Jump to content

flipkip

Members
 • Content count

  219
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About flipkip

 • Rank
  Kind aan huis lid
 • Birthday 01/06/1991

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  getting away from the cops
 1. flipkip

  Cannabisboer Lagrou opnieuw betrapt

  Patricksje toch! Nuja de spullen zijn gewoon daar gebleven blijkbaar. Ik denk niet dat het 60 plantjes waren, maar eerder 60 moeders
 2. flipkip

  Rijbewijs kwijt na stoned rijden

  Ik blow ook dagelijks en heb me eens laten testen bij de dokter op thc. Voor die test 2 dagen niet geblowd, wat eigenlijk zeer zelden voor komt. Hij zei mij: Als de politie zo'n hoge waarde ziet zit je zeker in de problemen! Aangezien de speekseltest zo lang positief blijft zou ik dus bloed moeten afgeven en ben ik dus sowieso de klos! Laatst stond er ook nog een artikel in de krant van een rechter die beweerde dat zware druggebruikers het recht tot rijden moeten verliezen. Mensen die dagelijks drugs doen zijn niet in staat om nog op de weg te komen volgens hem. In Duitsland is het inderdaad al zo dat als je aangeeft dat je elke dag 's avonds je jointje rookt, je in therapie mag gaan. Een hele reeks testen worden dan afgenomen, en met veel geluk mag je terug rijden, maar nooit meer blowen...
 3. flipkip

  Tegen rooie oogjes?

  minhaves werkt idd erg goed. Maar iedereen weet dat ik blow, en veel mensen die ik ken blowen ook. Ik gebruikte het bijna iedere dag voor een maand ofzo om bij m'n ouders te komen. Toen begon ik last te krijgen van zweertjes, ja zweertjes op het witte van m'n oog Dat was geen pretje Het werkt vooral ontsmettend voor je oog, en dat is denk ik niet zo goed.
 4. Zou je me de smaak van de heribei eens kunnen omschrijven? Ik ben ook wel tevreden over de heribei, onze 5 bomen in volle grond staan nu een week in bloei en idd al mooie thc vorming. Het weer was dan nog niet eens super Ik denk dat ik al 1 paarse pheno zie, de rest is gewoon nog groen maar deze kunnen mss nog paars-roze worden?
 5. flipkip

  Maastricht

  De cool running staat blijkbaar erg hoog aangeschreven. Ik ben al meerdere keren naar vlissingen geweest, altijd heel goede wiet voor een redelijke prijs! 1x maastricht gedaan, namelijk de cool runnings ik heb daar toen iets gekocht wat 8,5 euro de gram kostte (is 2j geleden en was niet de goedkoopste) wat een rommel dat ik daar gekregen heb, ongespoelde wiet geforceerd gedroogd Ik snap niet dat jullie dit uit vrije wil kopen, en dan nog tegen zo'n prijs!
 6. flipkip

  Het regent te veel!

  De heribei groeit nog steeds als kool, met alle bladeren rechtop! Ik denk dat je met een slechte spot zit
 7. flipkip

  guerilla kweken dodelijk?

  De kans dat je iets krijgt van een teek is echt wel klein hoor. Vroeger als we op kamp gingen in de bossen hadden we dikwijls teken. Niemand van ons heeft er ooit iets aan over gehouden, gewoon uit met het tangetje en klaar!
 8. flipkip

  Slapeloosheid..

  Ik rook zelf al heel lang voor het slapen gaan. Bij iedereen die ik ken werkt het goed en vallen ze vrijwel meteen in slaap als ze in hun bed kruipen. Het probleem is dat ik al een ernstig slaapprobleem heb van m'n 13-14 jaar. Op normale wijze sliep ik maar iets van 2u per nacht, in slaap raken lukte me niet en als het lukte was het voor een half uur ofzo Toen ik heel soms begon te blowen op m'n 16de, verbeterde dat wel een beetje. Ik raakte iets rapper in slaap, maar kwam nog altijd héél veel wakker in m'n slaap. Elke dag werd ik meer een meer uitgeput, tot ik zodanig uitgeput was dat ik eens 2 nachten redelijk sliep. Daarna was het terug gedaan voor een week.. Toen ik 18 was en na m'n school ging werken in een ploegensysteem beterde dat er ook niet op, vooral dan om de vroege shift te doen. Als je ten vroegste om 00-01u in slaap kan geraken en om 4u moet opstaan.. Sinds een jaar neem ik nu altijd voor het slapen gaan een slaappil. Het is wel tegen m'n zin, maar zonder slaap ik echt niet Heb trouwens ook natuurlijke middelen geprobeerd zoals melatonine. Tevergeefs, er stond ook op de verpakking dat het niet hielp tegen insomnia.
 9. Heribei wordt de plant van 2011! Ik heb er ook 5 die gewoon buiten geplant zijn op 1 april als kiemling. Deze komen nu aan m'n kin ik ben 1m80, ze zijn allemaal getopt. De breedste beslaat een goeie m² en derest bijna 1m². Ze zitten allemaal mooi vol, om de stam te zien moet je al door een hele hoop bladeren.
 10. flipkip

  wietje op laat je rijden

  Ik heb eens een bloedproef laten doen, en de uitkomst van THC werd uitgedrukt in microgram. Ik had 4 dagen niet geblowed voor de test en toch sloeg die nog uit over de 100, dusja lekker kut!
 11. Ik zal gewoon de biologische bloeivoeding gebruiken, dit zal me ook wel wat meer opleveren.
 12. Kan het me een meerwaarde opleveren om de minerale pk 13/14 te gebruiken? Gebruik ik het beter gewoon niet en enkel die bloeivoeding, of beter enkel de minerale pk? Ofwel zal ik nog kijken voor een bio pk 13/14
 13. Ik ben van plan om wat autoflowers te plaatsen en deze wat bloeivoeding te geven. Ik heb biologische bloeivoeding en pk 13/14 ter beschikking. Maar mag ik deze samen geven? Of is het beter om enkel de bloeivoeding te gebruiken?
 14. Ik heb hier beendermeel, bloedmeel en kalk om bij te menngen bij m'n potgrond. Maar hoeveel kopjes moet ik toevoegen per 10l? Vorig jaar heb ik maar 1 kopje van elk per plant gebruikt, veel te weinig denk ik.
 15. flipkip

  Coffeeshops Vlissingen?

  Een maand ofzo geleden nog eens geweest naar vlissingen. WW van de purple, 30 euro voor 3,2 gr erg goed wel. Blonde maroc van de homegrow 17,5 euro voor 5gr, echt goedkoop en goed te roken! Bubblegum van de aarden 30 euro voor 3gr, was toen ook in orde. Wegen heb ik niet gedaan.. Hasj koop je best bij de homegrow vind ik, het goedkoopst en altijd goeie gekregen! Geen goedkope wiet in de purple kopen. Voor de rest vind ik vlissingen best in orde hoor!
×