Jump to content

Sativa Avitas

Members
 • Content Count

  222
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

64 Prima

About Sativa Avitas

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. XD waar :') Ging een beetje op in mn discussie die gewoon is verdwenen! foetsie poef! Word dus 2 week vakantie. Maar ik werk vaak met pure indy`s die in 8 week klaar zijn, dan is 6 oogsten ook nog haalbaar
 2. Vind je? das 5x 10 week bloeitijd. Moet haalbaar zijn, aangezien er 56 in een jaar zitten.. Hou je nog een zooitje weken over ook voor je vakantie
 3. http://s1108.photobu...eChart.jpg.html Nee, voorkomen dat ze pikzwart worden T is eigenlijk puur persoonlijk, maar net wat je zoekt.
 4. Voor ieder weer persoonlijk idd. Ligt eraan wat voor effect je wilt. Altijd op trichomen oogsten als je goed spul wilt. Ik wacht tot de 1e amber bolletjes omslaan naar donker. Dan heb ik het maximale aan cbd behaald. Is voor mij belangrijk ivm slaapmedicatie. Als je geen k.o stone wilt maar meer een feesthigh moet je milky oogsten.
 5. Ik zal het zo eens testen door 1 flap los te halen en kijken of de geur veranderd. T halve huis meurt toch al naar wiet, kan er weinig meer aan verergeren geloof ik..
 6. Ik denk dat het bij mij dan puur de filter is. Ik heb 400m3 in een 1 vierkante meter tent en die wordt vacuum gezogen. Te weinig afzuiging lijkt me sterk. Als ik een nieuwe heb ga ik het eens testen met de flappen open. Zal een hoop schelen voor de ventilatie onderin.
 7. Heb je er geen last van dat de geur er doorheen trekt? Ik heb niet eens een sterk geurende nu.. Als ik nu afghaan had gehad had je t op straat kunnen ruiken. Dat is waar. In theorie denk je:"zou het...". Dan ga je dat in de praktijk uitproberen. En als het in de praktijk dan werkt is je theorie prima. Maar er is wel meer dan dat alleen. Een heleboel van wat er bekend is in de wetenschap is niet testbaar met praktijk, alleen met wiskunde. Dat is theoretische fisica. Ik vind dat mega interessant en ben er veel mee bezig. Misschien dat mensen die zich daar mee bezig houden meer vertrouwen krijgen in theorie, omdat ze het wiskundig leren toetsen met behulp van formules en berekeningen.
 8. Nee de Witte Ik zou die luikjes niet durven openen! Als je nu bij mij de voordeur lostrekt... Welcome to the coffeeshop XD Ben blij als deze om is... Voel me er niet echt prettig bij zo :x Ik denk dat de filter vervangen moet worden..
 9. Het is een wisselwerking. De theorie finetune je in de praktijk. Vaak werkt een theorie in groffe lijnen wel(mits goed berekend) maar is er in de praktijk nog een beetje bijstelling nodig om het beste uit die theorie te halen. Maarja... Je hebt theorie mensen en praktijk mensen. Theorie is meer mijn ding dan praktijk. Het kost soms jaren om iets in de praktijk te leren wat je in de theorie sneller zou kunnen opnemen, mits je goed kan leren.
 10. Ok.. Misschien dat dat dan komt omdat je mij persoonlijk niet kent. Misschien als dat wel zo is dat je het wel had begrepen. Of je er dan mee eens bent of niet is altijd een 2e natuurlijk Vaak als je iemand zn achtergrond weet zijn dat soort karaktereigenschappen beter te verklaren. Misschien dat mn verleden een rol speelt.
