Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Kuikentje

Rick Simpson Olie Maken Conform Zijn Protocol

Recommended Posts

Wou ook nog even wat zeggen met betrekking tot het onderwerp olie.

Mijn vriendin heeft fibromalgy (vorm van reuma op de weke delen) en zijn via via in aanraking gekomen met iemand die zelf olie maakte en deze aanlengde met olijfolie.

Na gebruik had ze idd iets of wat verbetering maar niet zoals gehoopt.

Ben het toen zelf gaan maken en heb hem ook niet meer aangelegd met olijf olie (deze is ook slecht enkele weken houdbaar) maar gewoon puur.

Inmiddels 14 maanden geleden is ze begonnen deze in te nemen (meestal s avonds voor het slapen gaan) en ze merkte gelijk verschil bij het wakker worden s"morgens.

Ze was uitgerust (was nieuw voor haar) en had geen last van vastzittende spieren en spannings koppijn.

Sindsdien gebruikt ze bijna elke dag (s avonds) en in enkele gevallen ook overdag de (pure) olie en gebruikt geen verdere medicatie meer vanuit de reumatoloog.

Haar reumatoloog was ook onder de indruk hiervan en verbaast dat ze de andere medicatie niet meer nam.

Moet ik wel zeggen dat deze reumatoloog voor zichzelf is begonnen en niet onder contract werkte bij een ziekenhuis of ander fharmaseutische melkbedrijf die je het liefst je hele leven aan de overheids drugs wil houden, die achteraf meer schade aanricht dan goed doet.

Dit doet ze nu dus al 14 maanden en ze kan beter de dag doorkomen met minder pijn en andere complicaties als voorheen.

Ook ik gebruik de olie af en toe d.m.v. inname of gewoon een x lekker in een (sigaretje) :)

Ook heb ik de proef op de som genomen met een verwonding (omdat in het rick simpson verhaal werd verteld over de snelle nieuwe aanmaak van nieuwe (huid)cellen).

Ik had een aardige hap uit mijn vinger en heb deze elke dag (toen nog met de olie die gemegt was met olijfolie) aangebracht op een pleister en deze om de vinger gedaan.

Waar je normaal eerst korsten gaat krijgen waaronder het gaat helen, kreeg ik die korsten niet en zag elke morgen bij het verwisselen van het pleister dat er nieuwe huidlagen waren bij gekomen.

Na een week was mijn vinger helemaal dichtgegroeid en genezen en ook had ik helemaal geen litteken, daar waar het normaal toch zeker 2,5 tot 3 weken duurt voordat het helemaal genezen is.

Dus kan wel zeggen dat het klopt m.b.t het aanmaken van nieuwe cellen, vele malen sneller gebeurd en de wond beter geneest en zonder sporen (littekens) achter te laten.

Dus ik geloof wel een beetje in het goede van de olie.

Dat het bepaalde vormen van kanker geneest kan ik helaas niet bevestigen maar hoop dat daar snel meer duidelijkheid over naar buiten komt.

Zijn gelukkig wel steeds meer specialisten die naar buiten treden met dergelijke info..

Ben niet zo een heel gelovig persoon maar geloof wel in dat alles wat op onze bol groeit er met een doel is neergezet geworden door ...... wie dan ook.

Zijn er hier nog meer mensen die zelf hun olie maken en deze toepassen bij iemand of zelf gebruiken.

 

Mvg hobbyman

 

(ik haal de olie iedere x uit 35gr schone geknipte toppen en voeg daar 15gr geknipte bladeren van de topppen (dus echt alleen de kleine blaadjes die tussen je toppen zitten).

Deze maal ik fijn en stop het in een panty (geen gekleurde panty die geeft af) duw het goed onderin de panty draai deze een paar keer en doe hem er nogmaals om (dus 2x), vervolgens doe ik deze in een weekpot en vul hem met alcohol totdat de bol met inhoud onder de alcohol ligt.

Ik heb wel zuivere alcohol (dit keer van iemand uit Polen) niet die wat men in Nederland verkoopt daar zitten bijvoegingen in, zodat het niet (drinkbaar is) voor alcohollisten.

Voorheen haalde ik deze in België (groene fles) a 96%.

Deze zet ik dan in de vriezer voor 12 a 16n uur en probeer zo goed als gaat ieder uur een minuut goed door te schuddelen.

Na 12 tot 16 uur heb je een donkergroene tot zwarte sap.

Deze giet je in een pannetje en knijpt en wringt de panty ook goed uit.

Gooi evt nog wat alcohol in de weekpot om het plakkerige laagje wat je bij de eerste keer uitschenken niet mee hebt geschenkt in het pannetje er nog uit te halen (weggooien is zonde).

