Jump to content

oldschool

Members
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutraal

About oldschool

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  RSC Anderlecht
 1. oldschool

  Tweede Poging Amnees Op Rfx-1

  Ik dacht dat jij geen gif gebruikte?? Kweek uit zaad of zorg voor fatsoenlijke stekken, of was jij het niet die me uitmaakte voor ouwe gifdrinker? 1kg uit 1200 watt is standaard voor wie hier al een tijd meeleest, dankzij deze site geen probleem (en meer uiteraard) maar dat lukt jou nooit (zonder spint haha)... Ik dank bij deze Cityboxer, PH Donner, Zwemvis, Amnees en al wie ik vergeet... En dan nog tips geven aan allerhande topicstarters hahaha tokkie MoFo.
 2. oldschool

  Club X Wuustwezel

  Even bumpen daar ik het pas via google tegenkwam. Iemand nog tapes/jetons/foto's van Club X? Ik ben er in '99 en '00 geweest. Zal straks even een foto posten van de drankjetons die ik nog heb... Fauna was uiteraard wat anders haha voor wie er geweest is http://postimg.org/i...ov00n/72658fe3/ Fauna, Club X en The Wall... Ps: ik verzamel livesets en heb veel eigen gekochte tapes dus wie wil ruilen mail me maar. La Bush, Club X, The Wall, Kabarka, Fauna, Extreme... . PS van Rudi de Loos kan ik je verhalen vertellen want collega was ook portier in die tijd maar net iets 'zuiverder' :DDD
 3. oldschool

  18 X Amnees Onder 1200Watt

  Je kan die spinttoppen wel stofzuigen ofzo maar er blijft toch veel vieze meuk achter, zou daar zelf niet willen van roken... Kan je onder je loep de kadavers/uitwerpselen tellen.
 4. oldschool

  Aho Bewaren

  Iedereen vriendelijk bedankt, denk dat ik bij zamnesia maar eens moet bestellen. Hopelijk hebben ze ook wat V-tower onderdelen hehe.
 5. oldschool

  Aho Bewaren

  En dan nog in een donker potje steken en in de ijskast bewaren? En wat als de aho te 'stijf' is om in zo'n spuitje te trekken of in zo'n druppelaar te doen? Die druppelaars hebben ze die bij de apotheker?
 6. oldschool

  Aho Bewaren

  Ik heb AHO gemaakt (staat nu uit te dampen) maar ik zou graag weten hoe ik het lang kan bewaren (ik heb geen vriezer meer). Na wat zoekwerk kwam ik op van die siliconen potjes, maar vooraleer ik deze ga bestellen. Is dit de beste manier of hoe bewaren jullie het?
 7. oldschool

  2e Ronde Hydro Pony

  Sativied hij is het reageren niet waard. Voelt met een 'd' schrijven enzo. Hoe noemen jullie dat in NL, tokkies??
 8. oldschool

  Arizer V Tower

  Ik ben een 3-tal maanden geleden gestopt met jointjes roken (sigaretten rook ik sowieso niet) en volledig overgestapt op verdampen. Bevalt me ondertussen zeer goed, maar ik heb toch wat vraagjes. Eerst verdampte ik op 210°C maar dan was de wiet wat popcornachtig als het klaar was. Nu al een tijd op 195°. Had opgezocht wat de 'veilige' grens was en op twee fora gezien dat dit 195°C was, maar of dit ook zo is... Op welke temperatuur verdampen jullie, en wat is volgens jullie de 'veilige' verdampingstemperatuur (om dus geen verbrandingsdeeltjes of andere narigheid binnen te halen)? Is een upgrade naar de Volcano de extra investering waard? Ben best tevreden van de V Tower, maar lees overal dat de Volcano toch nog betere damp geeft. Ik damp trouwens ook mijn (hoogwaardig) knipafval, en ook dat bevalt prima. Wederom, wat zijn jullie bevindingen hier mee?
 9. oldschool

  Amnesia Haze 6X600W

  That's one of the best tips I've read here in a long time, am curious too what temp. you set for the last two weeks.
 10. oldschool

  Verschillende Soorten

  Waarom mag je het van je opa niet verder vertellen? Is hij daarbij gebaat? Op dit forum komt iedereen juist kijken om bij te leren. Als iedereen hier zijn voeding 'geheim' zet zou er nog veel te leren zijn...
 11. oldschool

  Dna Chocolope Onder 400W Led

  Die witte sponsjes had ik gebruikt bij mijn kratky en vanaf gestapt. Ze wortelen niet mooi en blijven niet mooi overal vochtig. Duurt ook veel langer om erdoor te groeien.
 12. Ik heb met de kratky methode een seizoen lang bieslook, munt, peterselie etc gekweekt. Netpotjes in een grote plastieken bak ofzo, werkte fantastisch. Stond op A&B (Coco) voeding (bij gebrek aan echte hydro voeding). Geen ervaring met die andere plant en Kratky maar voor vruchtdragende planten zou het sowieso niet geschikt zijn dacht ik.
 13. oldschool

  Bladverkleuring Stikstof Tekort?

  Om die onderste twee blaadjes (meestal drie-vingerig) moet je je niet druk maken. Rest plant is mooi groen dus zeker NIET bijvoeden...
 14. oldschool

  Vraag Over Tenten

  Die van de growshop wou het jou niet precies vertellen bedoel je...
 15. Ja maar al het ongedierte dat ik hier voorbij zie komen telkens weer in stekken, das niet ideaal voor een beginner...
×