Jump to content

Alldin30

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Positief

About Alldin30

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

128 profile views
 1. Thanks king! Tja, het betreft maar 1 plant dus ik ben niet echt bezorgd.. vanavond moeten ze weer water, en ik heb toevallig cal/mag in huis.. misschien dat ik die ene plant wat extra cal/mag geef kijken of het daaraan ligt! Die andere krijgen dat niet! Misschien was dat ook een slecht stekje, we zullen het gaan zien.!
 2. Update: plantjes staan er voor als nog goed bij.. In het hok is het nu toch 37 graden met lampen aan en uit niet minder als 30! Lv rond de 48 Laatste keer iets teveel voeding mee gegeven, zie op foto de verbrande puntjes.. volgende waterbeurt iets minder voeding meegeven! Krijgen om de 3 dagen 40 liter water vanaf onder! Voeding van Atami.. A en B bloombastic! bloombastic! Vandaag week 6 begonnen van de bloei dag 30! Nog een aantal foto’s
 3. Haha ja zo is dat.. Vind t leuk om te doen, en elke keer weer nieuwschierig hoe ze erbij staan! Maakt mij niet zoveel uit hoeveel ik ervan af haal.. heb een hele goede baan dus voor het geld doe ik het niet.! Misschien hier en daar n onsje verkopen. Volgende ronde word ook wat meer verschillende soortjes.. kijken hoe dat gaat!
 4. Ja vind ik ook kees.. Lv is rond de 45/48! Komt eigenlijk nooit boven de 50, ook als ik water van onder gegeven heb.. Voor mijn eerste kweek vind ik dat ik het best goed doe.. Ik blijf leren.. wel echt super leuk!
 5. Week 5 bloei! Gaat best de goede kant uit vind ik zelf.. temp licht aan: 30 temp licht uit: 23/24 Ec: 1.6/1.7 Ph: 6.4 Hoop dat het goed gaat komen met de temp van dr volgende week!! Tot nu toe geen last ervan gehad.. zal de volgende keer betere foto’s maken.. cheers..
 6. Ja ik heb ook gelezen dat als je water geeft en het meteen onder uit de pot komt dat je dan eigenlijk te laat bent met water geven.. en laat dat nu precies het geval zijn bij mij.! Daarom dacht ik, ik geef nu iets eerder water zodat ze niet helemaal droog lopen! Misschien toch nog n exstra dag wachten dan maar!
 7. Ja gebruik ik.. alleen vind ik het dan raar dat het maar alleen 1 plant betreft.! Bij de laatste water beurt heb ik zowieso geen voeding gedaan alleen water met ph. Ik wacht wel ff af wat het gaat worden.. vandaag moeten ze weer water, zal dan ook geen voeding meegeven, misschien alleen bloom booster! Thank
 8. Hallooo medekwekers., gister nog even mijn dames gaan controleren.. Nu zie ik gek genoeg bij 1 plant bovenaan de top dat 2 blaadjes de puntjes bruin zijn.. Waarbij ook van binnenuit bij wat andere blaadjes bruin zijn! Weet iemand misschien wat het kan zijn.? Vind het zo raar dat het maar bij 1 plant is.. Hoop dat jet een beetje duidelijk is op de foto.. met de lichten aan! Alvast bedankt.. cheers
 9. Thanks buyuk., ik dacht zelf ook tussen de 6.2 en 6.5.. Heb meestal ook 6.3 maar de laatste week 6.4.. Maar ik ga ook 6.3 aanhouden! Bedankt voor je overzicht!
 10. Ik kweek op aarde light mix.. Op mijn schema staat tussen de 6.0 en 6.5 in de eerste week heb ik 6.0 aangehouden daarna beetje bij beetje opgeschroefd tot 6.4! Iemand ervaring dat 6.4 te hoog is..? Alvast bedankt..
 11. Net langs de growshop geweest en een mooi net gekocht! Zal het vanavond ophangen rond 20.45.. Ik zag dat die maat van mij al haakjes gemaakt heeft voor het net dus n kwestie van alleen ophangen! Thanks cheers A
 12. Vroeg mij af kees, of een scrog net goed is hiervoor..? Anders bestel ik m vandaag met ook meteen n droognet! En mijn ouders hebben nog n aantal bamboestokken in de tuin dus die kan ik gebruiken voor eventuele uitschieters..
 13. Precies! Ik ga er het beste van maken, ik leer hier en daar zeker bij.. super handig deze forums.. ben blij dat ik ben door gegaan!
×
×
 • Create New...