 

;)

 

 

 

Heb ik nu goed begrepen dat die private banken geld mogen maken in ruil voor schuld en dan met dat geld dikke vette rentes innen, snap nog niet wat daar het probleem is.

 

Dat ze rente's kunnen vragen op geld waar geen tegenwaarde voor bestaat... vroeger was geld een ruilmiddel, nu is het een macht middel... vroeger was je geld altijd evenveel waard, nu niet meer... drukken ze geld bij, daalt jouw geld in fictieve waarde, zo wordt de hele boel gemanipuleerd... verder beschikken ze over zo een een kapitaal dat het net als monopoly spelen is tegen iemand die geld uit de bank kan nemen naar wens en daarbij al de duusrte straten in zijn bezit heeft... :spliff:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jij begrijpt het sex n combi,

dat je de angst geen kans meer geeft.

Ik laat de angst ook gaan aangezien die ons wordt aangejaagd door oa de kranten en de tv,

ik pas daar voor.

Angst verblind het zicht op de werkelijkheid en brengt verwarring.

 

Wat velen niet weten is dat je die angst niet aan hoeft te pakken maar ook mag af slaan.

De benodigheden zijn :

-Een tijd geen tv meer kijken en weten dat de reality programmas zelfs nagespeeld zijn.

-Een tijd geen kranten lezen.

-Af en toe wat mediteren.

 

Na 3 maanden moet je voor de gein weer je tv aan zetten,

dan zie je wat voor onzin en bangmakerij ons wordt voorgeschoteld.

Hoe veel wordt nagespeeld, en wat de drijfveer er achter is.

Dat ik daar intrapte is wat ik toen dacht en wat de angst me blokkeerde in mn kunnen en laten.

De tv is redelijk machtig, ik kan alleen maar zeggen goed op te passen en het hoofd helder te houden wat iemand geloofd op de tv.

 

Ik weet dat het raar klinkt voor sommigen, maar dat is te begrijpen in deze warrige tijd die we met ons allen mee maken.

Maar angst is iets wat echt geluk blokkeert heb ik ervaren,

en zonder angst leef je een stuk lekkerder, het maakt je sterker en wijzer.

Het voelt goed, ik kan dat iedereen aanraden eens na te denken waarom de kranten vol staan met de meest bizarste en engste dingen , en wat het effect op een mens kan hebben.

Bestudeer het, en er word veel duidelijker.

 

Goed geluk,

Nw

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dat ze rente's kunnen vragen op geld waar geen tegenwaarde voor bestaat... vroeger was geld een ruilmiddel, nu is het een macht middel... vroeger was je geld altijd evenveel waard, nu niet meer... drukken ze geld bij, daalt jouw geld in fictieve waarde, zo wordt de hele boel gemanipuleerd... verder beschikken ze over zo een een kapitaal dat het net als monopoly spelen is tegen iemand die geld uit de bank kan nemen naar wens en die daarbij al de duusrte staten in hun bezit hebben... ;)

 

Quote van Creditcards.com

The first bank card, named "Charg-It," was introduced in 1946 by John Biggins, a banker in Brooklyn, according to MasterCard. When a customer used it for a purchase, the bill was forwarded to Biggins' bank. The bank reimbursed the merchant and obtained payment from the customer. The catches: Purchases could only be made locally, and Charg-It cardholders had to have an account at Biggins' bank. In 1951, the first bank credit card appeared in New York's Franklin National Bank for loan customers. It also could be used only by the bank's account holders.

 

Toen werd geld onzichtbaar en konden ze met rentes rommelen, even later werden er hypotheken afgegeven dus kon er nog meer gerommeld worden, op den duur ben je dingen die niet tastbaar zijn kwijt en dat moet natuurlijk aangevuld worden met alle gevolgen van dien.

De bedoeling is om iedereen traceerbaar te maken met bankrekeningnrs, verzekeringsnrs, ipnrs, etc., net als bij alle materialen die gemaakt worden en dat begint al met je geboorte, een sofie/persoonsnummer wordt dan meteen aan je naam geplakt.

Nog een aantal jaar en er zal waarschijnlijk geen cashflow meer zijn in de westerse wereld.

