Jump to content

sixpixels

Members
  • Content Count

    47
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sixpixels

  1. Is er iemand die al wat meer weet over de verkrijgbaarheid van die vaporizers (is het eigenlijk wel een vaporizer want het lijkt wel te verbranden..) of iets vergelijkbaars? Je zou toch zeggen dat hier in Nederland ook wel wat olieguru's moeten rondlopen? Ik heb net m'n eerste 'noemenswaardige' dosis BHO gemaakt, en wil dit graag op een efeiciente manier vaporizen (of roken als het moet.) ik heb nu een Verdamper van Evert en een Volcano, maar daar krijg ik niet "de" hits uit die ik zoek ;-)
  2. kijk eens naar de vapo genie
  3. "Welk beleid wil de Partij voor de Dieren ten aanzien van (soft)drugs? Wij vinden dat de overheid de nadelen van drugsgebruik duidelijker aan jongeren moet communiceren. Goede voorlichting is belangrijk. De keuze om wel of geen softdrugs te gebruiken beschouwen we wel als de persoonlijke vrijheid en verantwoordelijkheid van de burger. Het ligt niet voor de hand het ene middel toe te staan (alcohol, tabak) en het andere te verbieden (cannabis), zonder dat er duidelijk onderscheid wordt gemaakt tussen de gevaren die eraan kleven. Legalisering van softdrugs in nodig. Juist door softdrugs in het criminele of grijze circuit te drukken bestaat de kans dat jongeren sneller in aanraking komen met harddrugs. De mogelijkheden om softdrugs voor te verstrekken voor medische doeleinden moeten worden verruimd." bron Partij voor de dieren website; http://www.partijvoordedieren.nl/content/v...9//faq/view/21/ opzich wel netjes toch?
  4. en hoe is t gegaan? pics ?
  5. Mocht er iemand zijn die een beetje verstand van zaken en zin heeft. dan zou ik graag een keer daarmee samen een middagje budder maken (pm). Ik heb dan wel een zak bubblehasj of knipsel ter beschikking.
  6. misschien dat ze ze niet meer willen kopen vanwege alle slechte reacties. Sommige schijnen het te doen (zeggen sommige mensen waarvan ik me afvraag of ze ooit een joint hebben gerookt), maar ik had er ook 1, en dat wat echt 10x nix. EEN FLUT DING! Ziet er mooi uit, maar daar houd het dan ook mee op. Het verwarmingselement is ook een soort soldeerbout, er komt geen damp vanaf, kan bijna niks in, smaakt naar plastic, en je moet erin blazen voor je een trekje wil nemen (wat niet eens kan want er is geen airflow kamer of iets.) Ik heb em gelukkig kunnen terugsturen, maar ik hoor van meerdere dat dat niet kan om "hygienische redenen". Ik heb zowel die grote van Evert (echt een top ding!) als de Volcano, die is ook erg chill, maar wel wat droger. Beter beetje meer geld uitgeven dan geld weggooien. Ik hoop dat je wat aan mijn ervaring hebt bij het kopen van je vappie! Groet
  7. Ik heb zowel de Verdamper van Evert (mijn favoriet, zacht voor je keel, veel smaak, maar breekbaar en niet echt portable) en de Volcano Easy Valve (ideaal voor feestjes, redelijk onbreekbaar en redelijk portable maar droger op de keel). Probeer voor Ice of olie in de verdamper van Evert eens een "LIQUID" gaasje van de Volcano. Het lijkt op een soort geperst staalwol en het past precies in de verdamper van Evert. Ik gebruik ook voor gewoon de gaasjes van de Volcano vaporizer in Everts verdamper. Is wat fijnere structuur (dus minder stofdoorlaat) en dampt lekkerder vind ik. Andere tip voor het invetten van de doorvoerbuis in de fles; gebruik vaseline ipv "glasvet". Laat makkelijker los, is makkelijker schoon te maken en VEEL goedkoper. succes!
