Jump to content

EsmeraldaNuevacita

Full member
 • Content Count

  1,178
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

EsmeraldaNuevacita last won the day on June 11 2021

EsmeraldaNuevacita had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutraal

About EsmeraldaNuevacita

 • Rank
  SEON het meest vernielzuchtige bedrijf.

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Interests
  Drugs neuqen en camperen

Recent Profile Visitors

1,076 profile views
 1. Tijdklok was even uitzoeken en een stekker erop zetten:
 2. Lol ... tsja het is ee pijnlijk verhaal en ellendig lang. Maar ik kreeg deze woning aangeboden, verkeerd woord, aangesmeerd. Als ik zou weigeren dan zou de boevenbendemijn uit mijn warme droge grote flatje procederen. Maar dat is natuurlijk lariekoek wat als ze ook maar iets hadden dan lag ik allang op straat. Als ik een jointje rookte kwam de politie, ja ik heb een hennep strafblad, maar je kunt niet blijven komen op zoek naar een plantage die er nooit is geweest. Ja de vorige woning stond wel lekker te bloeien. Dus ze bleven maar komen en toen kwam die ellendige bovenbuurman amok maken. Dat was prima zei de politie tot ik hem wegjoeg en ik voor mishandeling werdt afgevoerd,. Er west een contract op gesteld door de advocaten en er zou een gelijkwaardige woning in prijs, opp, staat, bla bla bla Ik ging van een kurk droge flat naar een moeras crackpand (die kruipruimte is een aanfluiting) Oppervlalkte is veel kleiner bla bla bla bla .... Weet je ik dacht: Fuck dit land 10 jaar niet gekweekt iedere paar maanden de deur eruit en nog moet ik gedwongen verhuizen ..., Ik ga lekker weer wat kweken ... in me nieuwe ouwe 70 jaar oude crackpandje .... met een graftuin en sinkholes.... Dus met deze criminelen een proces aanzetten tot huurverlaging ik vrees dat het niet lukt het is grondwater, we leven onder de zeespeigel. Ze gaan echt niet deze wijk draineren. Terug naar het echt topicje .. de uc-v lampen en kap zijn nog niet binnen Eerste pijpje in een maand ...
 3. BUMP BUMP BUMP Jongens en meisjes, ik krijg hier echt een snoeiharde piemel van, fuck the porn this is the real thing !! Dus ik ga er 1 bestellen ik ga niet die dure troep kopen van 264 eu, maar ik ga lekker die Mammoth kap kopen voor 60 eu, ik zie alleen een GE en UK levernacier dat is wel jammer maar nu is mijn ADHD aan het doen en denken en die heeft altijd haast. https://123tuintechniek.nl/kas-klimaat-kweekbenodigdheden-belichting-kweeklampen-lightbars/mammoth-t-neon-armatuur-excl-tcl-lamp-mamtcl1 lang leve de Dextro Amfetamine Doet u er maar aub .. https://www.lamp.nu/contents/nl/p1811_PHILIPS_TUV_PL-L_36W_4P.html Dan bestel ik er 2 buisjes bij en als alles binnen is dan pak ik die ubergeile sec min timer van de goeie ouwe Whhaaaazzzuuuuppppppppppppppppppppppppppppp (hij doet iedereen de groetjes) erbij en die klik op de din-rail naast mijn geluidsarme relais met remote tijdklok Woox. Doet u er maar aub .. https://www.lamp.nu/contents/nl/p1811_PHILIPS_TUV_PL-L_36W_4P.html Iedere oogst slaap ik slechter en slechter de schimmels de spint de witte vlieg hoe klein ze ook zijn ze beheersen en vernietigen mijn leven. ( zoals nu want de geleende Gavita Pro riep mij ... test me test me test de temp !!) Het wordt vandaag weer bloedheet en ik wil zo graag de koele lucht uit de kruipruimte gebruiken maar dit is een crackpand en er staat continu water in de kruipruimte en je raadt het al precies onder mijn hokkie. Ik heb die plas uitgegraven zodat er een dompelpomp in kon en leeggepompt maar het kwam gewoon weer terug de verhuurder is een boevenbende dus die gaan niets doen daaraan. Met een extra uv-c setup kan ik de luchtinlaat steriel maken ... mijn droom kan dan als nog uitkomen. Ook al geeft niemand dit forum nog water en liefde alles wat we hier typen is voor eeuwig ( lol niets is dat) en zal ons helpen de beste maar dan ook de aller beste weeed te poken in uw eigen huis omdat zoiets een grondwet zou moeten zijn. Ik dank u wietforum, Stijlloos Sannie Whazzup en the gang ..... Hoogachtend de tweeling zus van The Afghany Warrior ( controleerd de vpn want de politie is verslaafd aan mij)
