Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Recommended Posts

In Zaandam heeft de politie een wel erg kleine wiethok ontdekt en ontmanteld. Zoveel politieinzet voor een handvol plantjes.

In een woning aan de Jan Bouwmeesterstraat ontdekten agenten een hennepkwekerij met maar liefst zes planten. Ja dat lees je goed, ZES! De kwekerij is ontruimd, mogelijk ook nog door een gespecialiseerd bedrijf, en ontmanteld. Een 52-jarige man is ontboden op het politiebureau inzake de MINI hennepvangst.

http://crime-nieuws.nl/mini-hennepvangst-in-minuscuul-wiethokje-in-zaandam/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Weer een die is verklikt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Een 52-jarige man is ontboden op het politiebureau inzake de MINI hennepvangst.

 

Het is net de kleuterschool.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik hoop dat er iemand van de politie meeleest want dit volgende stukje is aan jullie gericht;

 

Ten eerste schaam jullie diep, jullie staan in feite onder het gewone "klootjesvolk". Het was toch "om te dienen en te beschermen" nietwaar? Maar er word alles op alles gezet om jacht te maken op de hennepplant en de onschuldigen die voor eigen recreatief of medicinaal deze vorm van een erg bescheiden moestuintje erop nahouden.

Dit is niet waarvoor j3 als kind waarschijnlijk al bij de politie wilde gaan, jullie wilden boeven vangen was t niet? Dat is dus niet dit soort verknipte visie van criminaliteidsbestrijding erop nahouden.

Ik kan jullie uit eigen ervaringen meedelen dat de politie enkel komt als er wat te halen valt of iemand te benadelen valt zoals in dit geval. Maar op het moment dat ze hun eigen motto dienen na te leven word je van het kastje naar de muur gestuurd en komen die vuile lafbekken niet.

 

Dit soort oude mensen uit hun woning verbannen omdat ze een stukje natuur terug in huis halen, nogmaals schaam jullie diep! En tegelijkertijd de ss'ers die aan de snitchlijn hangen hoogprijzend houden is dat jullie manier en bevinding van het recht!!? Jullie behoren je niks anders dan jullie diep te schamen voor het volk.

Jullie blauwpetten brengen niks anders dan ellende over het normale volk (lees: de onderlaag). Jullie houden het systeem in stand wat ervoor moet zorgen dat de onderlaag daar blijft waar die is namelijk in de armoede. Jullie dienen als het verlengstukje van de belasting.

Jullie keren met jullie penning de rug toe naar onze voorvaderen die hebben gevochten om ons land op te bouwen en het systeem waar jullie willens en wetens werkzaam voor zijnmaakt dit kapot.

Weet dat jullie blauwpetten aan het kortste eind trekken want er heerst al meerderenaren een anti-politie cultuur bij de onderlaag dus de mensen die in armoede leven en links en rechts uit nood voor extra inkomen een schoonmaakhuisje nemen of een enkel plantje onder een lampje zetten.

Omdat het systeem wat jullie vertegenwoordigen en handhaven zoveel financiele dwangrekeningen oplegd dat er niet meer normaal tegen op te werken voor de onderlaag, maar zodra er een ss'er beltnaar jullie staan jullie er als de kippen bij.

Als dit alles bij jullie als rechtvaardigheid word gezien zou ik hulp gaan zoeken, want dan ben je waarschijnlijk een jongetje of meisje geweest die de maatschappij wilt terugpakken voor iets wat je is overkomen, wat dus betekend dat degene die dit als rechtvaardigheid zien in werkelijkheid de zwakste zijn die zich achter een penning hebben weten te verschuilen.

 

Schaam jullie diep en draai het om, ook jullie behoren tot het volk maar jullie hebben je eigen volk de rug toegekeerd op het moment dat je jezelf in het walgelijke uniform hebt gehesen.

