dilago 4,850 Posted October 4, 2014 Ik heb mooie verhalen gehoord over trippen op spacecake en space truffels, zo mooi dat ik jaren geleden al besloot een stukje spacecake te eten. Het enige wat gebeurde was dat ik aan de schijterij raakte, verder geen effect. Ik concludeerde dat het aan de kwaliteit van de cake gelegen moest hebben. Later zelf een spacecake gebakken met een maat van knipsel, ik voelde weer niks maar hij ook niet dus dit keer was het wel aan mij te wijten. Hierdoor was ik al niet meer zo geïnteresseerd in de materie als daarvoor. Tot vorig jaar zomer een maat van me truffels had gemaakt op 70's wijze met een olifantendosis wiet er in. Samen met een andere maat had hij er zwaar op lopen trippen er was gekotst en alles. Ik was onder de indruk van de verhalen en besloot er een avond speciaal voor uit te trekken. Het advies om met een halve te beginnen nam ik ter harte, maar na een uur voelde ik nog helemaal niks. Derhalve heb ik ook de andere helft opgegeten en later de andere truffel voor als ik niks voelde ook nog. Het effect bleef uit waarna ik uiteindelijk maar naar bed ben gegaan. Herkent iemand dit? Quote Share this post Link to post Share on other sites
sensi life 612 Posted October 4, 2014 de truk is om achteraf die schijterij te nuttigen, dan ga je pas trippen neenee grapje, mag ik eerst even weten wat je nu juist met truffels bedoelt? ik ben wat in de war nu, spacecake, truffels...? met truffels bedoel je niet de paddestoel-achtige-trippende-dingen, toch? als deze kleine man een goede spacecake maakt gaat hij toch wel vliegen hoor! belangrijk vind ik zowieso de manier hoe hij gemaakt is, niet gewoon wat knip of wiet erin, maar boter maken, heel belangrijk! beetje olie en/of ice er mee in, is geen noodzaak maar wel succes gegarandeert. vertel eens wat meer wat en hoeveel er allemaal in zat? bereidingsproces? 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
weetje 826 Posted October 4, 2014 uhm nee, persoonlijk herken ik dat totaal niet, ghehehehe en ik heb het eigenlijk ook og nooit gehoord. als je receptoren ontvankelijk zijn voor cannabinoiden zou ik zeggen dat de trigger moet plaats vinden. wel is het van belang om niet na een grote maaltijd de boel in te nemen dat "verdunt"het effect. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dilago 4,850 Posted October 4, 2014 (edited) vertel eens wat meer wat en hoeveel er allemaal in zat? bereidingsproces? Mijn meest recente experiment was wietmelk, want ik zoek een snelle methode. Eergisteren heb ik zo'n 2 gram wiet in volle melk gedaan wat ik net niet aan de kook bracht. Vervolgens heb ik de wiet met de melk door een vergiet gegoten en wat overbleef opgedronken. Weer bleef het effect uit. Gisterochtend heb ik een pannetje in een pan water warm gemaakt met daarin de melk en dit keer zo'n 1,5 gram wiet. Dit een half uur laten trekken, door een vergiet gegoten maar weer geen effect. uhm nee, persoonlijk herken ik dat totaal niet, ghehehehe en ik heb het eigenlijk ook og nooit gehoord. als je receptoren ontvankelijk zijn voor cannabinoiden zou ik zeggen dat de trigger moet plaats vinden. wel is het van belang om niet na een grote maaltijd de boel in te nemen dat "verdunt"het effect. Gister op de nuchtere maag wietmelk gedronken maar geen effect. Rook ik dezelfde wiet word ik wel stoned. Dus lijkt mij dat mijn receptoren wel ontvankelijk zijn voor de stoffen. Edited October 4, 2014 by dilago Quote Share this post Link to post Share on other sites
Amecheesia 54 Posted October 4, 2014 en als je gewoon een top opeet? heb je dat wel eens geprobeerd? wel ff goed kauwen! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dilago 4,850 Posted October 4, 2014 Nee jij? Nog maar een poging wietmelk te maken. Ik laat het nu een half uurtje koken. Heb de dosis aanzienlijk verhoogd, dit is te duur voor dagelijkse consumptie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sensi life 612 Posted October 4, 2014 zomaar wat toppen eten zou ik niet doen, heb ik is gedaan voor een weddingschap met een allergische reactie in de mond als gevolg niet normaal hoe dat allemaal tintelde, vergeet ik nooit meer! als je melk maakt moet deze wel ff trekken op het vuur! dus niet bijna aan de kook en dan afgieten, laat maar gerust een uurtje trekken na een joint ben je direct stoned zeg maar, bij het eten komt het effect veel gelijkmatiger en verdeelt wat natuurlijk kan maken dat je dit ook minder ervaart als stoned! nogmaals, een cake met goed gemaakte wietboter heeft altijd effect op mij! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dilago 4,850 Posted October 4, 2014 Een top wiet zomaar opeten zou ik ook alleen bij wijze van weddenschap doen. Ik ben de melk momenteel nog aan het trekken, zal het verlengen tot een uurtje! Quote Share this post Link to post Share on other sites
appel 204 Posted October 4, 2014 Maak een bolletje wiet en zorg dat ie niet goed dicht is. Inslikken en afwachteb maar hahaha 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dilago 4,850 Posted October 4, 2014 Ik heb net die melk opgedronken, werkelijk disgusting! Als ik hier niks van ga voelen een gram of tien op een glas melk dan weet ik het ook niet meer. Ja, boter proberen! Quote Share this post Link to post Share on other sites
