Jump to content

cupp0

Full member
  • Content Count

    965
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

8 Neutraal

About cupp0

  • Rank
    Kern lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • AIM
    Cupp0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    in de Betonnen Jungle
  1. Hallo mensen ! van de week in de post meegekregen van een goed Guerilla Grower uit mijn streek hier . Deze man staat bekend met goede oogsten en is mijn mentor . Hij zegt dat dit de beste oplossing is en heb het gratis gekregen van hem ook zei hij dat op bosbodem kweken best lastig kan zijn maar met een goede opwaardering moet het prima gaan zonder sjouwen van grond , ook werd er gezegd dat je met een Briketpers makkelijk grow mix kan meenemen naar de spot .. hier gauw meer over !
  2. ontkiemen eind Februari onder 2x13 watt TL . na 3 weken zijn ze groot genoeg voor een 2 literpot eind mei naar buiten gooien zijn ze minimaal rond de 30 cm.
  3. ik ben van plan nog 2 dagen lang spots te gaan zoeken en ongeveer nog wel 6 potentiele spots te gaan zoeken . maar 2 spots met deze zure ( slechte ) grond staan vast en wil hier niet van af . de andere spots zullen beter grond bevatten .
  4. ik zit er helaas aan vast denk ik .. compost = VEEL kalk stront zakkie tuinaarde plagron bio supermix = al toegevoegd. kippenmestkorrels = al toegevoegd . hoop te doen . weinig tijd
  5. @ Toppert : hoop dat ik je naam kan naleven ^^ . @ Collie weed : op hoeveel planten was je 1.2 kilo als ik vragen mag ? ik ga de kalk en vulkaan bassalt volgende week of over 2 weken toevoegen . Mag ik vragen van welke breeder jij de Double fun bedoelt want kom 2 tegen en mijn planten krijgen genoeg wind als ik niet verkeerd heb . en heb me laten vertellen (ala New Dame Blanche ) dat slakken de grootste schimelveroorzakers zijn . het slijm hecht aan de trichomen waardoor eerder rot ontstaat . Voordat ik mijn sheis ga toedienen heb ik het eerst getest op tomaten .. wil hier ook pas in de maand julie mee aan de slag dus tijd zat . ik had in gedachten om op 1 liter water 1 eetlepel tot 2 eetlepels ,Koeien ,Wormen ,Paarden of Kippenstront toe te voegen . ff tegen die tijd opzoeken wat de exacte toevoegingen zijn want er is op google ifo te vinden er over ... Ph meter heb ik 2 keer liggen . 1 voor me guerilla en 1 voor de moeder . En neem me gekke plannen niet te seri Collie .. ik ben nog een onervaren kind in een snoepwinkel .. wel ben ik kritisch op dingen zelf doen maar zeg ook eerlijk dat ik wel eens een blowkoppie heb hoor . maar streven is een goed begin toch ?
  6. jazeker . maar de laaste maand stond ie buiten zonder verduisteringen en onder een afdakje voor regen ook niet . kijk ging het plenzen dan wel natuurlijk . een maatje van mij had een groene pheno van killing fields en hij was nog nooit zo tevreden geweest met een haze soort . rotten doet elke soort als er een is die jij weet die niet rot moet ik dat namelijk weten .. jazeker . maar de laaste maand stond ie buiten zonder verduisteringen en onder een afdakje voor regen ook niet . kijk ging het plenzen dan wel natuurlijk . een maatje van mij had een groene pheno van killing fields en hij was nog nooit zo tevreden geweest met een haze soort . rotten doet elke soort als er een is die jij weet die niet rot moet ik dat namelijk weten ..
  7. cupp0

    Welk Zaad?