Schaam jullie diep, jullie hebben het menselijke in jullie opgegeven om jullie zwakte te verbergen. Diep van binnen weten jullie blauwpetten dat dit de waarheid is. Ik durf op alles te zweren wag me lief is dat onze voorvaderen trots op jullie zijn dat wat zei hebben opgebouwd jullie met zwakte niet overeind kunnen houden!

 

Schaam jullie! En diep! Met zulk vertoon iemand als een groot crimineel neer te zetten in deze tijd. Omstanders zullen wel niet denken dat jullie een terrorist aan het insluiten zijn maar jullie denken enkel aan het vertoon dat de politie in zijn algemeen weer een soort heldenstatus moet geven maar dd werkelijkheid is dat jullie moeten weten dat jullie veel worden uitgelachen door het volk omdat wij wel weten hoe het zit.

 

Onze vaderen een beetje oppakken voor 6 planten alsjeblieft zeg, zijn jullie nou onze beschermers waar wij ons veilig door moeten voelen!?

 

SCHAAM JULLIE!

  • Like 9

Share this post


Link to post
Share on other sites

hack jij maakt mijn dag weer goed :D

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

haha ja man!

 

Blij dat ik mensen blij kan maken, positief is the way to go.

 

power to the people (stalen vuist smiley)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik eis dat mijn belasting geld beter word gebruikt,dit is je reinste verspilling van mijn belastingcenten!

 

Stelletje kneuzen,jullie hebben toch geleerd op school hoe een boef eruitziet en wat de definitie van crimineel betekent?

 

Blijkbaar niet,ontsla die stoethaspels dus maar dit is namelijk 'sneu geld'

Share this post


Link to post
Share on other sites

stop met belasting betalen! Ik als belastingbetaler ben dus werkgever van de politie want mijn geld beland op hun loonstrook. Ik ontsla bij deze elke wout :) Ik heb hier een paar Polen die t voor minder doen en beter werk leveren!

 

Jullie betalen je eigen maar vuile tyfusuitvreters van de samenleving dat het zijn!

 

Lang leve het volk en het verzet!

 

Beetje koffie lopen zuipen en als je penzen achter t stuur zie zitten vraag je jezelf af hoe ze erachter zijn gekropen de vetzakken! :P

 

Laat ze maar eens moed tonen zoals de speciale eenheden die beschoten worden en hun vrouw en kinderen wellicht voor de laatste keer hebben gezien om onze veiligheid te waarborgen dat zijn pas jongens! Maar jullie vetpenzen die bonnen schrijven en van die hobbykwekertjes verbannen tot een zwerversbestaan julli verdienen het niet om dezelfde dag nog terug te keren naar je eigen gezin, en dan trots lopen te blazen dat je een hok heb opgerold maar diep van binnen schaam je je eigen om het aantal planten kenbaar te maken want dan word je gewoon uitgelachen door je wijf en je eigen blagen stelletje comedianten zijn julie! Jullie verdienen het dat jullie vrouwen worden genaaid door echte kerels omdat jullie van die zielige figuren zijn die zich een man wanen in dat matrozen uniformpje, over de village-people gesproken en we weten wat dat voor jongens zijn :D

 

Hou je ff bezig met de terroristen want die komen onze kant op en laat ons gewoon met rust vuile kakkerlakken! Maarja als je er eentje kapot stampt komen er meer..

 

maarja genoeg over ratten, ratten horen onder de grond maar dan denkt iedereen weer dat ik ze dood bedoel, ik bedoel dst ze zich niet moeten vertonen daar waar we last van ze hebben :P

 

oja en SCHAAM JULLIE!!

Edited by HackTheSystem
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

echte boeven zijn ze bang voor

 

bijv die overval op brinks in 2011

gasten met ak47's achtervolgen is toch even andere koek dan bonnen uitschrijven en mensen met plantjes lastigvallen.

:D

Edited by Rodja
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dan is het inderdaad menens, AK'tjes betekend duiken.. Dat doen ze niet, dat is geen lafbekken werk, daar komt de speciale eenheid aan te pas. Maar die klasse daaronder die moet zich schamen.

Heel erg wat ze doen.

Edited by HackTheSystem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...