Jump to content

mc wulle

Members
 • Content Count

  233
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Positief

About mc wulle

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Mooi verslag, Kaak. Dat je nog mag afsluiten met een mooie eindscore. Ik ben benieuwd naar je persoonlijke vergelijking tussen mainlining en toppen boven 2e internode. (dus dit en je vorige topic)
 2. Nou.. Ik heb tijdje geleden tinctuur (sugar punch) geprobeerd en daar vind ik helemaal niets aan. Aangelengd met water of gemixt in een yoghurt, ik heb zelfs pralines ervan gemaakt in de hoop dat die vieze smaak wat zou onderdrukt worden. Maar ik krijg dat goedje niet binnen. Ik heb er wat van binnen geduwt maar dat leek voor mij niets te doen. Dit heb ik snel opgegeven... Door mijn recente successen met ice, wou ik nog eens iets proberen. Ik heb dus wietolie gemaakt (decarb in oven, dan aho, dan verdunnen met olie). De olie is gemaakt van mad scientist wat ik niet graag rookte. Ik vond het smaakje niet lekker en het effect niet krachtig genoeg. Maar... we komen naar de pointe van het verhaal. Die olie kalmeert mij op een unieke wijze. Van andere wietproducten moest ik enorm opletten dat ik de magische grens niet overschrijdt of mijn goed humeur veranderd naar asso para. Met de olie voel ik me "nuchter". Kan ik met iedereen een praatje slaan zonder te denken, oh nee ze zien dat ik stoned ben. Zit ook met een hardnekkig abces aan een kies waarvoor ik in behandeling ben en geen hoeveelheid ibuprofen kan op tegen de olie. Ik heb me zwaar ingehouden om niet nog meer te typen. Misschien heeft iemand wat eraan.
 3. AHO is redelijk hard toch? Ik had zelf ook van die siliconen potjes op het oog. Hoe gaat dat werken met een spuitje of flesje?
 4. Jeuj toch nog een update. Heb je mooi gedaan Kaak, geniet ervan. Ze hebben uiteindelijk 11 weken gestaan dan? Waarom kies je terug voor KF? Is dat op kweekvlak wat hetzelfde als een SP?
 5. Er is een topic met de mooiste verslagen: http://www.wietforum.nl/topic/27820-nieuw-archief-de-mooiste-kweekverslagenbinnentuin/ De oude topics daarin werken ook nog als je de link van Hansworst kopieert die in datzelfde topic staat. Maar het zijn er zoveel dat je daar moeilijk aan uit raakt van aarde en mapito enz. Even mijn inbreng dat ik via members profile of zoekfunctie niet kan vinden... http://www.wietforum.nl/topic/73094-gewoon-12-amneesjes/ http://www.wietforum.nl/topic/98787-balkon-kweekje/ http://www.wietforum.nl/topic/106387-jackberry-bio-geitenwollensokkenkweek/ http://www.wietforum.nl/topic/106484-lowtech-jackberry-kweek-op-aarde/ http://www.wietforum.nl/topic/95022-vijf-amnezen-onder-gavita-1000de/
 6. Eh juist.. niet dus. Teveel naar de randjes gekeken allicht . Ik kan me opnieuw vinden in Crimson Fart z'n mening. Heb dat ook nog gehad en zulke doorgroeiertjes doen net zoals ze heten. Door de warmte blijven ze bouwen terwijl de toppen die er geen last van hebben volop afbloeien. Kost je wel grammen en kwaliteit volgens mij. En kloteknipwerk... edit: op die ene plant dan, je zal moeten afwegen als die andere 3 het dimmen wel waard zijn. Iedere post die ik lees van je krijg ik de indruk dat je meer weet dan je hier schrijft lol..
 7. Succes. Op naar die heilige graal. Ik ben benieuwd naar je aarde mix en voeding die je gaat gebruiken. Meen wat dingen te zien van DCM, kan je daar wat meer info over kwijt? Is die bladsproei standaard bij jou?
 8. Hey Bosrand, ik spring er wat laat bij . Hoeveel gekleurde zitten daar nu in? Het is wat moeilijk zien op de fotos, maar volgens mij zit daar toch echt kleur. Ik ben zeer benieuwd naar jou veldje ook trouwens. Heb ook wat gespeeld met SP direct op 12/12 en afhankelijk van de pheno is het een klein plantje amper 1 meter, of een boom die niet te temmen is die eerder genoemde totaal opslokt zonder bescherming. Mijn ervaring lijkt hier anders dan wat ik heb gezien op het forum. Maar ik had altijd gedacht dat zo'n boom pheno ongeacht kleur prima moedermateriaal zou zijn, maar dan lees je hier slechte ervaringen ivm stekken. Het lijkt alsof je het zowiezo gaat doen, ik ben alvast zeer benieuwd . Heb je een idee welke pheno je zou willen als moeder?
