Jump to content

Sativa Avitas

Members
  • Content Count

    222
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sativa Avitas

  1. XD waar :') Ging een beetje op in mn discussie die gewoon is verdwenen! foetsie poef! Word dus 2 week vakantie. Maar ik werk vaak met pure indy`s die in 8 week klaar zijn, dan is 6 oogsten ook nog haalbaar
  2. Vind je? das 5x 10 week bloeitijd. Moet haalbaar zijn, aangezien er 56 in een jaar zitten.. Hou je nog een zooitje weken over ook voor je vakantie
  3. http://s1108.photobu...eChart.jpg.html Nee, voorkomen dat ze pikzwart worden T is eigenlijk puur persoonlijk, maar net wat je zoekt.
  4. Voor ieder weer persoonlijk idd. Ligt eraan wat voor effect je wilt. Altijd op trichomen oogsten als je goed spul wilt. Ik wacht tot de 1e amber bolletjes omslaan naar donker. Dan heb ik het maximale aan cbd behaald. Is voor mij belangrijk ivm slaapmedicatie. Als je geen k.o stone wilt maar meer een feesthigh moet je milky oogsten.
  5. Ik zal het zo eens testen door 1 flap los te halen en kijken of de geur veranderd. T halve huis meurt toch al naar wiet, kan er weinig meer aan verergeren geloof ik..
  6. Ik denk dat het bij mij dan puur de filter is. Ik heb 400m3 in een 1 vierkante meter tent en die wordt vacuum gezogen. Te weinig afzuiging lijkt me sterk. Als ik een nieuwe heb ga ik het eens testen met de flappen open. Zal een hoop schelen voor de ventilatie onderin.
  7. Heb je er geen last van dat de geur er doorheen trekt? Ik heb niet eens een sterk geurende nu.. Als ik nu afghaan had gehad had je t op straat kunnen ruiken. Dat is waar. In theorie denk je:"zou het...". Dan ga je dat in de praktijk uitproberen. En als het in de praktijk dan werkt is je theorie prima. Maar er is wel meer dan dat alleen. Een heleboel van wat er bekend is in de wetenschap is niet testbaar met praktijk, alleen met wiskunde. Dat is theoretische fisica. Ik vind dat mega interessant en ben er veel mee bezig. Misschien dat mensen die zich daar mee bezig houden meer vertrouwen krijgen in theorie, omdat ze het wiskundig leren toetsen met behulp van formules en berekeningen.
  8. Nee de Witte Ik zou die luikjes niet durven openen! Als je nu bij mij de voordeur lostrekt... Welcome to the coffeeshop XD Ben blij als deze om is... Voel me er niet echt prettig bij zo :x Ik denk dat de filter vervangen moet worden..
  9. Het is een wisselwerking. De theorie finetune je in de praktijk. Vaak werkt een theorie in groffe lijnen wel(mits goed berekend) maar is er in de praktijk nog een beetje bijstelling nodig om het beste uit die theorie te halen. Maarja... Je hebt theorie mensen en praktijk mensen. Theorie is meer mijn ding dan praktijk. Het kost soms jaren om iets in de praktijk te leren wat je in de theorie sneller zou kunnen opnemen, mits je goed kan leren.
  10. Ok.. Misschien dat dat dan komt omdat je mij persoonlijk niet kent. Misschien als dat wel zo is dat je het wel had begrepen. Of je er dan mee eens bent of niet is altijd een 2e natuurlijk Vaak als je iemand zn achtergrond weet zijn dat soort karaktereigenschappen beter te verklaren. Misschien dat mn verleden een rol speelt.
  11. Volledig mee eens Wietrefras! Ik heb ook geen geduld voor fluff.. Zeg altijd tegen mn broertje:" je moet niet langer knippen aan een top dan je erover doet om hem te roken" xD Juist daarvoor had ik die ice zakken. Met deze methode heb je veel fluff. Ik vind het sonde om dat weg te mieteren Topjes die je in een 6je zou verwachten tellen nog. Als ik langer knip dan ik erover doe om het te roken(5 min knippen, 1 hijs foetsie) komt het in de aparte bak met knip. Dat weeg ik nooit.
