Jump to content

Kaak

Full member
 • Content Count

  936
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Kaak last won the day on November 11 2016

Kaak had the most liked content!

Community Reputation

342 Goed

1 Follower

About Kaak

 • Rank
  Kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

821 profile views
 1. Wat nuttige info. Ik heb eerder altijd de lucht van m'n 1000W tent in de DR120 in de mechanische afzuiging geperst. Zat op de derde verdieping, grote afzuiger op 't dak van de 6e. Nooit iets van de bovenburen gehoord maar wel risicovol.
 2. Hoi, Ik wil weer beginnen met een 300x150 tent en 2000W met een 1500m3 afzuiger. Ik verwacht dat ik per dag minimaal 25L verdamping kan verwachten. Op mijn oude locatie kon ik de lucht regelrecht de kamer uitblazen, maar nu gaat dat moeilijker. Wat doen de meeste hier met lucht? Ik lees vaak dat het naar een andere kamer wordt geblazen, maar hoopt de LV daar ook niet enorm op? Ik kan het eventueel ook in de badkamer blazen waar een afzuiger zit (capaciteit onbekend) en deze constant laten draaien. Ben benieuwd wat mensen hier over zeggen. De kamer is zo'n 20m2 en ik ben echt bang dat dit te klein is om zo maar alle lucht in uit te blazen zonder dat het goed weg kan. Groetjes, Kaak
 3. Denk dat je meer opbrengst (ook qua prijs) hebt met een extra lampje ook al is het wat warmer.
 4. Lekkere stekken! Beetje weinig licht niet?
 5. Bedankt allemaal. Deels met de hand, maar veel met de trimmer. De plant rechtsachter kon ik niet door de trimmer halen zonder haar te vernietigen. En, jaartje weg idd.
 6. Het heeft even geduurd maar de eindscore is nu bekend. Potverdomme weer een kilo met 1026g! De vijfde plant heeft onder T-neon ook nog 66g opgebracht dus het totaal deze ronde zit op 1092. Nu nog de foto's van de toppen met individuele opbrengst. Linksachter met 290g. Rechtsachter met 293g. Rechtsvoor met 277g. Linksvoor met 166g. Bedankt iedereen voor het volgen van mijn topic. De volgende kweek gaat een jaartje duren dus tot ziens. Kaak
 7. Plagron Promix (zonder enige mest behalve beetje guano) of Canna Professional Plus. PHC producten: Flower Saver (mycorrhizae), Healthy Start tabletten (voeding), Biovin (bodemleven), Colonize AG (nog meer bodemleven).
 8. Rodja een vriendin? Zie ik nou goed dat die plant rechtsvoor donkergroener is en kleinere toppen heeft?
 9. Damn, da's kut Bud. Wtf moeten ze met planten die 6 weken hebben gebloeid?
 10. Lekker toppie. Die korter bloeiende feno's die geven ook corresponderend minder wiet... had 't uitgerekend, ik kreeg per plant vorige ronde ongeveer 17g/week, en de langer bloeiende feno's hadden ook ongeveer zo veel meer wiet. Die compacte zijn wel m'n favorieten.
 11. Ja Boef, er zijn een aantal feno's waar ik graag een tent mee vol zou willen zetten maar dan moet ik tegen die tijd wel eerst weer een SP rondje draaien.
 12. Crimson, ik ga straks een klein jaartje het land uit dus als we terug komen zie ik het wel. In ieder geval een lang bloeier met compacte buds! Misschien mooie stekken als ik ze ergens kan regelen.
×
×
 • Create New...