  8. Ik heb ook een topzeef gehad en teruggestuurd, ze zeggen dat ie trilt maar dat doet ie niet. Ook is de zeef naar mijn idee te fijn, je kan extra trommelgaas/trommels kopen maar dat tikt aardig aan. Ik heb nu een bubbleator en dat is echt wel andere koek.. (en goedkoper..) Trouwens, je moet je afval ALTIJD invriezen voor je gaat zeven, hoe je het ook wilt doen. Met invriezen laat de hars al mooi los van het bladgroen... succes met je keuze (BTW, voor droge skuff gebruik ik nog gewoon een tupperware emmer met deksel en zeefdrukgaas van de juiste poreusheid.. paar muntjes erbij, even paar keer shaken, en klaar is kees...)
  9. Na de fantastische aankoop van een Verdamper groot deluxe veilig, (van "de verdamper B.V.). Heb ik vorige week de Vapir Oxygen gekocht. Nou weet ik niet of die van mij kopot was of dat het gewoon een waardeloos ding is, maar er komt bij mij helemaal geen damp vanaf. (Misschien ben ik te verwend met mijn Reizer groot deluxe van Evert, waar ik echt mee kan stomen. ) Maar wat een waardeloos systeem is dat ook die Vapir Oxygen, er stroomt helemaal geen lucht langs de wiet, je moet er zelf in blazen, en die lucht dan weer inademen ofzo... Er kan ook bijna niks in.. Maar Anyway de wiet/THC LIJKT wel verdampt te zijn met die Oxygen, maar als ik em daarna gebruik in die verdamper van Evert doe dan zie je dat er praktisch GEEN THC verdampt is. Ik kan de wiet helemaal als nieuw gebruiken. Die van Evert is tot nu toe de enige die ik heb gehad die werkt. Nou is mijn vraag; Zijn er al mensen die een PORTABLE vaporizer hebben (getest) die in de buurt komt van die van Evert (oftewel echt goed werkt..)?
  10. Ik heb ook vorige week de Vapir Oxygen gekocht. Ik weet niet of die van mij kopot is of dat het gewoon een waardeloos ding is, maar er komt bij mij helemaal geen damp vanaf. (Misschien ben ik te verwend met mijn Reizer groot deluxe van Evert, waar ik echt mee kan stomen. ) Maar wat een waardeloos systeem is dat ook, er stroomt helemaal geen lucht langs de wiet, je moet er zelf in blazen, en die lucht dan weer inademen ofzo... Er kan ook bijna niks in.. Maar Anyway de wiet/THC LIJKT wel verdampt te zijn met die Oxygen, maar als ik em daarna gebruik in die verdamper van Evert doe dan zie je dat er praktisch GEEN THC verdampt is. Ik kan de wiet helemaal als nieuw gebruiken. Die van Evert is tot nu toe de enige die ik heb gehad die werkt. Nou is mijn vraag; Zijn er al mensen die een PORTABLE vaporizer hebben (getest) die in de buurt komt van die van Evert?
  11. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier hoezo, het wordt niet perse nat hoor.. ligt er ook aan hoe het verpakt is en dat zie je dan toch wel? beter proberen dan niet... ik had laatst hetzelfde, wou es kijken of ik het ook nat kon invriezen, maar dan komt er dus bijna niks vanaf als je het shaked , heb het toen weer laten drogen. en opnieuw ingevroren, werkte prima, moet wel zeggen dat er niet heel veel afkwam, weet niet of dat door het proces kwam of omdat ik ook voor het eerst met de kermith geknipt had......
  12. Ik betrek persoonlijk ook niet de kwaliteit van het forum op de kwaliteit van de shop. Integendeel,het forum vind ik top!! Daarom zou ik het alleen jammer vinden als anderen die link zullen gaan leggen. Verder begrijp ik niet waarom ik dit niet op deze manier aan de kaak mag stellen. Mijn fouten hebben hier niks mee te maken. Ik deel mijn ervaring van een growshop gewoon met andere forumgebruikers en mogelijke consumenten. Daarnaast vraag ik gewoon of ik de enige ben die dit heeft meegemaakt. Dat het nou toevallig een shop is van een Administrator, zou dat beteken dat ik er dan hier niet meer over mag praten?