 11. Volledig mee eens Wietrefras! Ik heb ook geen geduld voor fluff.. Zeg altijd tegen mn broertje:" je moet niet langer knippen aan een top dan je erover doet om hem te roken" xD Juist daarvoor had ik die ice zakken. Met deze methode heb je veel fluff. Ik vind het sonde om dat weg te mieteren Topjes die je in een 6je zou verwachten tellen nog. Als ik langer knip dan ik erover doe om het te roken(5 min knippen, 1 hijs foetsie) komt het in de aparte bak met knip. Dat weeg ik nooit.
 12. Dat is het hem juist de Witte. Ik gooi met bewijs van alles wat ik kan vinden en als dat er niet is geef ik dat eerlijk toe. Maar als ik dan een bewijs geef en er wordt overheen gepraat irriteert me dat. Vind je dat raar?(oprechte vraag)
 13. Lol, hoi donner XD Het zal veel fluff geven, maar zoals ik al zei. Dat gaat in de ice-o-lator. Niks verloren, gewoon veel top hasj Om te zorgen dat het licht toch ietsje dieper doordringt dan die 40cm waar jij over praat is "defoliation". Ik zal ook eerlijk en met openheid vertellen tot op welke diepte toppen nog te doen waren. Ik weet dat ik ietsje over de grens zit Maar we gaan het straks zien toch? Helemaal bovenaan wel een beetje. Maar hoger kan die lamp nu echt niet. Daar moet zelfs jij het mee eens zijn. Hij zit al iets over de max. Toch zit het nog steeds tuzzen 29 graden bovenin en 22 onderaan. Bovenaan doet de hotspot ook ietsje mee in de warmte. Ik kan tegen kritiek, maar wel toevoegende en opbouwende kritiek. Als mensen alleen ff langskomen wippen om te zeggen:"kut met peren!". Jah, geef ik toe,. Stoor ik me aan. Heb ik al vroeg in dit topic aangegeven en toegegeven Als jullie hier nou eerst even 1 algemene mening over vormen en daar mee komen. De 1 ontkend dit, de ander bevestigd dit. Volgens mij zit dit hele forum nieteens op 1 lijn Ja, de Witte, ik heb je linkje. Maar je was het toch juist NIET eens met mijn visie op meeldauw? Nu volg ik jullie niet meer XD
 14. Dat gaat regelrecht in tegen wat PH Donner beweerd De Witte. Met wie wou je deze discussie voeren? Met mij of met Donner? XD Dat is bijna exact hetzelfde wat ik beweer, alleen dan ietsje beknopter. Het ligt nog iets ingewikkelder. Te volle tenten is een feit! maar veel kan teniet worden gedaan door extra ventilatie. Vochtigheid is niet perse een must. Vocht zorgt voor valse meeldauw, droogte voor echte. Beiden icm met te volle tenten. Te volle tenten omdat dat circulatie tegengaat. Maar hoe vol je tent groeit hang ook van de strain af. sativa heeft minder last er van vanwege de open structuur
 15. Nog steeds geen linkjes die al mijn dingen onderuit gaan halen? Tjah, ik ben in rl ook assertief. In rl typ ik ook veel. Maar tussen praten en typen zit verschil. Het 2e is gedeeltelijk waar. Ik wou deze methode wat meer onder de aandacht brengen en de voordelen van dwc laten zien. Daar heb ik redenen voor. Het 1e is een persoonlijke mening. Die mag je van mij hebben. Feit is wel dat je geen idee hebt wie ik ben en hoe ik leef en feitelijk dus niet volledig kan oordelen over dit punt. Alleen over dat stukje wat je hier vind. Als dat een dusdanig beeld bij je schetst vind ik dat jammer, maar aangezien we geen direkte omgang heb ook niet storend. Daar is niks raars aan toch? Dat weet ik best wel, maar weten en doen is niet altijd hetzelfde. Soms weet je de juiste weg en lukt het je gewoon even niet. Om de 1 of andere reden. Ik heb zo ook m'n redenen dat ik dat nu even lastig vind, maar wil geen open boek zijn en m'n prive een beetje voor mezelf houden.
×
×
 • Create New...