Dan zet je het op het laagste pitje met een zo klein mogelijk vlammetje en laat het daar (niet koken) verwarmen.

LET OP dat je altijd voldoende ventileert of dat de afzuiging goed afzuigt, en niet roken in de buurt van...

De alcohol zal zo verdampen tot dat je alleen nog soort stroop over hebt.

Als het te hard gaat zet er dan een pannen warmhoudplaatje tussen pan en pit om verbranding te verkomen.

In het begin deed ik het met een flessenwarmer voor babyvoeding en een luchtpompje maar dan ben je 8 uur bezig. Rijstkoker gaat ook heb ik me laten vertellen, maar ik doe het op bovengenoemde manier (werkt super).

Op het laatst giet ik de bijna olie (zit nog een kleine hoeveelheid alcohol in) in een laag schoteltje en zet deze voor verdere verdamping evt op de verwarming tot dat de laaste alcohol eruit is verdampt.

Deze pasta schraap ik er dan af / uit en stop hem in een spuitje (dit zijn de plastic spuitjes die je bij de apotheek krijgt) en leg deze dan in de koelkast. (zo word de olie wat stugger en loopt ut niet uit de opening van het spuitje.

Telkens als mijn vriendin of ik er gebruik van wil maken leg je hem 1 minuut buiten de koelkast om hem zo net iets vloeibaarder te maken om heb ik een klein (worsje) uit de spuit te knijpen en te doseren.

Gewoon onder de tong leggen en laten oplossen met je speeksel. Op deze manier word het het snelst door je lichaam opgenomen.

Heb wel eens vaker dat ik slecht slaap of in slaap val ( mede door mijn rug) en dan rol in mij een jointje met een kleine hoeveelheid (worsje van 2 a 3 cm erin).

Dan slaapt de deze vrijwel direct en vast.

Iedere (full-time) blower wel eens aan te raden, want is toch wel ergggg lekerrrrrr al zeg ik het zelf..

 

BELANGRIJK IS DAT JE DE OLIE NIET NIET NIET AAN LAAT BRANDEN IN DE PAN, DUS NIET TE HOOG VERHITTEN ANDERS EEN WARM HOUD PLAATJE GEBRUIKEN!!!

 

Veel plezier en hopelijk hebben jullie er net zoveel baat bij als wij.

 

Er is in ieder geval niks mooiers dan zelf je medicatie maken waar je baat bij hebt (zonder bijwerkingen) ja positieve dan :)

Edited by hobbyman

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik gebruik nu al een half jaartje zelfgemaakte wietolie voor een autoimmuunziekte en ik ben van m'n reguliere medicijnen afgekomen. (oa. Prednison)

 

Helaas zat er een hoop schimmel in mn laatste oogst van 2 weken geleden, door het rotweer, dus ik heb de hele handel "gewatercured" en daarna in de oven op 80 graden gedroogd en daarna met ISO olie getrokken. Uit 150 gram megadroge geurloze gewatercurede wiet heb ik gister toch nog 20ml olie kunnen halen. Ik moet het nog testen, maar als de kwaliteit van de olie goed is zit ik er aan te denken om de "watercure" stap standaard te doen wanneer ik meer olie ga maken.

 

Met watercuren onttrek je echt alles uit die wiettoppen behalve grotendeels de apolaire cannabinoids, dus ook chlorophyl en de geur aromaten.

 

Maargoed, ik loop weer op de feiten vooruit, eerst maar eens testen vanavond.

 

 

OK edit:

Het was trouwens geen 20ml maar meer richting de 10ml toen het uiteindelijk in de spuiten zat (niet dat dat er verder toe doet overigens)

 

Ik ben toch bij nader inzien toch niet tevreden over de olie die ik gemaakt heb, als ik het uitsmeer op een vloeitje heeft het meer een groen achtige kleur dit in tegenstelling tot die donkere/amber kleur die ik normaal altijd krijg als ik het maak op de manier van Rick Simpson die ook zegt dat het er amberkleurig uit hoort te zien.

De olie ruikt ook niet als wiet/hasj olie, maar meer een viezige geur alsof die olie gemaakt is van koude spinazi uit blik ofzo. Geen idee of ik dit wel in durf te nemen, het plakt overigens wel, ik denk dat ik het alleen bewaar als zalf voor op de huid ofzo.

 

(Geforceerd/Gedwongen) Experiment lijkt me eigenlijk mislukt, dus ik raad het niet aan om dit na te doen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zit momenteel in m'n 6e chemokuur.

 

Voorlopig blijf ik even bij deze behandeling, lijkt namelijk aan te slaan en ik hoef nog maar maximaal 2 kuren hier na en een operatie. Maar mocht dit niet afdoende blijven dan is dit wel iets om naar te kijken!

 

Mocht je niet in staat zijn dit zelf te produceren, (gezien de moeheid door de chemo, en geen ruimte om te kweken al was ik fit), is er dan een andere manier om aan deze olie te komen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

"We do not recommend kerosene or Coleman fuel because it contains impurities and rust inhibitors etc. Pure light aliphatic naphtha (petrol or benzine used for industrial purposes in Europe) with a boiling point around 80-100°C leaves no residue one would have to be concerned about when the oil is produced properly.

Scientists from Bedrocan owe us a big apology. Do you really want medicine from a company that does not know the difference between kerosene and light aliphatic naphtha? We were with their representative in Slovenia, he could have asked but apparently he was too proud to ask and here is the result.

And this is a company that wants to supply medical cannabis worldwide and they pretend to be the biggest experts in the field. What else do they not know if they are able to produce a flawed report like this one? I will never believe anything they will publish, they don't know what they are doing. And I will never ever buy anything from them.

This is truly disgusting what they did, and they either did it on purpose or out of ignorance and I don't know which is worse."

Dit zegt iemand die plastic emmers gebruikt om er solvents in te doen? En wat is het probleem, als de gebruiker een beetje olijf olie binnen krijgt? Dat zegt ie niet!

 

En nog iets: Rick zelf is erg "ignorant" of "disgusting on purpose" met deze topic sinds er duidelijk word gezegd: "naphtha may contain added impurities". Er word nergend gezegt: "De naphtha die Rick Simpson gebruikt is Coleman® fuel"!

 

Maar er word ook gezedg: "All the solvent components [contained in naphtha] should be considered harmful and flammable, and some of them, such as hexane and benzene, may be neurotoxic."

En op zijn website zegt Rick duidelijk dat hij de naphtha goed vind voor de hexane! Dit laat zien dat het niet de mensen van Bedrocan zijn, die "te proud" voor de discussie zijn - Rick is gewoon "te proud" om in te zien dat er mogelijkerwijs een methode bestaat, die beter voor de gezondheid van de gebruikers uit komt!

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tja, helaas heb ik meegemaakt in mijn directe omgeving wat kanker doet en heb ik mijn eigen vader mogen begraven dus ik blijf sceptisch met je Kapitein Ortega.

 

Om over andy321 maar niet te beginnen,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deze zet ik dan in de vriezer voor 12 a 16n uur en probeer zo goed als gaat ieder uur een minuut goed door te schuddelen.

Na 12 tot 16 uur heb je een donkergroene tot zwarte sap.

 

Ik ben me ook aan het oriënteren op het maken van een olie.

Tot nu toe lees ik iedere keer, dat ze de "week" tijd hebben op een "paar" minuten.

 

Waarom, doe jij het zo lang?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb het gemaakt deze zomer ,

 

5 kilo knipafval .Graanalcohol 85% ( Homedisted door maatje ) heb ongeveer 61 gram .

 

Knijterhard ga je er van !!!

smeer beetje op een peukie of jointje en lekker slapen :P

 

Simpson manier is af te raden want Isopropinol is het normaal mee en dat vertrouw ik niet .

 

ik had nog een paar picas\

 

Knipafval Killing Fields F7

gallery_37300_16095_2385121.jpg

 

Sjonnie vand maar niks . :likken:

gallery_37300_16095_1459734.jpg

 

De alcohol

gallery_37300_16095_4565418.jpg

 

Filteren is Key

gallery_37300_16095_34365.jpg

 

Hoe meer hoe donkerder .

gallery_37300_16095_80549.jpg

 

Schaal water op een Electrische BBQ / Gourmet . Daarin leg ik Chinese eetstokjes . daarop de schaal ( glas ) met de wietalcohol.

 

dit is zonder

gallery_37300_16095_26715.jpg

 

afblussen met een paar druppels water om alcohol smaak te voorkomen ,

 

gallery_37300_16095_118684.jpg

 

viaaltjes van een gram . makkelijk mee te nemen ,

gallery_37300_16095_61810.jpg

 

gallery_37300_16095_56381.jpg

 

en natuurlijk ff knetteren er op :innocent:

 

Raad het altijd aan aan mensen , ook al werkt het placebo .

 

 

 

gallery_37300_16095_2385121.jpg

Edited by cupp0
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Waar zou ik in hemelsnaam mijn olie kunnen laten testen die dingen van ctk alpha cat cannalytics enz. Gaan volgens mij maar tot 25 wie weet een lab of heeft hier ervaring mee alvast bedankt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...