Jump to content

smokerz

New Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About smokerz

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Arnhem
 1. Ik wil in de zomer ook een paar planten buiten gaan kweken, maar hoe zit het nou met licht? Ik las dat de planten een goeie plek moesten hebben waar ze volledige duisternis hadden. Kan ik de plant ook gewoon buiten zetten, en de natuur zijn gang laten gaan(qua licht haha)? Want de plant zal niet heel lang duisternis hebben..
 2. smokerz

  Bijen...

  Eerst honden, nu ook al bijen.. http://nos.nl/artikel/2141341-bijenpolitie-speurt-wietkwekerijen-op.html
 3. Hai allemaal, Ik heb 1 klein plantje, de AK Auto. Hij is ongeveer anderhalve week geleden ontkiemd en er zat gisteren één perzikluis op. Ik heb hem doodgeknepen. Ik zag op het blaadje waar hij op zat aan de onderkant een aantal zwarte puntjes. Zouden dit eitjes kunnen zijn van de luis of is dit geen probleem? Alvast bedankt -Sm0kerz
 4. Hoi allemaal, Ik ben nieuw hier op het forum. Ben een absoluut groentje in de wiet scene qua kweken. Lange tijd paar keer per week een jointje gerookt, en nu ben ik de uitdaging aangegaan om een plantje te kweken. Verwacht niet te veel haha, heb 1 AK Auto plantje, staat nu een week of 3. Beetje rond geneuzeld op internet en ga het op die manier proberen. Heb daarom ook een account aangemaakt op het forum, om zo wat ervaring op te doen. -Sm0kerz
 5. Hai Torsti, ik zit inmiddels al 2 weken te wachten tot ik iets kan plaatsen :c. Zou je me de rechten kunnen toewijzen? Ik dacht eerst dat m'n account verkeerd was ofzo, dus is dit mn 2e account. Alvast bedankt !

 6. Hey whazzup, ik las net dat als je net een account hebt aangemaakt dat je dan moet wachten tot de admin je profiel heeft bekeken. Dit is mijn 2e account omdat ik dacht dat dit een fout was, dat terzijde, ik zit al 2 weken te wachten tot ik eindelijk ''ns iets kan plaatsen, hopelijk kan je me helpen ;)

×
×
 • Create New...