Jump to content

Alldin30

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Positief

About Alldin30

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

213 profile views
 1. Verdomme, hoe kan dat nou.? Ik upload met de telefoon, misschien dat dat niet kan.. ik snap er nix van! Zijn echt goed vooruit gegaan!! Alvast wat foto’s dan maar! Zal het morgen wat uitgebreider neerzetten!
 2. Heb een filmpje gemaakt van hoe ze er nu bij staan! De NL ben ik binnen aan het afbloeien! Daarbij heb ik nog vier zaadjes ontkiemt en deze zijn net n week boven de grond.. Het zijn : Fat banana Royal gorilla Hulk berry Haze berry Cheers!
 3. Hoi allemaal., na ff weg geweest te zijn, zijn we weer terug! De NL doet het redelijk en is gaan bloeien ong al 1 weekje.. Geef haar af en toe wat bloeivoeding mee met regenwater! Heb gister wat beestjes ontdekt en ingespoten met brimex! De kleine plantjes zijn vanaf 1,5 week boven de grond.. Linksvoor is de kleinste (green galato) en vanaf maandag boven de grond! Lb: Royal kush RB: Royal Jack ML: Quick one MR: bleuberry LO: Green galato RO: naam ff kwijt!
 4. Goedemiddag medekwekers., 15 april was deze dame boven de grond.. Nu 9 mei staat ze er zo bij! Met verplaatsen van de pot is er 1 tak afgebroken, helaas! Moet geen probleem zijn denk ik zo.. Geef haar tot nu toe nog alleen maar regenwater vanuit de grote ton, blad is nog steeds mooi groen dus nix aan doen denk ik zo qua voeding! En ja, ik weet dat ik dr pot niet tot de rand gevuld heb helaas.. De grond was op en ik dacht, omdat het een autoflower is kan het niet echt veel kwaad omdat deze toch niet echt super groot worden! Slecht dag morgen, dus de dame gaat vanavond en morgen de hele dag onder het afdak.. Fijn weekend iedereen.. IMG_7247.MOV
 5. De dame ziet er nu zo uit na 14 dagen boven de grond te zijn! heb t gevoel dat ze niet super snel groeit..?geef haar nu alleen nog water met b beetje wortelstim! gr..
 6. 15 April was ze boven de grond gekomen.. Nu de 25ste april ziet ze er zo uit Heb nog geen voeding gekocht, maar denk dat ik ook iets simpels haal van plagron! In mei ga ik de overige zaadjes ontkiemen 2 Crystal candy (fem, auto) 1 hulk berry (fem)
 7. Halloo medekwekers.. Was van plan om wat autoflowers buiten te zetten.. nu heb ik 2 auto’s van Crystal Candy, 1 northern light en 1 critical jack! Nu heb ik de northern light ontkiemt in water en in een 25 liter bak gezet.. De andere wil ik gewoon in 11 liter bakken doen kijken of daar verschil uitkomt. De dame is vanmorgen boven de grond gekomen en ik hem haar meteen lekker in het zonnetje gezet! In de avond gaat ze onder 2 tl lampen om toch wat licht te krijgen. Daarom ga ik de rest van de zaadjes pas ontkiemen rond half mei, dan hebben we toch wat meer zonuren toch..? Water geven doe ik vanuit het vat buiten waar heel wat regen water inzit.. De aarde is van plagron, dus de eerste 3 weken hoef in sowieso niets toe te voegen qua voeding! Hou wel een verslagje bij dit jaar.. Gr Vanuit het zonnige zuiden!
 8. Thanks king! Tja, het betreft maar 1 plant dus ik ben niet echt bezorgd.. vanavond moeten ze weer water, en ik heb toevallig cal/mag in huis.. misschien dat ik die ene plant wat extra cal/mag geef kijken of het daaraan ligt! Die andere krijgen dat niet! Misschien was dat ook een slecht stekje, we zullen het gaan zien.!
 9. Update: plantjes staan er voor als nog goed bij.. In het hok is het nu toch 37 graden met lampen aan en uit niet minder als 30! Lv rond de 48 Laatste keer iets teveel voeding mee gegeven, zie op foto de verbrande puntjes.. volgende waterbeurt iets minder voeding meegeven! Krijgen om de 3 dagen 40 liter water vanaf onder! Voeding van Atami.. A en B bloombastic! bloombastic! Vandaag week 6 begonnen van de bloei dag 30! Nog een aantal foto’s
 10. Haha ja zo is dat.. Vind t leuk om te doen, en elke keer weer nieuwschierig hoe ze erbij staan! Maakt mij niet zoveel uit hoeveel ik ervan af haal.. heb een hele goede baan dus voor het geld doe ik het niet.! Misschien hier en daar n onsje verkopen. Volgende ronde word ook wat meer verschillende soortjes.. kijken hoe dat gaat!
 11. Ja vind ik ook kees.. Lv is rond de 45/48! Komt eigenlijk nooit boven de 50, ook als ik water van onder gegeven heb.. Voor mijn eerste kweek vind ik dat ik het best goed doe.. Ik blijf leren.. wel echt super leuk!
 12. Week 5 bloei! Gaat best de goede kant uit vind ik zelf.. temp licht aan: 30 temp licht uit: 23/24 Ec: 1.6/1.7 Ph: 6.4 Hoop dat het goed gaat komen met de temp van dr volgende week!! Tot nu toe geen last ervan gehad.. zal de volgende keer betere foto’s maken.. cheers..
 13. Ja ik heb ook gelezen dat als je water geeft en het meteen onder uit de pot komt dat je dan eigenlijk te laat bent met water geven.. en laat dat nu precies het geval zijn bij mij.! Daarom dacht ik, ik geef nu iets eerder water zodat ze niet helemaal droog lopen! Misschien toch nog n exstra dag wachten dan maar!
 14. Ja gebruik ik.. alleen vind ik het dan raar dat het maar alleen 1 plant betreft.! Bij de laatste water beurt heb ik zowieso geen voeding gedaan alleen water met ph. Ik wacht wel ff af wat het gaat worden.. vandaag moeten ze weer water, zal dan ook geen voeding meegeven, misschien alleen bloom booster! Thank
 15. Hallooo medekwekers., gister nog even mijn dames gaan controleren.. Nu zie ik gek genoeg bij 1 plant bovenaan de top dat 2 blaadjes de puntjes bruin zijn.. Waarbij ook van binnenuit bij wat andere blaadjes bruin zijn! Weet iemand misschien wat het kan zijn.? Vind het zo raar dat het maar bij 1 plant is.. Hoop dat jet een beetje duidelijk is op de foto.. met de lichten aan! Alvast bedankt.. cheers
×
×
 • Create New...