Jump to content

BigBangTheory

Members
 • Content Count

  208
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Positief

About BigBangTheory

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Er staat ook geschreven, dat cannabis gebruikers gewelddadiger zijn dan alcohol gebruikers... Wat een onzin
 2. "Eine Studie zeigt, dass die Langzeitfolgen sogar schlimmer sind als die von exzessivem Alkoholmissbrauch" Dus ga je er doder van worden dan dood?
 3. Ja, dat weet ik wel hoor. Maar de bovenstaande bericht die ik op seedfinder heb gevonden zegde zoiets als En daarom zei ik Omdat (dit weet ik wel, bij de Hunter's hadden ze wiet van de juiste fenotype) vond ik de bericht op seedfinder erg teleurstellend
 4. Deze panels zijn van slechte kwaliteit. Ze hebben volgens mij niet eens een redelijke netvoeding. Daardoor zijn ze inëfficient qua stroomverbruik en gevoelik voor defecten.
 5. Jep, beter niet lang donker laten als het vochtig is met de donkere periode. Anders zit je te vragen om toprot!
 6. buisfan + filter van 300m3/h is te weinig voor een lamp van 600 watt, die is (in een kleine ruimte) goed voor een hps van slechts 250 watt In een zeer kleine ruimte heb je best 1m3/h per watt minimum, rond 600m3/h dus, dan kan de fan controller misschien ook soms iets dimmen
 7. Als jij genoeg centen ervoor hebt is dit de sterkste en meest stroom besparende verlichting dat u kunt plaatsen in dit tent.
 8. De stud staat bekend, soms gespoten wiet te verkopen. Bijvoorbeeld de greyarea is erg toeristisch en erg duur, maar je kunt er verwachten geen gespoten wiet tegen te komen. Misschien is dit het reden waroom de greyarea was genoemd en de stud niet.
 9. @Willy Wortel: Urban Garden Shop, Terneuzen
 10. Jammer dat mijn vriendin dit hobby niet zo leuk vind als jij
×
×
 • Create New...