konopi 1,261 Posted February 29, 2016 Das een Deutsche reefer. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Twiet 812 Posted March 1, 2016 Leuk die ijsbal. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jan de Ripper 61 Posted March 1, 2016 Het kan vast en zeker, maar zoals je begrijpt zal dit ten koste gaan van de kwaliteit en smaak. Je kan het ook 3 uur op 60 a 80 graden in de oven doen, veel mensen willen dit niet omdat de kwaliteit minder word maar je word nog steeds stoned/high en de smaak is oke. Voor smaak, effect en eindgewicht maakt het geen reet uit weet ik uit eigen ervaring. Het grote voordeel van invriezen is dat de toppen meteen dood zijn waardoor ze geen water meer kunnen vasthouden. Ze zijn daardoor een stuk eerder droog. Is ook prettig bij schimmelgevoelige planten. De actieve schimmels gaan in de vriezer dood en door de kortere droogtijd krijgen de sporen (die wel vorst overleven) geen kans zich tot schimmel te ontwikkelen. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
macerror 2,515 Posted March 5, 2016 (edited) alowa ik ken mensen die in de jaren 90 hun wiet invroren als de shops niet de hoofdprijs wouden betalen . dat kon dan zomaar een gulden per gram verschil uit maken met tijden dat er weinig aanbod was . en je word er net zo waus van as ma kan . tor heb je de legalsitatie al met van der steur geregeld zijn de torvaldjes er al door in den haag ? want dan leg ik het dan ff uit met die wak en bak peuk die ik toen riek . Edited March 5, 2016 by macerror 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites