Jump to content

groentje27

Full member
 • Content Count

  360
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About groentje27

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Hoi hoi. Die verandering wil ik doen om zo zomin mogelijk licht nog op de tent te laten schijnen. De planten zo min mogelijk contact met de lekbak en wanden te laten maken. En om het dus voor van de winter beter te isoleren. Perslot houdt zo'n tent niet echt de warmte vast asl het donker. Mochten er problemen door de tent zijn dan sluit je dat zo weer een beetje uit. Mijn stelling is ook; tent eruit of ik eruit Ik hoop bij de volgende kweek dan ook duidelijke resultaten te zien bij verandering aan de tent. Ja kees, ik denk ook dat er veel aan mij zou kunnen liggen en daar twijfel ik ook echt aan, ik ben me bewust dat ik ook een grote factor speel. Daarom, omdat ik me dit ter degen bewust ben, en alles zo goed mogelijk probeer te doen, en zo constant mogelijk probeer te werken qua temp, watergift, voeding langzaam van 1.4 naar 2.2 opvoeren, een ml-etje superthrive om ze te verwennen. Mensen ik snap best dat ik geen drs.kweker ben, maar zo'n triest resultaat kan toch eigenlijk niet meer aan mij liggen. Of de omstandigheden die ik in mijn vorige post omschreef. Dus brammie, vandaar dat ik de tent wil veranderen. Tevens schijnt er dan ook nog weinig tot geen licht op de wanden die dan ook niet meer op kunnen warmen en dus ook evt. gassen niet afgeeft. Dus een test, en ik weet dat men gek is op testjes hier.. Want ik vertrouw nog steeds de tent niet... @ mr. KJ Ik zou graag een keer langs komen, maar het is niet echt naast de deur (eigenlijk wel maar niet zonder auto). Misschien als ik in de buurt ben, an dan ook nog met de juiste persoon, anders kan ik nog niet langs komen. In ieder geval bedankt voor je aanbod. Bedankt iederèèn.
 2. Zo, nou ik heb weer een kweekje gedraaid. En ik durf er eigenlijk niet eens meer over te beginnen. Kijk ik ben geen mongool. Dus een plantje opkweken kan ik best wel (niet dat mongolen dat niet kunnen). De temperatuur en lv zijn in orde en schommelen tussen 26 en 28 lamp aan en 20 lamp uit. Rond 40 a 50% bloei, en bij groei probeer ik de lv zo hoog mogelijk te houden natuurlijk. Ik heb een tensiometer. Regel ph en ec af. Calibreer ook regelmatig. Ben begonnen op cocos op 0,6 vierkante meter en 400w. Gaf 280gr. Goed resultaat. Daarna 600w op diezelfde oppervlakte en tsja te warm met mn 385k ruck. Dus als resultaat 280gr. Ondertussen verhuisd en een tent gekocht (handig). 1 vierkante mtr zelfde opstelling nu dus alles in orde qua temp/lv. Cocos en aarde geprobeerd, nieuwe lamp, nieuwe kap en ondertussen alles al eens vervangen ook voeding en ook een EVSA nu. (Die evsa heeft alleen de laatse 10 dagen meegedraaid.) 11l 7l 15l. 6, 9, 16stuks. Zo'n 3x gedraaid in de tent, en ook nu weer het fantastische resultaat van 200gr. Hier heb ik in mijn eentje dus niet genoeg aan om mijn volgende oogst te bereiken. echt niet. En ik heb een orginele tent. Totaal heb ik zo'n 2 jaar ervaring met poken, ervaring opdoen en lezen hier o.a.. Kijk ik vind de hobby leuk en fijn om mezelf te kunnen onderhouden, maar zo krijg ik er echt de p in. Ik ben eigenlijk opzoek naar mensen met ditzelfde probleem en die een postieve verandering hebben gemaakt aan de tent? (in de container gooien en hok bouwen had ik zelf ook bedacht) Ikzelf zat te denken aan; piepschuim op bodem en tegen de wanden aangeplakt met klitterbandtape tot ong. 1 / 1,5 mtr hoogte. Ander zeil erin. Gaten dichtmaken rondom op het ene ronde gat na waar ik door uit ga blazen de gang op (da's nu ook zo, alleen het geheel/slangen zijn nu omgedraaid en dus langer dan nodig). Het gat bovenin waar nu de de afvoerslang uitkomt gaat dan de aanzuigslang in. Zuigt aan door gevelrooster en die ik uit laat komen achter de ventillator die in die hoek komt te hangen van de tent tussen lamp en planten. Mijn tent was trouwens ook nog zo lek als een mandje en was dus ook nog bijna vuurwerk hier. Maargoed, ik was op tijd,.. pfff. Nou dit was mijn verhaal ik moest het ff kwijt
 3. Hoe dan ook, wat een kicke vet onwijs te gek ding.
 4. Misschien kun je ook eens klimplant proberen. Ik heb gehoord dat je degene moet pakken die het hoogste zit. Die geeft de beste high. De risico's; misschien ga je groen zien..... DUDE,!!!! doe normaal..
 5. groentje27

  Zmack.

  Zmack daddy! Ziet er leuk uit je labje. Verslag is ook lekker lessvoer
 6. Hoi Whazzup. Mijn idee, ik weet dat er speciale 400v armaturen zijn voor dit soort lampen. Maar ik vraag me af wat het doet met de stroom, lamp en trafo. Ook google levert voor mij niets op. Hopelijk kom jij met het verlossende woord. Groeten
 7. Hallo ff een topic uit t slop. Ik heb op t moment een 400v 600w green power van philips in huis. Iemand vertelde mij dat ie het gewoon zou doen als ik m in mn 230v trafo/armatuur steek. Op een of andere manier ben ik hier best huiverig voor, en wilde dus eerst wat info van het forum scoren, maar kon weinig vinden kan iemand misschien uitleg hierover geven? Hoe het kan dat ze het gewoon doen op 230v? En wat er evt. mis kan gaan? Bedankt!! Groetjes
 8. Hoi jappie. Je planten zien er supergezond uit. Ik zou alleen wel proberen je ph gelijk te houden en niet te verspringen met ec.Je zit nu op 1.4 zag ik en vanaf dat punt nog rustig opvoeren als nodig. Maar zoals het nu gaat gaat ie erg lekker zie ik, je blad is diep donker groen dus gaat goed.. Veel grammen toegewenst. Groentje.
 9. Wat Tony bodoelt is 1200 w is theoretisch 1200gr op 3x80cm. Dus als je er planten naast hebt staan zouden die planten die er extra naast staan, je score moeten verhogen. Maar omdat er met planten geschoven is heeft ie eigenlijk alle planten tekort gedaan. En dat is waar bbb volgens mij ook op doelt.
 10. Temperatuur in orde en lv ook met dit nederland waar we in wonen. 375 is net aan voldoende. Sterker nog hij staat tegenwoordig op 50% te draaien met een temp van 27 28 graden en 64%LV Zit 1 bochtje in en een 1mtr slang aan. Maar dank voor je goede zorgen.
 11. QUOTE(GI PRODUCTS @ 12 Sep 2008, 18:47 ) er zit onder in de tent een label waar opstaat van welk materiaal hij gemaakt isalthans bij een gevonden polyamide v3.0 heet dat spul dat is een tent die het niet goed deed Bij degene die het goed dee heb ik het labeltje nog niet gevonden het label zat bij de tent onderaan bij de naad in de binnenkant vooraan Nou lekker is dat. Ik heb net het labeltje (100% polyamide V4.0 made in china) in mijn tent gevonden. Nooit een goed resultaat gehad max 200 gr. Nu weet ik dus (na echt aan alles getwijfelt te hebben) waar het aan ligt. Mijn setup is: 1x 600 son-t pia greenpower. 1x 375kuub ruk nu planten 16 op 1mtr. voeding eerst ferro nu hesi alles wordt nagemeten aarde gehad nu weer terug op coco 3 verschillende reflectors nu diamond kap zelfs de complete stroomvoorziening van de lamp vervangen, van bedrading tot vca 1 woord voor deze tent, maar dat kan ik beter niet zeggen. O edit: Wel het orginele logo van hb (van btt dus) en ook de doos orgineel. Maar ik twijfel nu geen moment meer, dit is een namaaktent. En wil mijn tent best ter beschikking stellen maar heb wel een vervangend exemplaae nodig. Mijn plantjes wil ik best verhuizen voor 1 dagje, en dan in een goede tent voor de rest van hun verdere leven. Ik hoor wel of jullie nog meer willen weten. groeten.
 12. Nou lekker is dat. Ik heb net het labeltje (100% polyamide V4.0) in mijn tent gevonden. Nooit een goed resultaat gehad Nu weet ik dus (na echt aan alles getwijfelt te hebben) waar het aan ligt. Mijn setup is: 1x 600 son-t pia greenpower. 1x 375kuub ruk nu planten 16 op 1mtr. voeding eerst ferro nu hesi alles wordt nagemeten aarde gehad nu weer terug op coco 3 verschillende reflectors nu diamond kap zelfs de complete stroomvoorziening van de lamp vervangen, van bedrading tot vca 1 woord voor deze tent, maar dat kan ik beter niet zeggen. O edit: Wel het orginele logo van hb (van btt dus) en ook de doos orgineel. Maar ik twijfel nu geen moment meer, dit is een namaaktent.
 13. Zo laatste ZAAD update! 7 nieuwe heri's zijn groot. Nu bijna 6 weken oud en 11 dagen in de bloei en wat zie ik KERELS. 5 stuks van de 7 en in totaal 7 mannen en 3 vrouwtjes op 10 heri's. Ik ben vertieft en kan zo niet verder ben ik bang. Ik vind kweken uit zaad schitterend maar 1 het duurt te lang en 2 geen zekerheid over het aantal planten. Jammer maar helaas.
 14. Hoi tuinkabouter. De toppen zijn vast/compact maar niet hard, en niet paars nee snik snik. De lucht doet mij een beetje zuurig doch fruitig af maar ze moet nog drogen he. De lucht van de heri was meer een wietlucht,. sja lekker stom omschreven maarja. De rebel-vreemdeling ruikt minder zuur dan haar zus, en heeft rare toppen O ja ik had de #8 ja. Groetjes.
×
×
 • Create New...