  12. Dat is het hem juist de Witte. Ik gooi met bewijs van alles wat ik kan vinden en als dat er niet is geef ik dat eerlijk toe. Maar als ik dan een bewijs geef en er wordt overheen gepraat irriteert me dat. Vind je dat raar?(oprechte vraag)
  13. Lol, hoi donner XD Het zal veel fluff geven, maar zoals ik al zei. Dat gaat in de ice-o-lator. Niks verloren, gewoon veel top hasj Om te zorgen dat het licht toch ietsje dieper doordringt dan die 40cm waar jij over praat is "defoliation". Ik zal ook eerlijk en met openheid vertellen tot op welke diepte toppen nog te doen waren. Ik weet dat ik ietsje over de grens zit Maar we gaan het straks zien toch? Helemaal bovenaan wel een beetje. Maar hoger kan die lamp nu echt niet. Daar moet zelfs jij het mee eens zijn. Hij zit al iets over de max. Toch zit het nog steeds tuzzen 29 graden bovenin en 22 onderaan. Bovenaan doet de hotspot ook ietsje mee in de warmte. Ik kan tegen kritiek, maar wel toevoegende en opbouwende kritiek. Als mensen alleen ff langskomen wippen om te zeggen:"kut met peren!". Jah, geef ik toe,. Stoor ik me aan. Heb ik al vroeg in dit topic aangegeven en toegegeven Als jullie hier nou eerst even 1 algemene mening over vormen en daar mee komen. De 1 ontkend dit, de ander bevestigd dit. Volgens mij zit dit hele forum nieteens op 1 lijn Ja, de Witte, ik heb je linkje. Maar je was het toch juist NIET eens met mijn visie op meeldauw? Nu volg ik jullie niet meer XD
  14. Dat gaat regelrecht in tegen wat PH Donner beweerd De Witte. Met wie wou je deze discussie voeren? Met mij of met Donner? XD Dat is bijna exact hetzelfde wat ik beweer, alleen dan ietsje beknopter. Het ligt nog iets ingewikkelder. Te volle tenten is een feit! maar veel kan teniet worden gedaan door extra ventilatie. Vochtigheid is niet perse een must. Vocht zorgt voor valse meeldauw, droogte voor echte. Beiden icm met te volle tenten. Te volle tenten omdat dat circulatie tegengaat. Maar hoe vol je tent groeit hang ook van de strain af. sativa heeft minder last er van vanwege de open structuur
  15. Nog steeds geen linkjes die al mijn dingen onderuit gaan halen? Tjah, ik ben in rl ook assertief. In rl typ ik ook veel. Maar tussen praten en typen zit verschil. Het 2e is gedeeltelijk waar. Ik wou deze methode wat meer onder de aandacht brengen en de voordelen van dwc laten zien. Daar heb ik redenen voor. Het 1e is een persoonlijke mening. Die mag je van mij hebben. Feit is wel dat je geen idee hebt wie ik ben en hoe ik leef en feitelijk dus niet volledig kan oordelen over dit punt. Alleen over dat stukje wat je hier vind. Als dat een dusdanig beeld bij je schetst vind ik dat jammer, maar aangezien we geen direkte omgang heb ook niet storend. Daar is niks raars aan toch? Dat weet ik best wel, maar weten en doen is niet altijd hetzelfde. Soms weet je de juiste weg en lukt het je gewoon even niet. Om de 1 of andere reden. Ik heb zo ook m'n redenen dat ik dat nu even lastig vind, maar wil geen open boek zijn en m'n prive een beetje voor mezelf houden.
  16. Nee, dat weet ik.. Ik rook de zwaarste indica`s die ik kan vinden en merk dat het steeds minder helpt.. Ik lag vorige week te bibberen en te zweten van het afkicken van 2 tot 3 gram og kush per dag omdat het op was. Het is het enige dat ik kan vinden wat iets helpt. Als ik dat zou kunnen stop ik met blowen. Dat meen ik. Ik ben er al heel lang beu van. Ik was al een keer eerder 1,5 jaar gestopt. Ben weer begonnen omdat ik maar 2 uur sliep per nacht. Hoe lang hou je dat vol? Net zolang tot je met 187 cm 57 kg weegt en bang wordt :x Dat maakt me weinig uit wat jij van mij vind. Ik zie je nu voor het eerst. Als je me direkt zou kennen en je zou dat dan zeggen zou ik er pas mee zitten. Nu oordeel je maar wat op basis van halve indrukken. Je kent me niet Wat probeer ik dan te bewijzen hier? En als dat bullshit is... Linkje Narcisten worden ook geboren he? Narcisme is een aangeboren aandoening. Zie je al bij baby`s XD lol!
