Jump to content

de glazenwasser

Full member
 • Content Count

  1,839
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About de glazenwasser

 • Rank
  de man met de ladder
 • Birthday 03/03/1974

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  nul zesendertig
 • Interests
  postzegels plakken vind ik mooi!
 1. mooi verslag! waar blijven de fotoos?
 2. yow, ik heb een tijdje gebruik gemaakt van Canna Haze met Bio Nova supplementen, wat ik prima vond werken op aarde, maar voor hydro was het een nachtmerrie ivm. het blijven stijgen van de Ph. ik heb wel gehoord dat de lijn van Ferro al minder fluctueert qua Ph en vraag me dus af: heeft er iemand een voedingslijn waarbij de Ph opvallend stabiel blijft? ik zit hier met zacht water en een kraanwater Ec van 0,30 a 0,35. bedankt! GW
 3. hee bert, je zou voor wat circulatie dit eens kunnen proberen... groeten!
 4. hee man, het zou kunnen dat je die grote wat meer water moet geven; blaadjes laten hangen is meestal wel een teken van te weinig (of te veel) water. ik zou als ik jou was ff een tensiometer aanschaffen bij www.blumat.nl. deze zijn voor beginners zoals wij echt ideaal als het op water geven aankomt! je gaf aan dat je van plan bent met de hand water te blijven geven, maar in jouw situatie (nog niet zoveel kennis van de plant / water per schotel ipv. in een opvangbak, zodat ze zelf niet de hoeveelheid water kunnen verdelen) niet ideaal is. wat jij nodig zou hebben aan blumats om de watergift te automatiseren kost je ongeveer 8 tientjes incl. tensiometer en verzendkosten; als je daar 15 gram meer mee oogst is dat toch snel terug verdiend? succes, laters!
 5. jaa, tis een zeer luxe systeem in vergelijking met wat ik gewend was. ik had eerst zo'n dim module die werkt met fase aansnijding op een 700 m3 afzuiger en dat werkte eigenlijk prima. maar ik had nu voor de 2500 m3 een trafo dimmer (ook fase aansnijding) die op lage toeren prima werkte, maar als ie in het midden- tot drie kwartgebied kwam leek het alsof het een afzuiger met diesel motor was! ik zat nog ff naar zo'n zelfbouw 4 standenschakelaar zoals die van jou te kijken, whazzup, maar zo'n marktplaats vondst is natuurlijk helemaal makkelijk! zwaar is die kast zeker, meuk, maar 2e hands zijn ze prima te betalen iig. (professioneel bedrade brandkast met 2 goeie variacs voor e50)! nieuw heb ik ze gezien va. 55 euro maar dan heb je wss. wel een "made in china" ipv. een degelijke duistse schubermann bovendien is het toch wel heel makkelijk om tussen de 2 variacs te schakelen, aangezien ik ook behoefte heb aan een 'zachte' stand. goed idee om tussen die uitgaande spanningen te schakelen lijkt me. op die manier zat het ook bedraad toen ik 'm kocht. ik heb nu de 2e variac wel losgekoppeld aangezien hij toch niet gebruikt wordt (ik schakel nu alleen aan / uit). de variac die niet is ingeschakeld op dat moment zou dan als het goed is geen stroom moeten verbruiken, toch? groeten!
 6. hoi, ik vraag me, strikt theoretisch uiteraard, af hoeveel watts je op,zeg, 1,5 m2 zou kunnen persen. zou het bijvoorbeeld mogelijk zijn, met een afzuiger van 2500m3 om 2 x 1000 watt op te hangen? en zou het zin hebben of zou het meer stroomverspilling zijn? ervaringsdeskundigen? groeten!
 7. sjeus! ziet er mooi uit allemaal, man! leuk om al die verschillende soorten bij elkaar te hebben staan! keep it up! la7ers!
 8. gevonden! ja echt een mooi ding zeg! super te dimmen en idd. niks geen brom! ik heb er al een thermostaat tussen zitten die 'm op het moment alleen aan en uit schakelt. zodra ik een harde en zachte stand nodig heb laat ik gewoon een omschakelrelais tussen de 2 variacs schakelen! laters!
 9. hee! ik heb een nieuwe, grote afzuiger (2500m3) gekocht. deze nieuwe (nouja, tweedehands eigenlijk...), grote afzuiger geeft ook een nieuwe, grote brom als ik 'm dim met een trafodimmertje. ik zat een rond te neuzen op marktplatz en waarempel zie ik daar een kast met 2 220v, 2,5amp variacs erin te koop staan voor een paar tientjes. ik ben in m'n auto gesprongen en heb dat ding opgehaald natuurlijk! nieuwe, grote kast met 2 variacs erin ik heb alleen een probleem: ik weet niet hoe ik 'm moet aansluiten en heb geen zin om tijdens het experimenterem de stoppen eruit te knallen! daarom zou ik graag willen weten van een electro-man welk draadje waar gaat... op zich is ie redelijk rechtdoorzee bedraad van binnen DIN rail aansluiting Schuntermann variac alvast bedankt! de glazenwasser...
 10. hee jack, volgens mij moet je PK13-14 oid. gaan geven man succes
 11. ...groot he! kijk maar joh, full screen is natuurlijk wel mooi, maar als dat veel werk is doe dan maar kleiner hoor! volgens mij kan je bijna alle soorten wel scroggen! ik heb wel gemerkt dat sativa's makkelijker zijn dan indica's, daar deze sneller zullen breken dan buigen (nu scrog ik ook nogal straf dus dat heeft er ook mee van doen). ik vond de Kali Myst en Super Silver haze het makkelijkst in scrog, PP gaat ook makkelijk en Amnesia ook. NYCD vond ik het moeilijkst; die breekt ├ęcht snel! aangezien jij wat minder streng voor de dames bent dan ik kun je alle soorten wel scroggen hoor, geen probleem! laters!
 12. hee patpot, ik had wat meer opbrengst verwacht moet ik zeggen! een gram of 400 ofzo... ben benieuwd hoe 't na de verbouwing wordt! verder een heerlijk rokertje zou ik toch zeggen! ik vind deze erg mooi, zou je daar een 1920 x 1200 van willen maken? van welke plant is die? laters! de glazenwasser
 13. ola! na een uurtje of 5 knippen hield ik ongeveer 1,86 kilo nat over. berg wiet in de droogrekken het ligt nu 2 dagen te drogen. als het goed is is het vrijdag of zaterdag droog. ik verwacht rond de 450 gram droog. op zich netjes, maar het kan beter. volgende ronde wordt weer Amnesia op mapito dus ik kan dan mijn opgedane ervaring toepassen. ik laat jullie weten hoeveel er uiteindelijk van overblijft en hoe 'ie rookt! hoi!
 14. eyyy! dat ziet er uit als een zeer behoorlijk resultaat, man! ...bij het installeren van vista kan je er op zich best een paar opsteken; gaat grotendeels vanzelf. pas vanaf wanneer je het geïnstalleerd hebt begint de ellende... hoi!
×
×
 • Create New...