    ik raad je GHS af . slechte ervringen mee . autoflower al helemaal .
  8. @ Wannaroll : laten we het hopen @Supertramp : dank je ik kan ook niet wachten tot het werkelijkheid word @Collie weed : dat klopt zeker . de kalk gaat als gezegd al rond maart er pas in . @wiet61 : Sannies altijd goed ! en over de zure grond .. dat klopt had vorig jaar op de zelfde terrein 3 haze planten staan . heb toen met Cocobricks gewerkt en heb van 1 meter hoge planten ongeveer 120 gram weten te oogsten 3 planten totaal . het is niet erg op er een paar zakken tuincompost en een paar zakken tuinaarde toe te voegen bij de PRIO spots .. ook heb ik nog 2 kilo TABBA outdoor ... en zal volgende keer even een phmeting doen van de gronden . Heb trouwens 10.000 wormen besteld ( mestpieren ) ik zal indd mischien wel meer spot moeten gaan zoeken en heb er wel wat leuks voor gevonden ,, een Garmin Etrax . @ justplaying : kijk al een goed gevoel weer ik hoop met de thee ook te compenseren voor de minwaarden die er nu zijn in de grond , thanks voor de tip over oud mest .. dat wist ik niet, Zelf had ik ook in gedachten het volgende te gaan doen over een week of 2 ff een lesje van Hendrik Jan de Tuinman hier kun je zien dat hij een beetje mest in de spit legt voor voeding en opstart en zo ook later veel bodemleven aantrekt .. tuincompost er in en dan ff 200 wormen per gat erbij gooien en dan moet dit toch wel een beetje zijn werk gaan doen >? dacht zo aan eind maart daar mee te gaan beginnen ? ook wil ik een Briketpers halen en zo grow mix aarde in blokken maken om zo makkelijk mee te nemen . ik denk dat compost thee onmisbaar is in een Guerilla en ik ga het bewijzen !
  9. cupp0