 4. Beste forumjunkies .... Dit is wel even schrikken, het lijkt wel alsof de Indiaanse COVID hier is los gebarsten. Ik wou eigenlijk even met Whazzup wat koffie drinken maar die logt al een tijdje niet meer in. Kan iemand mij vertellen of hij nog voor Gavita werkzaam is ?
 5. Exactemento ... The Afghany Warrior just planted 400 PPP seeds .... underground location Belgium. Yes the police in Holland is very fucked up so now destiny gave me a new nice setup somewhere safe far away from the Dutch NSB mentality. Soon the buds will be ready to harvest and the oil machine will start up !!! We will provide our own clonery and seedbank and serve the planet like never before ... Kisses and happy fucking newyear everybody !!!
 6. op de eerste zitting heb ik niets gezegd, me advocaat alleen de dingen die standaard zijn. De verhuurder werd naar huis gestuurd om beter werk te leveren en te stoppen met valse beschuligen die niet onderbouwt zijn in 2 voud van akte. Dit alles in 5 minuten. Dag verhuurdertje ... Tot over 4 maanden !! Dat was 14 Oktober 2009.
 7. in nederland mag je precies 0 planten hebben volgens de wet. 5 is 5 te veel zeker met mijn verleden, maar goed .... we halen de pers erbij bouwen een bomvrij goedgekeurd brandveilig hokkie voor 1 stam. laten alles keuren eisen de politie erbij en dan steken we de stekker erin.
 8. Ik ben er nog !!! Moet vannacht maar is 5 uur typen, het word steeds sappiger. Strafzaak is 10 Feb huurzaak is gister wss afgelopen uitspraak komt nog. hier alvast me nieuwe huurvoorwaarden: 6.11 Het is huurder niet toegestaan in het gehuurde hennep te kweken, dan wel andere activiteiten te verrichten die op grond van de wet strafbaar zijn gesteld. Huurder verleent bij deze uitdrukkelijk, onvoorwaardelijk en onherroepelijk toestemming aan het bevoegde gezag, waaronder begrepen de Burgemeester, Burgemeester en Wethouders, politie en justitie, om alle relevante gegevens over de overtreding van dit verbod aan verhuurder ter beschikking te stellen op het eerste verzoek van verhuurder. Indien huurder dit verbod overtreedt is hij van rechtswege een niet voor matiging vatbare boete verschuldigd van tien keer de alsdan geldende brutomaandhuur.
 9. ik heb een nieuwe digitale kut meter .... de aanklacht ben ik aan het voorbereiden tegen Liander onderdeel van de oplichtersgroep Aliander. We hebben groen licht en natrium bollen !! kan weer 5 planten neerzetten en een herstart maken aangezien ik hier nog wel een jaartje zit en me buren kan en legaal mag terroriseren. 1 buurvrouw is zo achterlijk stom geweest om een aangifte te doen vanwege bedreiging. Haar man die ze zo zwaar domineert schuift ze iedere naar voren om mij lastig te vallen: Kan het vuur uit ? Kun je niet stoppen met herrie maken ? Waarom moet je zo vroeg al gaan klussen ? 10 jaar lang heb ik braaf gedaan, je meneer ja mevrouw .. Nu is dat niet meer zo, los lopende hondjes die mijn lieve hond bedreigen en in haar achterpoten proberen te bijten worden direct aan gepakt .. lik op stuk, lik me kut beleid. Ik vraag haar vriendelijk om de hondjes aan te lijnen en ze beledigt me snauwt me toe dat ze niet kan wachten tot ik uitgezet word. 4 uur vast gezeten, voor het eerst niet naar huis gebracht, en op een vreemd station diep in de Bijlmer gedumped in een cel. Met een psychopaat moet je dat niet doen he, de aanklacht heeft de politie in getrokken, simpelweg omdat er geen getuigen zijn. Haar hondjes moeten nu gemuilkorfd worden zij .. de rozepoppenhoer moet nu verder op de 'keffertje' uitlaten met een halsband en riem. De buurtjes moeten er maar aan wennen, dat ik nu domineer en dat ik bepaal hoe hard me radio en hoe hoog me kampvuur oplaait. Anoniem getuigen in de rechtbank ? Dat gaat niet buurtjes, en ze weten het ! Niemand die zo gek is. Zullen we eerlijk stemmen ? 5 planten 2x 600 watt ? Ja of Nee
 10. @ Chaosed, baan komt eraan ouwe kutrukker maak je geen zorgen. Water geven voor Grijpink leek me wel wat. De meter is nog steeds niet geplaatst het NUON naait me ... na betaling zou ik gebeld worden voor herplaatsing. 3 weken later ontvang ik een rekening, of ik nog ff wil betalen. Gebeld zegt de tyfushoer: Dat is een standaard procedure, u ontvangt dan de originele rekening en als u dan belt en klaagt dan pas gaan wij u bellen. Dat bellen is nog steeds niet gebeurt, NUON .... ik zal niet rusten tot ik iedere cent die jullie van mij hebben gejat terug heb gejat. Het is nu wel duidelijk, het verschil tussen Grijpink en het NUON bestaat niet .... het zijn allebei criminelen. Ok ik moet zo voorkomen om 11.00 am, op de 22ste Mei ontving ik de dagvaarding te verschijnen. Op 22 Mei ben ik naar de recht bank geracet, en heb daar meteen een verzoek tot uitstel aangevraagd. Stempel ontvangen en weer naar huis. Gister toch nog op de laatste uren een advocaat gevonden, hij heeft ze pas om 17.30 pm gefaxed dat we niet in een bananen republiek wonen. En ik recht heb op uitstel, maar omdat hij me nu vertegenwoordigt kan de zaak van bil. Ik laat me straks dan ook per verstek veroordelen ion het rolgeding wat geen reet voorstelt, het feit dat de verhuurder niet eens een ecvhte advocaat in arm neemt om me te verslaan zegt genoeg, Vesteda is een arrogant klote bedrijf die mijn getrainde advocaat makkelijk aan kan. Een deurwaarder moet zogenaamd winnen van mijn top advocaat laat me n iet lachen !! De bodem procedure is gestart, dit kan hier in Amsterdam 8 maanden duren. Dan volgt het hoger beroep. De strategie is als volgt, we gaan het rekken tot de max, we proberen niet te winnen en doen een voorstel de woning op tezeggen per 1-1-2010. Als de procedure daadwerkelijk zolang duurt kan ik hier nog ruim 8 rondjes draaien zonder enig probleem. Rustig me huis op wielen afbouwen en de woning zo netjes mogelijk opleveren. HHYYYIIAAAAAAAAAA !!! En dan de aanklacht, de klachtencommissie heeft nu wel in de gaten dat ik geen Rifaapje ben die niets kan en dom is. Ze mogen dan wel alles afwuiven maar ik dien ze gewoon opnieuw in, de aanklacht tegen de hulp officier is en blijft de main target M.S. Guman heeft een anonieme tip ontvangen op 19 Maart 2009, daarop heeft M.S. Guman een zogenaamd vooronderzoek gedaan. Dit bestaat uit : 3 x op verschillende tijden op verschillende dagen even langs mijn huis lopen over de schutting gluren en dan de volgende conclusie trekken. 1) hij woont er niet meer ( wel vreemd als je postbode bent in je eigen straat voor ruim 7 maanden) 2) hij verhuurt het pand aan criminelen 3) de illegale huurder heeft een XTC lab op gezet 4) inval regelen op schandalige wijze, met veel verbaal geweld en fysiek geweld. 5) de bewoner ( die er niet meer zou wonen) als vuurwapen gevaarlijk aanduiden, ooit is er 1 gasbusje aangetroffen ongebruikt in me huis. 6) de bewoner ( die er niet meer zou wonen) zal wel in de hard drugs overgestapt zijn, een stap hoger noemt ie dat. 7) de bewoner ( die er niet meer zou wonen) heeft een levensgevaarlijke hond, terwijl iedereen in deze wijk weet dat mijn hond en ik niet gevaarlijk zijn. 8) de bewoner ( die er niet meer zou wonen) te boek staat als een respectloze hufter die geen respect heeft voor de politie. 