Doc 12 Posted June 28, 2009 Ice-o-lator, olie en hash is er in vele smaken kwaliteiten en structuren. Dit topic is niet hoe je het moet maken maar om verslagen met foto's te plaatsen van je mooiste stukje. Wie laat ons de mooiste ice, libanon, nepal en andere mooie soorten zien. Laat zien wat je hebt gekocht of gemaakt. Doc alleen mooie foto's van het eindproduct Quote Share this post Link to post Share on other sites
Doc 12 Posted June 28, 2009 Lekker stukje import ice-o-lator uit Mexico. Zacht vet sterk en geurig, De buitenplantjes smaak en geur in een stukje ice. Na een joint echt 30 lang minuten in dromenland. Voor mij is dit een cup winning stukje ice. Quote Share this post Link to post Share on other sites
weetje 826 Posted June 28, 2009 misschien is het wel topicvervuiling, maar dan wel van het lekkere soort... oilator. da's 3e en 4e draai ice verrijkt met olie. groetels Weetje Quote Share this post Link to post Share on other sites
guesswho? 11 Posted June 28, 2009 Dat ziet er heerlijk uit doc en weetje Ik moet even zoeken naar een foto van het eindresultaat Tot die tijd plaats ik deze alvast EDIT Gevonden Grtz Quote Share this post Link to post Share on other sites
mrvandenburg 0 Posted June 29, 2009 De ice hash van guesswho? p.s. dit is geen vraag. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buble 3 Posted June 30, 2009 Flippe zeg , kon de reply knop niet vinden , beetje gestenigt Maar dit is wel een lekker onderwerp , lekker jointje laatst Doc ? Ik ben ook een liefhebber van iceolatehashies Goud ? Nee man veel duurder onbetaalbaar 4 zeefen 4 vette klodders lekker glimmen eerste zeef 70 ik had veel afval Je zou het niet zeggen als het zo op tafel ligt De eene keer kneed ik het wel en de andere keer niet dan wordt het al floeibaar als je het op pakt Helaas kan ik niet van die mooie plaatjes schieten zoals sommige van jullie Buble Quote Share this post Link to post Share on other sites
Doc 12 Posted March 23, 2012 Deze kwam ik tegen. Mooi stukje van Zodd. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zODd 6 Posted March 23, 2012 Dank je DOC heb voor je nog wat foto bij elkaar geraapt. Dat was de Dabney Blu (hupla) een zeer lekker hasj. De zelfde in het nacht leven. urkese 98% / 2% jack the ripper polm (ink) olie (weetje). Olie 50/50 cheese quake / jack the ripper (ink) Ice o later 1ste run 70 mc bag (ammelov) /zODd Quote Share this post Link to post Share on other sites
HerrerTubbie 2 Posted March 23, 2012 Hoewel ik niet waardig ben wil ik jullie toch ff men olie'tjes laten zien. V2 V2.1 V2.2 V2.3 laatste was/is verreweg de lekkerste Groenten, Herrertubbie Quote Share this post Link to post Share on other sites
ink 11 Posted March 25, 2012 @DOC welk jaar? ink Quote Share this post Link to post Share on other sites
StoneTwisted 14 Posted March 25, 2012 Niet veel maar smaakte ozo heerlijk Deze hieronder was met een los gaas van 40µ Zal de volgende keer de pollen ook eens eerst laten rijpen zodat het een zwarte hasj wordt als bij Doc op de foto. En nog eentje met Wietolie,....de alcohol erom heen moest nog verdampen want het laatste beetje giet ik er altijd gewoon uit het flesje zodat krabben niet nodig is. Gr, ST Quote Share this post Link to post Share on other sites
hupla 3 Posted March 26, 2012 Deze kwam ik tegen.Mooi stukje van Zodd. Damn dat was een lekker hassie ja! dabney blu veroorzaakt verdomd lekkere hash idd thanks for the pctures zodd,,,,,,,awesome lens! Hups Quote Share this post Link to post Share on other sites
guesswho? 11 Posted March 26, 2012 Ik kan niets anders doen als je stelling beamen hupla Mijn toegift (aho) Bho ook maar eens proberen te maken want dat ziet er ook goed uit (beetje veel gas er nog in zo te zien???) Grtz Guesswho? Quote Share this post Link to post Share on other sites
No-Zem 1 Posted March 26, 2012 Vers van de pers, had het 24u laten uitdampen maar kreeg het er niet uit, het is geen gas eerder lucht want met open vuur blijven er nog bubbels in zitten. Gebruik trouwens geen pure BHO meer, meng dit met skuff, beetje persen en je hebt lekkere hash, je doet er na mijn gevoel langer mee maar het is dan wel iets meer dan de toegestane 15%.. Mooie macro ZoDd, ziet er appetijtelijk uit ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ammelov 1 Posted April 1, 2012 hier mijn eerste aho-rondje: ongeveer 75 gr Frisian Dew in 2010 in spanje gegrowd en sindsdien gecured in een dubbele pantykous; 1 l ijskoude 96% alcohol, kwartier laten trekken en daarna goed uitgeknepen. In 1 etmaal uit laten dampen en als resultaat 2 mooie potjes donkere blubber..... het resultaat en de eerste olie-paf. Met een sateprikker ging het prima om de blubber voldoende te kunnen manipuleren om de potjes te vullen en het bakje netjes leeg te priegelen. de eerste potjes aho. Ik ben bijzonder in mijn nopjes, met dit resultaat. Grtz ammelov Quote Share this post Link to post Share on other sites
zODd 6 Posted April 4, 2012 Yummie. Bubble melting shit. Meer yummie. And more Bubble melting shit. Aan het uit gassen (4 soorten BHO (Helaas niet van zODd) geniet ervan Mister M en graag gedaan). Als ik langs ga en het gas is eruit zal in nog wat shots maken. /zODd Quote Share this post Link to post Share on other sites
zODd 6 Posted April 5, 2012 Vandaag even langs geweest dus Hoe het er vandaag uit Zag. (Zelfde foto`s als in micro topic). /zODd Quote Share this post Link to post Share on other sites