    Outdoor Plannen

    ik doe zelf vechtsport en wij hebben rashguards . soort thermokleding dieje warmte isoleert .het is een 2e huid als het ware . broek hebben ze ook . elastiekjes om de mouwen en broekspijpen . nomale of camo er over heen en gaan ! als ik thuis kom kijkt er iemand ff in me haar en ik me kleding . mijn maatje zei dat als je naar je spot door het bos loopt om nooit stil te blijven staan en altijd snelwandelen. zo kunnen ze ze zich niet laten vallen op je lichaam en zich naar binnen werken . maar denk dat die apen ons voorbeeld zijn en dat daarom toch door iemand laten kijken de beste optie is .. greets mateys
  10. @wiet61 zeker heel veel te doen .. denk dat de helft ook maar realiteit word maar doe ook alles alleen . over de femminized gedeelte .. daar heb ik vrij slechte ervaringen mee . heb je ooit met Greenhouse seeds gewerkt ? had de strawberry haze van hun paar jaar geleden en had allemaal banaantjes in week 5 . weghalen hielp niet was gewoon te erg .. vandaar dat ik er best op tegen ben geworden . wel snap ik goed dat waarschijnlijk meer femminized gebroed is op het moment dan regulier gebroed is . @Highlife: nee hoor de 2 bij elkaar zijn 1 de kalk heb ik wel hoor maar die doe ik als laatste bij het medium want als de plantas er in moeten is het al weer zuur bijna denk ik . zou je me hier wat over kunnen vertellen wat ik het beste kan doen ? over de killing fields was ik vorig jaar zeer zeker over te spreken . heb denk gewoon een gelukje gehad met de sellectie . ik zal ff mijn computer doorspitten voor wat fotos ,maar kan je het volgende vertellen er over . ik heb geoogst zelf begin september . had door weinig ventilatie meeldauw . neemolie en proteineshake de sheis !! al mijn maten hadden ze zonder verduistering en hadden ze binnen voor mid november. niet meer dan 5% rot . gingen 420 naar buiten bij hun. als het geregend had shudden ze de plant alleen . volle grond (onopgewaardeerd) 250 gram . gemiddeld 8 tot 12 uur directe zon . zo stoned als een garnaal ! 100%bio ! de brouwthee word zoals ik zei een experiment .. ik zal het eerst thuis een beetje gaan uitprutsen en op wat tomaten en peperplanten proberen . ik hoop hier wat testresultaten te gaan laten zien in de toekomst . het kost niks en kan toch een hoop uitmaken . die kippenmestkorrels zijn cheap en onmisbaar ,tevens ook wel flink bewezen ook als je mij vraagt . maar als we kijken naar hoe het bij de Egyptenaren , Azteken en Mayas ging.. hun hadden vroeger ook geen canna flores of house & garden hun moesten het ook hebben van vulkaangesteente en dierenmest . ik vind het ten onrechte dat we chemicalien in onze aarde gooien omdat het winst oplevert ... kippenstront en paarden stront kan je in elk dorpke en stadskie krijgen dus ze maken geen winst dan ... ik geloof eerder in vulkaanleem bloedmeel beendermeel vismeel mykos schimmels enz. enz dan geraffineerde korrels uit een fabriek . ook al is het beter .. al zeg ik wel nogmaals . die korrels zijn gewoon onmisbaar . met de scrog in de put ben ik ook wel benieuwd naar .. ben wel bang dat hij op een ( gevoellig ) plekske ligt omdat dit door de jeugd gebouwd is . dacht zelf een stuk of 3 er in te zetten en ze lekker hun gang laten gaan totdat ze een scrognetje nodig hebben . ik heb er wat korrels gestrooid met wat plagron Bio supermix . en heb al het vuil verwijdert . greets mateys !
  11. @wiet61 zeker heel veel te doen .. denk dat de helft ook maar realiteit word maar doe ook alles alleen . over de femminized gedeelte .. daar heb ik vrij slechte ervaringen mee . heb je ooit met Greenhouse seeds gewerkt ? had de strawberry haze van hun paar jaar geleden en had allemaal banaantjes in week 5 . weghalen hielp niet was gewoon te erg .. vandaar dat ik er best op tegen ben geworden . wel snap ik goed dat waarschijnlijk meer femminized gebroed is op het moment dan regulier gebroed is . @Highlife: nee hoor de 2 bij elkaar zijn 1 de kalk heb ik wel hoor maar die doe ik als laatste bij het medium want als de plantas er in moeten is het al weer zuur bijna denk ik . zou je me hier wat over kunnen vertellen wat ik het beste kan doen ? over de killing fields was ik vorig jaar zeer zeker over te spreken . heb denk gewoon een gelukje gehad met de sellectie . ik zal ff mijn computer doorspitten voor wat fotos ,maar kan je het volgende vertellen er over . ik heb geoogst zelf begin september . door verduisteren . had door weinig ventilatie meeldauw . neemolie en proteineshake de sheis !! al mijn maten hadden ze zonder verduistering en hadden ze binnen voor mid november. niet meer dan 5% rot . gingen 420 naar buiten bij hun. als het geregend had shudden ze de plant alleen . volle grond (onopgewaardeerd) 250 gram . gemiddeld 8 tot 12 uur directe zon . zo stoned als een garnaal ! 100%bio ! de brouwthee word zoals ik zei een experiment .. ik zal het eerst thuis een beetje gaan uitprutsen en op wat tomaten en peperplanten proberen . ik hoop hier wat testresultaten te gaan laten zien in de toekomst . het kost niks en kan toch een hoop uitmaken . die kippenmestkorrels zijn cheap en onmisbaar ,tevens ook wel flink bewezen ook als je mij vraagt . maar als we kijken naar hoe het bij de Egyptenaren , Azteken en Mayas ging.. hun hadden vroeger ook geen canna flores of house & garden hun moesten het ook hebben van vulkaangesteente en dierenmest . ik vind het ten onrechte dat we chemicalien in onze aarde gooien omdat het winst oplevert ... kippenstront en paarden stront kan je in elk dorpke en stadskie krijgen dus ze maken geen winst dan ... ik geloof eerder in vulkaanleem bloedmeel beendermeel vismeel mykos schimmels enz. enz dan geraffineerde korrels uit een fabriek . ook al is het beter .. al zeg ik wel nogmaals . die korrels zijn gewoon onmisbaar . met de scrog in de put ben ik ook wel benieuwd naar .. ben wel bang dat hij op een ( gevoellig ) plekske ligt omdat dit door de jeugd gebouwd is . dacht zelf een stuk of 3 er in te zetten en ze lekker hun gang laten gaan totdat ze een scrognetje nodig hebben . ik heb er wat korrels gestrooid met wat plagron Bio supermix . en heb al het vuil verwijdert . greets mateys !