  17. Bam! Dit is dus de 2e keer dat JIJ het wel snapt Wietefras.. Volgens mij ben jij overduidelijk de wat meer ervaren kweker hier. Ik gooi fluff in de ice-o-lator. Als de topjes te klein zijn om een goeie knijter van te bouwen(minimaal iets wat je in een 6je kan vinden dus) gaat het bij de knip . Maar dan nog schat ik dat er vast wel overal geroepen wordt"onzin! bullshit!". Begin dit forum nu wel te kennen.. Als je trouwens ooit als kritische blower eens wilt weten wat dat gewicht je nou kost, als je een dikke stam in een 6je vind, kom je vaak verrast uit. Takken wegen veel minder dan toppen o.0 Hoofdstam uitgezonderd natuurlijk. Heb t dan over de takjes IN de toppen
  18. Nu bereikt de onzin het dak. Is dit een forum met ingesproken boodschap? Of typ ik ook teveel voor een autist? Wist je dat er veel vormen van autisme zijn? Hoogfunctionerend, klassiek, add, adhd, pdd-nos en syndroom van asperger? Elk zijn eigen haken en ogen. Dan kan het zelfs gecombineerd worden met ptsd. Er is geen 1 algemene gedragsvorm voor autisten. Als jij een autist bent moet je jezelf schamen dat je zo weinig over je eigen aandoening weet. Dat gesloten komt bij een autist o.a door het vele denken. Denken leg je lam met zware indica. Waarom denk je dat ik blow? Zodat ik niet continu in gedachten zit en nog eens zie wat er om me heen gebeurd. Volg je het nog? Show me met linkjes
  19. Joh, ik heb jullie doodgegooid met linkjes. Bij elke bewering die ik bewijs switchen jullie meteen over naar onderwerp en wordt er taktisch overheen gelult. Als ik andersom bewijs van jullie vraag krijg ik 0.0 Meten met 2 maten noemen we dat. Tuurlijk. Ik ben niet vrij van zonde hoor. Ik weet dat ik heel assertief ben. Dat is icm met de manier hoe mensen hier worden benaderd een explosieve cocktail. Ik laat niet zomaar over me heen lopen. Ik bijt terug. Ook tegen mensen die 4x zoveel ervaring hebben. Volgens mij heb ik zelfs voor dat namelijk voldoende onderbouwing gegeven dat ervaring geen fuck zegt. Dat betwijfel ik. Jullie zijn met een enorme boog om alle uitdagingen heen gelopen. Meeldauwgevoelig straintje iemand? Ik wacht nog steeds. Zelfs een uitdaging aan mij bieden is al een te grote uitdaging hier, want stel je voor dat het me lukt... Jullie wachten volgens mij grotendeels helemaal niet op vernieuwing. Het enige wat hier hip is is sog en alle andere methodes worden neer gelult. Als ik een feit onderbouw, wordt daar overheen gelult. als ik een vraag aan jullie stel, wordt daar overheen gelult. Dat de max zuurstof onder water meer kan bedragen dan 100%do kan ik niet aantonen idd. Ik zal er wel naar googlen of ik er een onderzoek naar kan vinden, maar om dit zelf te bewijzen met de apparatuur in mijn huis is onmogelijk. Daar ben ik een lab voor nodig. Dit is simpelweg een stukje fisica dat je zou moeten kunnen snappen. Het heeft met het verschil tussen tegendruk in de atmosfeer en tegendruk onder water te maken. Maar daar ga ik wel op diepe stof in. Weet iemand hier wat de term roodverschuiving inhoud? Als je daar voor moet googlen, dan is dit te hoog gegrepen voor je schat ik.. Duidelijker dan hieronder gaat me niet meer lukken. Als dit het 1 en ander nog niet verhelderd geef ik het ook op :')
  20. Sorry. Ik kan dit er niet bij gebruiken. Ik heb genoeg dingen aan mij hoofd. Echtscheiding, bedrijf, lastige drugsverslaafde buurman, familie die compleet overhoop ligt.. Mijn hobby zou me plezier moeten brengen. Positieve afleiding om soms even te vergeten dat t leven ook maar gewoon kut met peren is van tijd tot tijd. Het bezorgt me op dit forum geen positieve afleiding meer. Op mijn oude forum wordt ik nog steeds positief behandeld en voel ik me geaccepteerd en welkom. Hier totaal niet. Dit is dan 1 gevecht teveel voor mij die ik niet meer erbij kan hebben. Ik vind het jammer dat dat ten koste gaat van de mensen die wel positief waren en geinteresseerd. Voor de mensen die me wil blijven volgen. Ik zit al jaren op het forum van de DHS. Vindt het ook totaal geen probleem om dat te melden, want ik weet dat als men dezelfde toon tegen mij zou aanslaan op dat forum ze een ban te pakken hebben.