  13. Ik ben in iedergeval blij te horen dat mensen begrip hebben voor mijn situatie. En dat ik niet de enige ben die kennelijk die slechte ervaring heeft. Op zulke momenten kan ik erg slecht m'n emoties de baas, dan ben ik blij dat ik er hier i.e.g. mijn verhaal kwijt kan. Ik vind ook dat Tomas groot gelijk heeft. Zo'n shop koppelen aan een (groot) onafhankelijk forum neemt wel met zich mee dat de 'goede' naam ook gekoppeld is. Daarom heb ik (en andere mensen) ook besteld bij deze shop. Als zo'n shop dan vervolgens lak heeft aan zijn klanten, dan gaat dat deels ook, helaas, ten koste van de goede naam van wietforum. quote Peaches ; "Al zou die zeef niet meer verkoopbaar zijn, dan nog hadden ze je geld terug kunnen geven. Zoiets heet service!" Precies!!, bovendien zouden ze dat bedrag zeker aan alleen mij al weer hebben terugverdient binnen aanzienlijke tijd.
  14. Er was hier gister ook een bericht van een van de moderators, dat er meer klachten waren binnengekomen. Maar die post is nu weggehaald... ruikt naar...?
  15. Helaas, gewoon mijn (defecte) zeef terugvragen levert ook niks op. Ze geven niet thuis. Ik vind het verschrikkelijk, straks zit ik nog in KASSA of RADAR te vertellen hoe ze me genaaid hebben met een hasjmachine
  16. Ik WAS ook positief over ze, totdat ik dus wat terug stuurde..dat vinden ze niet leuk kennerlijk, en kunnen daar niet mee omgaan. Ik vind dat een winkel op zijn minst zijn of haar klanten te woord hoort te staan, LOS van het feit dat wat ze gedaan hebben natuurlijk echt niet kan...
  17. De reden dat ik het van de daken schreeuw is omdat ik geen gehoor van ze krijg, terwijl ik al twee maanden geleden een product retour heb gestuurd en geen geld terug heb ontvangen. En het gaat ook niet om een klein bedragje! Na veel moeite om contact met ze te krijgen, krijg ik als reactie op mijn vraag waarom ze geen geld terug sturen te horen dat ik het geretourneerde product (een topzeef) 'gebruikt' heb. En dat ie daarom 'onverkoopbaar is geworden'. Wat is gebruikt!? Ik ga er gewoon vanuit dat dat ding werkt, dus ik probeer hem (met een piepklein handje bladeren) en kom er achter dat het ding niet goed werkte. Bovendien hebben ze me dat dus niet direct laten weten. Maar pas 2 maanden na ik hem teruggestuurd had, toen ik er zelf achter kwam dat ik mijn geld niet had teruggekregen en aan de bel trok. Vervolgens doen ze me ook geen voorstel of niks, nee. niks.. Ze hebben nu dus en m'n geld en mijn zeef. en reageren helemaal nergens meer op, op hun voicemail; "spreek wat in dan bellen we je zo terug", en ook niet op de mail. Ben bang dat dit op een doodlopend spoor zit.. waardeloos...
  18. Hallo, ik vraag mij af wie er nog meer slechte ervaringen heeft met de wietforum (grow)shop. ofwel growshop.be. Wat ze mij nu aan het flikken zijn..##@*!! Ik wil nog niet teveel in detail treden, omdat ik nog even wil kijken hoe het afloopt, I.e.g hun service is ronduit slecht heb ik ondervonden (en ondervind ik nog steeds). Verder nemen ze de telefoon niet/nooit op. En ze reageren niet (of heeel laat) op hun mail. (behalve als je wat wil bestellen natuurlijk). Ik ben wel benieuwd of ik de enige ben met deze ervaringen.