9) er staat een olietank met grondstoffen voor mdma in zijn tuin. 10) volgens de protocol zal er dan wel een boobytrap geplaatst zijn. Ik de rechtmatige bewoner ben postbode in me eigen straat, iedereen weet dat ik een trouwe huurder en goede buurtbewoner ben. Iedere dag laat ik 3 x me hond uit in de me eigen wijk, iedere dag slaap ik in me eigen bed. Het vooronderzoek is dan ook een schande, voor de werkwijze van het politie apparaat. M.S. Guman kent mij persoonlijk beter dan welke agent ook, de man had beter moeten nadenken en gewoon kunnen aanbellen. Daarnaast fraudeert M.S. Guman met de ware reden van de vermoedelijke verdenking. De anonieme tip ging over een XTC laboratorium niet over een klein hennep tuintje. M.S. Guman is bezig zijn eigen hachje te redden zodat ie niet nog meer zijn gezicht verliest. Ik dien deze klacht tegen de werkwijze en denkwijze van M.S. Guman in. Ik zal niet rusten tot dat deze M.S. Guman tot orde wordt geroepen door zijn meerdere. Excuses zijn nu te laat, deze klacht zal naar een onafhankelijk orgaan gaan. ik heb alles verloren door zijn slechte/corrupte manier van werken. Al mijn klachten worden een voor een door jullie tussenpersoon afgewimpeld als onbelangrijk, maar laat ik jullie erop wijzen: Ik heb altijd met respect en volledige medewerking meegewerkt aan ieder onderzoek tegen mij, mijn band met dit bureau en het bureau Ganzehoef tot stand gebracht door duurzaam respect te tonen. Door MS Guman is dit nu vernietigd, ik ben van een eerlijke weedteler terug gezet naar hard core crimineel, dakloos inkomensloos en radeloos. Pas als M.S. Guman ontslagen is zal ik tevreden zijn, laat de man maar bewaker worden op een begraafplaats. Is er ook nog goed nieuws ? Tuurlijk wel, ik ben clean, THC loos me therapie kan beginnen en vanaf de 17 de Juni mag ik weer stiekum blowen snuiven spuiten en slikken !! Bedankt voor de links, wij de verdedeging zijn op zoek naar een uitspraak van een hoger beroep vonnis waarin een echtpaar vrij wordt gesproken ondanks dat ze meer dan 5 planten hadden staan voor medisch gebruik. Kusjes Esmee
 11. @ Chaosed, baan komt eraan ouwe kutrukker maak je geen zorgen. Water geven voor Grijpink leek me wel wat. ok ik moet zo voorkomen om 11.00 am, op de 22ste Mei ontving ik de dagvaarding te verschijnen. Op 22 Mei ben ik naar de recht bank geraced, en heb daar meteen een verzoek tot uitstel aangevraagd. Stempel ontvangen en weer naar huis. Gister toch nog op de laatste uren een advocaat gevonden, hij heeft ze gefaxed dat we niet in een bananen republiek wonen. De bodem procedure is gestart, dit kan hier in Amsterdam 8 maanden duren. HHYYYIIAAAAAAAAAA !!! De meter is nog steeds niet geplaatst het NUON naait me ...
 12. ik kom af en toe lekker wat hollandse goodies kopen ..... drop, speculaas, erwtensoep, en stekken.
 13. de andere 4 klachten zijn: Diefstal van hennep 249 gram Vernieling van privé eigendommen Extreem onnodig veel geweld gebruiken Zwaar prutserij werk afleveren met betrekking op de ontruiming het vooronderzoek en de administratie. Aangezien maar 1 % van de 480 klachten dit jaar serieus wordt genomen en zelfs die ene % niet disiplinair word gestrafd heb ik me dossier doorgestuurd naar de ombudsman. De emigratieplannen krijgen langzaam vorm ... Me nieuwe huis op wielen is bijna rijklaar ... En daar ergens ver weg ga ik heerlijk genieten vasn de zon van me leven ... de weed neem ik mee. Ik zal de mensen aldaar het vak met de fijne groene vinger doorgeven, de ambacht de liefde. De kennis moet door gegeven worden, dat is ons enige wapen tegen de bestrijding van de hennep. Verspreid je kennis infecteer de wereld Want kweken is me leven weed hoort bij mij ... ook al ben ik nu 1 maand thc vrij de drang blijft ! Het groene gras groeit daar waar het niet mag groeien. Wonen in een land waar niemand weet wat een koolstoffilter is ... un sueno. Nederland is vergald, Max onze overbetaalde stemming makende taskforce anti hennep wint het gevecht, slimme Nederlanders wijken uit, wij zijn de nieuwe vloed economische vluchtelingen. Nederland is een klote land ..... NSB land, belastingen zijn te hoog te veel regeltjes en te veel regen. Kus Esmie
×
×
 • Create New...