Jump to content

Bazz f

Full member
 • Content Count

  2,156
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Bazz f

 • Rank
  Hobbyist

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Hier even gekeken op een 250m3 S-vent stalen box, hier zitten M8 haken in. Heb je geen duimstok/rolmaat wat je even over het gat kan leggen om te meten?
 2. Die beestjes werken zeer zeker wel, alleen vergeten we volgens mij als cannabiskwekers dat de cyclus van de plant vele malen korter is als gewassen waar de beestjes eigenlijk voor bedoeld zijn (glastuinbouw)
 3. Zal denk ik aan de browser liggen die op dat moment gebruikt word, niet zozeer afhankelijk van je recente zoekopdrachten. Hier op Safari krijg ik ook boevenvangen.nl etc, maar op Firefox is de 2e hit al hetgeen waar Lost op doelde (en ik gebruik Firefox vrijwel nooit)
 4. Ik blijf een voorstander van droog schoonknippen, zeker vanwege het eindresultaat en omdat het altijd leuk blijft wat voor heerlijks er weer onder die grotere blaadjes vandaan komt: (is trouwens de '1e' pheno) edit: pleur dr gewoon nog 1 bij
 5. Deze kruisng is wel degelijk legit! Soma's cupwinner Amnesia gekruist met de G13 Haze man, volgens e$kob@r is de 9,5-10 weken pheno de dame om te behouden. Hij heeft beide clones van Soma gekregen
 6. 10 schepjes bacto op 10L water vind ik persoonlijk erg veel, 2 schepjes is volgens mij 1 gram, wat het advies per m2 is. Nonetheless zijn er mooie toppen in de maak, het is je ook wel gegunt na al dat herma gedoe
 7. Yo 3.0, hopelijk gaat deze dame in je top 3 komen! Hier alles zn gangetje, wellicht binnenkort weer een verslagje van deze kant Hier nog een pic van de andere Sodelicious pheno:
 8. Sodelicious = (Lavender x LA Confidential) x Soma's Diesel rond 7 weken 12/12 (heb het niet exact bijgehouden):
 9. Aan het voorbereiden op vanavond, heb er zin an!!!
 10. Zo ver mogelijk wegsnijden met een schoon! mes (mits het niet door heel de stam heen zit), en met kalk (aangelengd, zodat het smeerbaar is, liefst aardig dik) de plek insmeren/inkapselen. Niet de meest ideale manier, maar zo rem je het nog een beetje. Je moet het verlies van de aangetaste zijtak dan maar voor lief nemen, als de rest daar boven maar redelijk kan afbloeien.
 11. Misschien kan je voor Silverfields kiezen? Weliswaar regulier, maar volgens mij net zo spectaculair als Sugar Punch
 12. May I present to you, Miss Katastrofala (S5 x Herijuana): Grown by a good buddy
 13. Kan het verkeerd zien hoor, maar is het niet normaal dat je VOOR het overpotten het oude potje verwijderd??
 14. Iemand een idee waar ze regelmatig soortjes van DNA Genetics aanbieden? Andere (recente) tips mag natuurlijk ook!
 15. Bazz f

  Isolator hash

  Zal er grotendeels mee te maken hebben welke zeef (1e, 2e, misschien wel 3e??) ze verkopen. Ik maak zelf geen Ice-O-lator meer, maar destijds waren 1e en 2e zeef bij mij altijd erg zacht. Op kamertemperatuur niet te handelen, voor het draaien ff de koelkast in.
×
×
 • Create New...