  21. Lol, leg dat eens uit. Dan krijg je van mij hieronder een heel mooi quote lijstje :') Ja man. Het lag aan mij. Hierboven is duidelijk te lezen dat ze mij slechts een helpende hand wouden toerijken en ik die bruut afsloeg :') Ik realiseer me heel goed dat het forum vol zit met stoners. Maar wat ik beslist niet had verwacht toen ik hier begon met posten was dat niemand hier openstaat voor een jongen die het gewoon een keertje allemaal anders wil doen. Het is net alsof ik over de holy grail heb gescheten. De strekking luid: Tent vol pakken a la sog en knallen! zo snel mogelijk! zoveel mogelijk! zo commercieel mogelijk! En als je dat niet doet vallen we je allemaal aan en gaan we je allemaal prutser noemen... Like wtf?XD Dan heb ik hier echt geen hol te zoeken zo :')
  22. Jup. Maar dit is ook mijn laatste verslag hier. Ik ga alleen nog even voor die 1 op 1 op 1 om mn punt te maken, dan ben ik weg. Ik steek hier meer op van het continu op de proef worden gesteld dan dat ik nou zo te spreken ben over de sfeer en behulpzaamheid. Het lijkt hier wel een verdwaalde dorpskroeg vol boeren die allemaal testosteron teveel hebben. Kunnen jullie mn spul er wel allemaal afgooien om zoveel mogelijk gezichtsverlies te beperken. De uitdaging durven ze niet aan, maar wel overal met de bek vooraan staan.... Zwakheid ten top. Nog nooit zulk zwak en laf gedrag gezien. Bange poeperts zijn allemaal bang dat zij die 1 op 1 op 1 nooit halen, maar ik die strain wel meeldauwvrij krijg. Wat zou dat hard zijn he? DAN sta je helemaal zwaar voor schut. Ik begrijp wel dat je daar liever voor wegloopt. Doen heel veel mensen als het erop aankomt en ze moeten laten zien wat ze waard zijn. Vluchten ze gewoon weg.
  23. Weet je wat donner? Krijg maar mooi de tering. Je bent een prutser met 20 jaar ervaring die zich laat uitlullen door iemand met krap 5. Ik weet dat dat je hoog zit joh, dat je enorm vol van jezelf bent. Bij deze trek ik alles ook weer lekker in. Het licht gewoon aan jou. Jij bent gewoon een dom stuk vreten die amper kan leren. Als ik 1 op 1 op 1 haal praten we wel verder. Dat doe jij me zo ff na, of niet? Kneus Haha. Zal ik je dr 1 vol op je smoelwerk keilen? Kun je voelen of ze een beetje compact zijn Nee, perfect juist. Hij dekt exact tot de onderkant van de scrog. Maar ja, jij speelt al 20 jaar in de zelfde zandbak. Hoe kan jij nou weten wat er buiten de speeltuin gebeurd he? kleuter.. Je bevestigd het beeld dat ik al jaren heb van commerciele kwekers. Desinteresse voor nieuwe dingen, vinden zichzelf allemaal de pro. Gunnen een ander heeel weinig, want geld geld geld!! Waar blijft die strain die jij niet meeldauwvrij kan kweken? Ben je bang dat ik je nog harder voor lul ga zetten als het mij wel lukt? Veel roepen, maar je durft nergens echt op in te gaan. Zwakkeling..
  24. Rocker!! Quote nou eens XD je laat WEER een stukje van een bewering van mij weg... Stoken + ventileren!! Beiden
  25. Ja, maar ik denk dat dat van mijn kant niet zo vreemd zou moeten zijn bosrand. Vanaf de dag dat ik hier ben geregistreerd wordt ik voor prutser, leugenaar, bullshitverkondiger etc uitgemaakt en stelt men mij voortdurend op de proef. Volgens mij was het de bedoeling dat ik op dit forum zou starten met 0,0 ervaring.. Ik zeg nooit nooit. Maar echte meeldauw loop je niet op onder hoge lv en circulerende lucht, valse meeldauw krijg je niet met een lage lv en circulerende lucht. Dat is zoiets als verwachten dat je een ijsbeer gaat tegenkomen in de Sahara. No way Het is echter wel zo dat sommige soorten door hun compactheid slecht ventileren. Dit zijn dan vaak die gevoelige soortjes. Niet omdat ze allergisch zijn of iets dergelijks, maar ze worden zo enorm compact... Kans dat lucht niet meer circuleerd onder die dikke bos bladeren word dan enorm groot. Al helemaal bij die afghaantjes Dit meen ik echter wel. Ik ben dol op uitdagingen. Als jullie hier ervaring hebben met een strain die hier nog nooit iemand meeldauwvrij heeft kunnen kweken, hit me Ik mag graag zoeken naar oplossingen voor dit soort problemen en ik heb er wel goede vertrouwen in dat het me gaat lukken. Ik werk zelf namelijk al jaren met pure indica`s. Ik heb het verslag dat doorgelinkt werd door Donner namelijk ook goed doorgelezen en ik kan je verzekeren dat er meer ventilatie in mijn tent is dan in dat tentje wat gebruikt was. Mijn ventilatiepunten zijn rood gemarkeerd. Denk dat dat wel duidelijk is.. Ik ook niet Bosrand. Verre van. Perfecte mensen bestaan niet. excuses geaccepteerd en mijn excuses terug voor de assertieve houding. Zoals ik ook al in mn eigen topic zei: We zijn allemaal kwekers, laten we elkaar gewoon mooi aanvullen ipv aanvallen
×
×
  • Create New...