  12. Hallo WF leden ! Na 2 jaar vanaf de zeikant kijkend op julie en wat criteria geven hier en daar , Ben ik zelf ook aan de beurt om me te bewijzen wat we geleerd hebben . ook heeft de kweek heeft als reden dat ik gewoon mijn vrienden aan een betaalbaar BIOwietje kan helpen . de meeste vrienden die ik ken die roken allemaal commercieel en weten niet wat Bio wiet is gewoon , Ik ben een Guerilla van plan te plaatsen van geringe maat met wat experimenten hier en daar . ik heb zelf 5 spots in gedachten met ieder 10 tot 15 planten . hier heb ik de volgende stekken voor in de maak . (Sannies) Killing fields F4 . paarse Pheno nog van vorig jaar aantals stekken afgenomen ( Prima gedaan outdoor ) (Breeders Choice) Anesthesia word op dit moment geselecteerd , hoop de paarse ook (Dynasty Seeds) Pineapple Diesel word ook gesellecteerd . heb er maar 4 van de 10 ontkiemd dus duimen (Sannies) Casey jones X green Malishi ook maar 3 van de 5 in ontkieming . ( Kweker Lokaal) Pure Power Plant Was een femminized stek . (Thijsplantje Seeds) Royal dane had hiervan 2 jaar geleden van Thijsplantje van zijn guerilla wat zaden geruild dus probeer ze . ( Geen Stekken) Ben absoluut tegen de femminized soorten . klote Herma en de broeders verkloten de Puurheid hier mee . Snap dat daarintegen dat mensen geen zin in selectie hebben en dus liever femminized kiezen ,, MAAR het verkloot de natuur gewoon in mijn opinie . De Planning 2 spots met ieder 15 tot 20 Killing Fields . <=== Prio 2 spots met ieder 15 tot 20 Anesthesia .<=== Prio 2 spots met ieder 15 tot 20 Pineapple diesel .<==Prio 1 spot met 100 Royal dane ( uitproberen , Blijven er 20 vrouw over en haal ik er totaal een ons af fluff ben ik al blij zat . 1 spot met minmaal 15 PP stekken . mischien nog een spot waar ik wat zaden kan kweken vanuit ook stekken . waar de <=== Prio staat is gewoon waar op gefocusd word en de andere niet eerder mogen staan of aan beginnen of de PRIOs moet staan.( al vergeet ik niet dat de Royal dane vroeg afbloeien . ) het is allemaal nog wel wat hooi op de vork .. maar ben wel al flink bezig Oja en had ik al gezegd dat ik van BIO houd ? Het enige wat ik aan niet Bio gebruik is Magnesium ( Epsom salt ) 1 keer per maand een theelepel door het vat . haze soorten 1 keer per 1.5 maand .. Voeding en toepassing Kippenmest korrels en Koemest korrels . Lava meel . Opwaarderen aarde : Plagron bio super mix ( gele zak ) Echte shit van het paard . echte sheis van de koe . wormensheis . met de echte uitwerpsels wil ik een theebrouw maken . niet met een luchtsteen . maar met stilstaand intrekken . dit doe ik op de spot zelf en kan zo een Junglejuice maken ( is tevens compleet gratizzz ! ) je gaat naar de kinderboerderij en vraagt of ze wat koeien paarden en kippenmest hebben , Wormenmest koop ik maar 40 liter 15 eu is ook niet om wakker van te liggen . Je pakt van Kippenmest 1 eetlepel op 1 liter water . 2 eetlepels koeienmest of paardenmest op 1.5 liter water . weekje laten fermenten met wat suikerstroop en hopla bij je planten . Dit jaar ben ik ook van plan om een regenton van 60 tot 120 liter te plaatsen op de PRIO plaatsen en wil een druppel irrigatie maken met het Newton systeem . Zwaartekracht is natuurlijk gratis !!! mocht er nou een zware droogte komen net als vorig jaar dan kan ik handmatig de kraan open gooien of EVT op een tuinkraantimer ,, maar dat is dan .. Zo nu waar julie deze pagina voor geopend hebben om te kijken wat de concurrentie in huis heb Zoals elke Ninja meester zou zeggen ... Ken uw vijand ,uw terein . dus ik ging als Navyseal het woud vandaag in en jazeker ik moet maatregelen nemen dit jaar .. wietplantkiller +Kippengaas Hier ziet u mijn eerste spot . dit is een spot met nu al de hele dag zon dus afbloeien met killing fields klinkt zo gek niet Hier heb ik de spots gemarkeerd .. heb meteen 5 gaten van 70x70x50 uitgegraven om de boel op te waarderen . erg zanderig hier .. dat word cocobricks en een 2 zakken grow mix voor 5 gaten om het structuur te geven , Deze korrels om te opwaarderen met wat Plagron bio supermix Topspul die plagron want er zitten zoveel mineralen in en schimmels . na een kwartiertje zag het er zo uit . heb stokken er in gezet om ze makkelijker te herkennen . Spot 2 hier wil ik er maar een paar max 5 deze zag ik ook nog . lag 20 meter verder .. ook weer 5 max hier heb ik meerdere ideeen bij .. of een zieke waterput .. of 3 Killing fields in een scrog om het SUPERLAAG te houden Hier kom ik zeker op terug ... ook weer tot makkelijk eind november lekker zon waar de dode planten staan bij de stronk komen nieuwe 50x50 vijverfolie plaatjes geknipt voor op de gaten te leggen die leg ik voor maart neer . En met deze baddass wil ik een test draaien . 2 a 3 killing fields er onder in scrogg zetten op een spot . de afmeting is 270x200 Veel succes iedereen en tot volgende week !
×
×
  • Create New...