Jump to content

Kamihaze

Full member
 • Content Count

  1,294
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Kamihaze last won the day on January 14 2018

Kamihaze had the most liked content!

Community Reputation

606 Uitstekend

About Kamihaze

 • Rank
  Niet moke lekka roke

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  West the Best!
 • Interests
  Hoeresnoere.

Recent Profile Visitors

1,497 profile views
 1. Kamihaze

  Vakantie...

  Extase in paracetamolstrip en flesje aho gewoon in je bagage..meerdere eilanden geen probleem ondervond...wel heel hard genietert
 2. Dag 56. Sommige hoofdtoppen geoogst van de koes en die bevald prima! Zzzzzz De rest vd plant nog even laten staan tot morgen, dan een paar dagen donker en om. De cbd is mooi leeggetrokken en was even bang dat.ik rotte blaadjes zag..maar na open buigen vd toppen niets te zien wat rot betreft...houd het wel in de gaten. Mag nog een paar daagjes afbloeien. De chem mag ook nog wel een week. Nog even en de potjes kunnen weer gevuld worden...hoezee!hoezee!hoezee!
 3. Goedemiddag. Tenks..meer gluk dan weisheis. Meer N kan ik het niet met je eens zijn...glimmend blad zegt me dat er genoeg beschikbaar is. Wat doet jou denken dat ze geen N genoeg zouden hebben? Heb ze in de atami bio staan met 1 buffertablet/ 18ltr.verder water tot de 2e week bloei..daarna en tot nu 1ml/ltr bac bloom. Heb er 1 weggehaald en 2 dames vullen de dr60 prima...groeien nog steeds na 25 dagen 12/12. Heb stuif van de man opgevangen en in de vriezer gedeponeerd voor het geval het een lekker soortje betreft. In dat geval zal ik een iets grotere selectie gaan doen en wat vrouwen bestuiven voor zaad. Heb misschien al per 9ngeluk wat bestoven aan de bruine haren te zien :_ X
 4. Goedenavond. Dag 42 12/12. De koes gaat oppeens snelll. Goedenavond.
 5. Goedenavond! Dag 12 12/12. We hebben 3 vrouwen en 1 man. Lekker druk nah. De drie dames. My men. Goedenavond.
 6. Kamihaze

  Naw Seeds

  Ga ervan uit dat je hier je hoofdtoppen probeerd te showen...snap niet dat deze fluffige bende ook als het voor "medicinale doeleindes" bedoeld is rendabel kan zijn.
 7. Goedenavond. Dag 37 12/12. Afgelopen week alleen water gegeven na teveel green sensation te hebben meegegeven vorige week. Word nu weer wat lichter van kleur en heb zondg wat bacto meegegeven en vanavond wat bloom 1ml/ltr. en 0.5ml/ltr. green sensation. (Rechts)/achter de Chemdawg. kleine topjes worden groot Vandaag trouwens bestelling gedaan bij Humboldt voor de volgende ronde voor hier in de dr90. Dat worden als alles meezit 3X Black D.O.G 3X Bubba kush2 en 3X Bubba's gift. Gaat prima naar mijn zin zover...nog een week of 3.5 á 4 Goedenavond.
 8. Goedenavond. Dag 6 12/12. De 2 andere waarvan ik vermoede dat het mannen zouden worden is er 1 nu zichtbaar ballen aan het maken. Dus tot nu 1 vd 4 man. Laas.
×
×
 • Create New...