Jump to content

chrisse

Full member
  • Content Count

    454
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About chrisse

  • Rank
    Volwaardig lid
  1. Jo Blowmonkey, Ze staan er mooi bij, zijn die Royal Danes puur of zit er nog iets anders in gekruist? Greets
  2. In de brico is er pelikanenschijt van asef te kopen, gebruik ik al 3 jaar met succes.
  3. @ slappezever, Ik heb de voorbije 2 jaar ook Ierdbei van basiceeds gehad en ben er toch wel erg tevreden over. Heb er wel zelf een zadenkweek mee gedaan in 08 en uit die zaden had ik geen vreemde paarse pheno's meer die ik soms zie bij anderen. Ik vind ze toch een super opbrenger en de toppen zijn heel compact voor buitenwiet. Ook altijd klaar half september met minimale rot. Pics staan in men album. Wat voor problemen had jij ermee dan? En die NDB die jij gebruiikt komt die rechtstreeks van Dame Blanche of is het die van wierie, want ik dacht ergens gelezen te hebben dat daar wat van sannie's the one tussenzat bij hem? Groeten.
  4. Hetzelfde voor Pietjepuck, hele mooie zaden en goed verpakt!
  5. Kan sterk verschillen van soort tot soort. Hangt er van af hoe compact ze zijn. Zal wel rond de 10gr zitten. Ik zal het eens nakijken binnen een week of 2-3.
  6. Hier in het tuincentrum vond ik geen kippenmest dus heb ik maar pelikanenguano gekocht, doe ik het nu toch al 3 jaar goed mee. Zeker een aanrader.
  7. Geen tijd voor een verslag maar toch even wat fotos. 3 Oregon rocket stekken op het grondmengsel van DB. Geen kippenmest maar pelikanenschijt, gaat wel lekker. Voor de rest geen aandacht gehad. 1 keer vrijgemaakt van onkruid en het volgende bezoek volgt pas voor de oogst. Ze moeten wel nog even, fotos zijn van 29 september. Lekker witte toppen en nog geen rot gespot. Dit zijn er 2 in 1gat. Greetz
  8. Update. De matahari is omgegaan op 28september met maar 1 klein plekje rot. De kleinste toppen hebben nog een week langer gestaan maar die hadden ook wel al vroeger geoogst kunnen worden. Gaat +-200 gr worden. Zal wat fotos maken als het droog is. Hier nog een paar pics van de kleine toppen die wat langer gestaan hebben in hun herfstkleuren. De oregon struik begint zwaar door te hangen onder het gewicht van haar vette toppen, als ik ze niet had opgebonden lag ze nu op de grond. Nog maar 1 klein plekje rot gevonden maar dat zal wel gaan veranderen met dit zeikweer. Ze begint al wat geel te worden en op haar einde te lopen dus ik denk dat ik ze dit weekend ga omhalen. Greetz
  9. Na lange tijd nog eens een update. De ierdbei dame uit mijn eigen zaad is omgegaan op 16 sept, met maar 1 mini plekje rot. Lekker volle toppen met weinig blad en héél sticky. Komt ook een vreselijk zoete geur af. Ze is nu bijna volledig droog en gaat een 80gr opbrengen. Ierdbei met achter haar nog een Matahari van Basicseeds. Ierdbei budshots. Matahari, fotos zijn van 20 sept. Volgende week gaat ze om. Oregon struik. Iets latere pheno, Maximus had een vroegere en die was héél erg wit toen ze omging. Fotos zijn ook van 20 sept. Als het weer nog wat meezit gaat deze dame lekker veel opbrengen. Groet Chrisse.
  10. Jo rich heb je toevallig nog wat close ups van die royal dane toppen? En hoe zit het met die thpyfoon, een maat van mij heeft er ook een staan. Heel vroeg en lekkere toppen maar bijna geen thc te vinden? Die Royal Dane/Heavenly Erdpurt x B3N7Erdpurt/Royal Dane komt bij mij volgend jaar ook in de tuin, misschien toch ook een zaadkweek mee doen. Ze ziet er in ieder geval héél potent uit op die fotos van jou. Groet
  11. Oregon rocket staat te bloeien maar mag wat sneller gaan vind ik, toch niet zo een super vroeg soortje. Links Matahari en rechts ierdbei die je bijna niet meer ziet staan. Heel vroeg beginnen bloeien en niet meer doorgegroeid. Vind ik niet zo erg als je de toppen bekijkt, lekker vol en veel hars. Er komt een heerlijk geurtje van die ierdbei. Greetz.
  12. Lekkere buds Rich, was die royal dane nu al helemaal klaar? En had je de pure royal dane staan of die Royal Dane/Heavenly Erdpurt x B3N7Erdpurt/Royal Dane kruising?
  13. Kleine update. Oregon rocket, staat nu ongeveer 1m80 hoog en is net beginnen bloeien. Ierdbei uit eigen zaad heeft al mooie toppen en lekker wit ook nog.
×
×
  • Create New...