Jump to content

rbakker

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Neutraal

About rbakker

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Heeft iemand een update over welke verzekeraars cannabis in 2015 vergoeden?
  2. Dat is zeker een optie! Zal ik het echter wel in katoen moeten verpakken anders vernaggel ik mn vaporizer.
  3. Best zonde dat door dit plantje illegaal te maken zoveel kennis over de werking niet goed in kaart is gebracht. Dit soort fora hebben de meeste info, voornamelijk praktijk kennis.
  4. Wietolie heeft zeker mijn interesse ja, eens in verdiepen. Wbt cbd: heeft die indica dit niet al? Waar zou ik de regio haaglanden cbd wiet kunnen halen?
  5. Zit momenteel in m'n 6e chemokuur. Voorlopig blijf ik even bij deze behandeling, lijkt namelijk aan te slaan en ik hoef nog maar maximaal 2 kuren hier na en een operatie. Maar mocht dit niet afdoende blijven dan is dit wel iets om naar te kijken! Mocht je niet in staat zijn dit zelf te produceren, (gezien de moeheid door de chemo, en geen ruimte om te kweken al was ik fit), is er dan een andere manier om aan deze olie te komen?
  6. Hey, Ben nieuw hier en vooral geïnteresseerd in het medicinale gedeelte. Zit helaas midden in m'n chemokuren en heb daardoor Neuropathie opgelopen. De medische wereld komt dan met de "Oxy" medicijnen familie aanzetten, maar dat leek me niet zo'n goede optie! Na wat research bleek dit mooie plantje ook een optie te zijn voor veel mensen.
  7. Ik zit momenteel aan m'n 6e kuur en moet er waarschijnlijk nog 2. Ik heb (gelukkig) nooit last gehad van eetlust vermindering of misselijkheid. Echter, sinds kuur 5 heb ik last van Neuropathie wat kort door de bocht inhoud dat vooral m'n voeten voelen alsof ze constant koud zijn en prikken alsof ze slapen (je kent dat gevoel vast wel, als je te lang op je voet heb gezeten). Komt door uitgestorven zenuwuiteinden en het is waarschijnlijk permanent. Nu wilt de medische wereld me richting de zware antidepressiva krijgen (Oxy familie), maar aangezien dat ondertussen de #1 drug in Amerika is leek het me slim om de alternatieven eens te bekijken. Vaporizer gekocht (PAX by Ploom) en naar de coffeeshop gegaan. Daar een Indica (big bud) en een Sativa (Amnesia haze) gekocht om de verschillende effecten te testen. Indica: Vrijwel direct het gevoel weg maar ook vrijwel direct in slaap. Erg goed voor het slapen gaan dus maar minder voor overdag. Zelfs in kleine dosering meteen slaperig. Sativa: Gevoel blijft, maar het stoort me niet meer. Daarnaast erg vrolijk (hardop lachen om flauwe grappen op TV) en een beetje vaag / ongeorganiseerd in de gedachtengang. Ben niet van plan om 24/7 te gaan verdampen (de pijn is redelijk te handelen), maar wel fijn om te weten dat een klein beetje indica me zo in slaap helpt en wat sativa m'n gedachten kan verzetten indien gewenst. Mooi plantje
  8. Heb sinds vorige week de PAX vaporizer binnen. Ik heb geen vergelijkingsmateriaal maar kan wel zeggen dat het erg 'dummy proof' werkt. Andere mensen hier ook ervaring met de PAX? Erg tevreden mee en het helpt ook goed tegen de klachten (Neuropathie door chemokuur) waar het uiteindelijk om te doen is.
×
×
  • Create New...