 9. Hoi, mooi verslag. Ik vind het interessant om te zien van die 4 takken per plant. Moest je SP opnieuw zetten, zou je dit opnieuw zo doen? Of zelfs met andere soorten? Volgens mij zit je te hoog in voeding bij alle planten. Bij linksachter het meest en daarom verkleurt die. Ook de oorzaak van je claw volgens mij. Teveel N dus, want lijkt me dat je de watergift onder controle hebt.
 10. Man man man, die filmpjes... te vet gewoon. *bubble bubble bubble* en dan *plets plets plets* Had je er niet bij gezet dat die vroegbloeiende indica nog maar week 4 is zou ik die toch later ingeschat hebben, al had ik ook al gelezen van je dat de milky mythe achterhaald is. Super gave fotos en films. Ik blijf volgen
 11. PH 7.7 uit de kraan hier. Sinds ik afzuur met citroenzuur naar 6.0 draai ik beter en kan ik eindelijk mijn tekorten verklaren en oplossen. Dit op de sannie methode. Geen antwoord op je vraag i know, maar ik ben ook benieuwd naar het antwoord.
 12. Je bent goed bezig. Als de buitenste takjes paar cm groter zijn kan je ze eventueel terug een vierkantje verder buigen. Hou er rekening mee dat week 3 begint en ze niet blijven groeien en je wil ook nog wat hoogte hebben straks. Dat sproeien hoeft helemaal niet btw als het gewoon water is.
 13. Bedoel je hiermee dat je afzuiger in de nacht niet draait? Je moet in de nacht ook afzuigen om lucht te verversen en de geur in de tent te houden. Plantjes hebben wel last van dat licht in hun donkerperiode, lichtdichtheid is een vereiste. Van water geven.. Ze zien er beter uit op de nieuwe fotos, hoeveel water dat is stond er niet bij, dus dat zal wel goed geweest zijn. Lijkt me wel nog te vroeg om elke dag te wateren. Tensiometer kopen, potten wegen of met je vinger voelen wanneer het weer tijd is voor water. Voeding durf ik weinig over zeggen want ik ben er niet bekend mee, maar ik zie nog steeds verbrande puntjes. Ik zou er rustig aan meedoen. Ik weet niet hoe autoflowers groeien maar denk niet dat je tent gans vol zal zijn. Misschien dat netje wat lager, dat je het in week 3 kan gebruiken om breed te gaan? Als je het nog niet gedaan hebt zou ik wat lezen over buigen en knakken. Dat netje kan je mooi gebruiken om in de breedte te buigen.
 14. Je hebt dus geen EC meter? Ik heb proberen op te zoeken als water met verzachter mag voor wietplanten omdat ik dacht van niet. Maar ik vind enkel volgende link terug en hier wordt het ook afgeraden: http://www.wietforum.nl/topic/72066-early-girls-zijn-ziek/ In het kort heb je zonder voeding al een hoge EC waarde van je water en kan je magnesium/calcium problemen krijgen. Ik denk dat je wat vaker en meer water mag geven trouwens. Ik zou de korrels eruithalen, de potten afvullen tot het randje en eens goed inwateren (10 % potmaat aan water). Ze zien er wat droogjes uit vind ik en dat kan ook verbrande puntjes geven. Misschien de lamp klein beetje hoger want je bladrandjes staan wat omhoog wat wijst op warmte terwijl je temps mooi zijn. Succes
 15. Gewoon lekker doorgaan met deze kweek. Je zal wel veel leren hieruit. Ik kan je nu al vertellen dat je het niet zult redden qua temps in de zomer met overdag draaien, tenzij je ergens in een koele kelder zit. Dus dat zou ik in jou plaats veranderen naar snachts. Verder lijken je plantjes al te verbranden.. Welke aarde heb je gebruikt? Welke voeding gebruik je en heb je al wat gegeven? Het zou zomaar eens van je verzachter kunnen zijn, dat verhoogt je ec ook al gelijk. Doe je ph/ec meten? edit: probeer bij je volgende update met plaatjes erbij te zetten wat je temp is, hoeveel water je hebt gegeven enz.. dan is het ook makkelijker om hulp te krijgen.
×
×
 • Create New...