FoolOnTheHill 1,676 Posted October 4, 2014 Ik heb net die melk opgedronken, werkelijk disgusting! Flink bitter zeker? Je moet het ook even op smaak brengen. Denk daarbij aan honing, cacaopoeder, anijs, kaneel, net wat je lekker vindt. Je kunt er zelfs "koffie verkeerd" mee maken, of pudding. Proost! http://youtu.be/8AdPgSNjIBk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dilago 4,850 Posted October 4, 2014 Ja heel erg bitter en dat was niet zo bij de vorige twee keer dat ik melk heb gemaakt, dus wat dat betreft heb ik wel het idee dat deze wietmelk het beste gelukt is. Mocht dit werken ga ik het de volgende keer eens aanlengen met iets zoets zoals honing. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sensi life 612 Posted October 4, 2014 ik doe thee idd met wat honing en uiteraard ook een normaal theezakje Quote Share this post Link to post Share on other sites
dilago 4,850 Posted October 4, 2014 Ik begin nu aardig stoned te worden, van trippen is geen sprake maar het voelt als een stevige joint en op hetzelfde moment toch ook weer anders. Ik voel me een met de natuur nu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Supertramp 135 Posted October 4, 2014 Dilago wat ik een keer zou proberen is een pannetje op het vuur zetten met genoeg boter voor een lekker cake let op dat je boter koopt met dierlijke vetten erin! Laat dit op een zacht vuurtje lang trekken, wij doen dit altijd 2 uur. Grind je wiet goed en roer vooral aan het begin genoeg! Wij gebruiken ongeveer 5 gram voor een hele cake en eten 2 plakjes! Elke keer weer ben ik voor 6 uren vaag. Tramp Quote Share this post Link to post Share on other sites
sensi life 612 Posted October 4, 2014 ik voel me een met de natuur nu komt wel goed daar! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dilago 4,850 Posted October 4, 2014 Ik ben behoorlijk stoned, maar voor de hoeveelheid wiet die ik gebruikt heb denk ik dat er meer in had gezeten. Dit is wel de eerste keer dat ik hem voldoende voel om verzadigd te zijn. @ Supertramp, dat ga ik proberen! Dilago wat ik een keer zou proberen is een pannetje op het vuur zetten met genoeg boter voor een lekker cake let op dat je boter koopt met dierlijke vetten erin! Laat dit op een zacht vuurtje lang trekken, wij doen dit altijd 2 uur. Grind je wiet goed en roer vooral aan het begin genoeg! Wij gebruiken ongeveer 5 gram voor een hele cake en eten 2 plakjes! Elke keer weer ben ik voor 6 uren vaag. Tramp Kook je de boter met het deksel er op of er af? En filter je de wiet ook? Quote Share this post Link to post Share on other sites
sensi life 612 Posted October 4, 2014 het is niet de bedoeling de boter te koken maat te laten trekken op een middelmatig vuurtje, zeker niet doorkoken! deksel eraf lijkt me beter Quote Share this post Link to post Share on other sites
Supertramp 135 Posted October 4, 2014 Deksel eraf inderdaad het moet niet koken echt op een laag vuurtje en daarna giet ik de boter even door een zeef, en kan de boter gebruikt worden voor de cake! Nog een tip : Smelt wat chocola en giet dit over je cake beetje minder droog en mmmmm Succes en laat ons weten hoe het ging Quote Share this post Link to post Share on other sites
dilago 4,850 Posted October 4, 2014 Dank voor de tips! Ik heb zonet een gram wiet door de pastasaus verwerkt. Het smaakte prima, nu even afwachten of het ook werkt. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wietefras 2,745 Posted October 4, 2014 Ah, je hebt ook een eigen thread erover in middels. 10 gram in een glas is wel heel heel veel. Al tel je ook de stelen mee blijkbaar? Quote Share this post Link to post Share on other sites
appel 204 Posted October 4, 2014 Dilago is het roken zat Quote Share this post Link to post Share on other sites
dilago 4,850 Posted October 4, 2014 Ah, je hebt ook een eigen thread erover in middels. 10 gram in een glas is wel heel heel veel. Al tel je ook de stelen mee blijkbaar? Ja ik dacht laat ik zelf maar een topic maken. Het waren twee glazen melk waar ik de wiet in gedaan heb en vervolgens doorgekookt tot er nog een glas over was. Het effect was wel lekker, maar niet wat je er van zou verwachten. Dilago is het roken zat Lol, wat ik wel zat ben is dat het scherp aan de keel is. Door alleen nog wiet te eten en drinken kan mijn keel tot rust komen. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wietefras 2,745 Posted October 4, 2014 Ik heb ooit een keer een muffin gekocht bij de Bulldog. Daar zou 0,4 of 0,5 gram in zitten en we waren met z'n tweeen (samen met mijn vriendin ieder de helft) echt helemaal leip. Dat was niet fraai. Met 10 gram zou ik helemaal nooit meer op aarde terug keren Quote Share this post Link to post Share on other sites
appel 204 Posted October 4, 2014 Je hebt zeker ook tijdelijke keeltyfes? Quote Share this post Link to post Share on other sites