 

Grtz.Nooz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heya Nooz back in bisniss of only in town?

 

Nog een aantal jaar en er zal waarschijnlijk geen cashflow meer zijn in de westerse wereld.

Grtz.Nooz.

 

Dus geen zwart geld meer ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ruilhandel, geef ik je mijn auto in ruil voor jouw wiet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

PH-D.

Just in Town, ff 400watter opgehaald want m'n zwartgeld is op en bij de CS kan ik niet pinnen.... :spliff:

 

Amnees,.. Auto is waardeloos... Maar als jij Krugerrand-munten hebt wil ik die wel ruilen... ;)

 

Grtz.Nooz.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jij begrijpt het sex n combi,

dat je de angst geen kans meer geeft.

Ik laat de angst ook gaan aangezien die ons wordt aangejaagd door oa de kranten en de tv,

ik pas daar voor.

Angst verblind het zicht op de werkelijkheid en brengt verwarring.

 

Wat velen niet weten is dat je die angst niet aan hoeft te pakken maar ook mag af slaan.

De benodigheden zijn :

-Een tijd geen tv meer kijken en weten dat de reality programmas zelfs nagespeeld zijn.

-Een tijd geen kranten lezen.

-Af en toe wat mediteren.

 

Na 3 maanden moet je voor de gein weer je tv aan zetten,

dan zie je wat voor onzin en bangmakerij ons wordt voorgeschoteld.

Hoe veel wordt nagespeeld, en wat de drijfveer er achter is.

Dat ik daar intrapte is wat ik toen dacht en wat de angst me blokkeerde in mn kunnen en laten.

De tv is redelijk machtig, ik kan alleen maar zeggen goed op te passen en het hoofd helder te houden wat iemand geloofd op de tv.

 

Ik weet dat het raar klinkt voor sommigen, maar dat is te begrijpen in deze warrige tijd die we met ons allen mee maken.

Maar angst is iets wat echt geluk blokkeert heb ik ervaren,

en zonder angst leef je een stuk lekkerder, het maakt je sterker en wijzer.

Het voelt goed, ik kan dat iedereen aanraden eens na te denken waarom de kranten vol staan met de meest bizarste en engste dingen , en wat het effect op een mens kan hebben.

Bestudeer het, en er word veel duidelijker.

 

Goed geluk,

Nw

 

Ik kijk amper tv, vind er weinig aan. Maar wat ik zeggen wil over tv en andere technische vermaak items

is, dat vaak de intentie goed was een nieuw media product, ook internet voor de consument te maken, door

innovatieve gasten. Maar men zag ook gaandeweg het potentieel en daarmee de mogelijkheden tot méér dan

alleen vermaak en zaken. Internet was bv ook niet gemaakt met de bedoeling cyber criminaliteit te promoten

maar is wel ontstaan. Mensen die weinig of geen goede bedoelingen hebben met anderen.

Zo zie ik ook de tv ( brainwash apparaat noem ik dat ) Veel oppervlakkig en laag niveau inhoud, en Weinig

echt zinvolle programma's.

 

Maar guess what? Het is de consument die vermaakt wil worden, als het maar niet te moeilijk is. Men geilt bijna

op sensatie, en ja dat merk ik dan ook als ik zie hoeveel ellende er in de media aandacht krijgt.

Angst brengt echter de onzekerheid van ieders bestaan in de moderne maatschapij. Wantrouwen brengt een

zekere angst mee. De mens leeft op angsten omdat we teveel onzekerheden mee dragen. Ook ik heb daar

soms last van, maar heb mij vaak goed weten te beschermen tegen de run van de horde in de tijd.

 

Wees een uniek mens, wees geen eenheids worst. Apprecieer het leven en denk aan wat voor rijkdom het is de

kans te hebben gekregen om op deze aarde te mogen zijn.

 

Verder hebben we een rechtstaat nodig anders word het een echte puinhoop. Dus je kan niet zonder een bepaalde

hirarchie. En de drang om het beter te hebben als een ander blijft mens eigen. Doe je niks aan, de invloedrijke

mensen vullen hun zakken , de arbeider naait zijn collega om beter bij zijn chef te staan.

 

tja, mischien wat afdwalend maar toch..

 

groet, Zappi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...