  19. Ok, dus als ze vochtig worden dan kleuren ze bruin, maar komt het wel weer goed? ik had foto's gemaakt maar daar kan je het niet echt goed op zien, is nogal slechte camera (telefoon). De luchtvochtigheid is al wat gezakt, maar ik kan niks aan de temperatuur en LV doen, komt gewoon omdat de verse lucht die naar binnen gezogen wordt al warm is (van buiten.)
  20. Hallo, Omadat ik last had van spint (in de 3e week bloei) heb ik een aantal keren gespoten (met o.a. bugs away van Ecolizer), nu beginnen de stampers/haartjes van een aantal jonge toppen bruin te verkleuren. Komt dit door het spuiten? Ik zit nu te twijfelen of ik nog een keer moet spuiten met buds ok, (ook van Ecolizer, tegen schimmels en rot?) en of ik dan ook op de toppen moet spuiten, of dat ik beter helemaal niks meer moet spuiten, en kijken of de toppen weer bijtrekken. Graag jullie advies daarover... (heb inmiddels tegen spint ook al andere methode die lijkt te werken, dus dat probleem is opgelost..) Zou het overigens kunnen zijn dat het niet door het spuiten komt maar bijvoorbeeld door de warmte, die op het moment nogal kan oplopen, of de hoge luchtvochtigheid van de laatste dagen (+/_ 70%). hopelijk kunnen jullie mij zeggen waar het door komt en een paar goede tips geven
  21. Waarom ik van gevarieerde voeding hou? omdat ik niet elke dag het zelfde wil eten en ik denk mij plantjes ook niet. In de natuurgrond zitten zoveel meer stofjes dan in een flesje voeding, daarom probeer ik (ik kweek nu zelf op coco's) zo veel mogelijk van verschillende dingen uit, tot een samenstelling dat voor mij goed werkt. voor mij is dat nu ecolizer lijn met soms wat metrop amino bloom en soms bloom up, soms wat missing link van bio nova, soms wat sporenmix, soms wat sannie;s bacto, of bacterial, soms wat ecostyle bladgroen + Gaat tot nu toe voor mijn doen erg goed. zo lang ik maar geen rare verhoudingen hanteer niet te veel gebruik van iets
  22. Ja kan in water oplossen, maar je hebt kans dat het niet echt oplost en dat je onderin je vat nog resten hebt. meng gewoon wat door je aarde, of strooi er wat op, staat er niks over verhoudingen op je verpakking? gewoon eerst de helft van de aangegeven dosering aanhouden denk ik. eerst maar aankijken, het is een heftig goedje herinner ik me , dus begin het rustig aan zou ik zeggen.
  23. Zeker mooi, ik zie nu alleen niet goed dat je de planten geknkt hebt. Ben je niet bang dat ze afsterven als je ze knakt en hebben ze niet heel veel extra tijd nodig om de stress en schade te verwerken? Ik wil het zelf ook wel gaan proberen maar ik ben ook echt een prutser en ik weet zeker dat alles eraan gaat. Ik durf niet eens te dieven (lijkt me ook veel werk voor 50 plantjes). Maar ik ben zeer benieuwd naar je resultaten! keep it going!
  24. Je kan het allebei doen, als je het in korrels laat dan zal het een langer aantal waterbeurten voeding afgeven, als je het verpulverd wordt het sneller op genomen en moet je meer uitkijken voor overbemesting. Heb vroeger goede resultaten gehad op Pelikanenpoep, rechtstreeks uit de dierentuin. wel heel lang laten drogen en toen tot stof verpulvert. Heftig goedje was dat. Maar je kan het eigenlijk niet goed vergelijken met batguano, ik ben nu meer een voorstander van batguano omdat er veel minder stikstof in zit dan pelikanenguano.
×
×
  • Create New...