Jump to content

grump

Members
 • Content Count

  200
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Positief

About grump

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Het is indd het omgekeerde van wat er bij mij gebeurd. Ik draai momenteel in een kelder 150x150 met een dimlux. En ook een ontvochtiger (grote) omdat de luchtvochtigheid steeds naar 80+% liep als de lamp uit is. Nu zet ik ook alleen maar de luchtvochtiger een half uur voordat de lamp uit gaat al aan. En komt de lv niet boven de 70% met lamp uit. Als de lamp aan staat is die zelf aan de lage kant ik ben nu net gaan kijken en hij staat op 39% dit is dus met lamp aan. Ik merkte wel dat vorige rondes toen ik nog geen ontvochtiger had de lv daalde toen ik een kachel in de tent had opgehangen. Dit omdat het te koud werd in de winter.
 2. Door dat het canna schema veel te hoog staat aangegeven in voeding. Het beste is in het begin de halve dosis van wat is aangegeven aan je planten te geven. En dit dan met en met op te bouwen en te kijken naar wat je dames aan kunnen. Setup ziet er wel oke uit alleen snap ik niet helemaal waarom er 2x een filter in voorkomt? Ik las 1x een empire en 1x een can 1000m3 Succes
 3. @lostchild: als je te vroeg schakelt krijg je 3 vingerig blad? Ik heb altijd wat 3 vingerig blad erbij als ik schakel, terwijl ze minimaal 14 dagen op 18/6 staan.
 4. Ik had deze toen staan 16x in 18 liters In een 150x150 tent met een 1000 watter erboven. Ja dat is voor ieder zelf of die plukt of niet Mij heeft het in ieder geval alleen maar voordelen opgeleverd zoals mn laatste ronde die ik afgelopen week af heb gedaan 16x amnees stekken deze heb ik in week 2 bloei alle grote bladeren weg gepakt die ongeveer hand grootte waren. 1000 wat dimlux erboven hangen en heeft me uiteindelijk 1100 droog opgeleverd.bij mij was het altijd zo als ik niet deed plukken werd onderin meestal alles fluff Succes verder
 5. Een leuk soortje deze heb ik al eerder 2 keer gezet.. ik adviseer 1 keer toppen en erna voordat de volle bloei erin zit hier en daar wat grote bladeren dieven..
 6. Goedeavond, De dames doen het goed en drinken op het moment 1 liter om de dag per pot. Af en toe zit er een dag bij dat ze 1,5 liter drinken. Ik denk dat ik een oplossing voor de kachel moet gaan zoeken want 1 plant heeft last van wat verbrande bladeren die over de pot hangt waar de kachel langsaf blaast als de lamp uit is. Heeft iemand een idee?? Update: Dag 34 waarvan Dag 18 12/12 Watergift 16 liter om de dag. Ph 5,8 Hesi bloei complex 30 ml op 10 liter. Hesi powerzyme 1x per week erbij. Temperatuur: Alles onder controle. Lamp wattage: 1150 W Lamp afstand: 80 cm Temp. Dag: 28 Temp. Nacht: 22 met kachel in de tent. Ik ben van plan om eens te proberen wat de temperatuur aangeeft als ik de kachel buiten de tent zet en dan gewoon voor de passieve inlaat slang. Hier dan de dames hoe ze er nu net 5 minuten voor de lamp aan ging bij stonden. Ik hoop dat ze komende tijd nog een beetje de hoogte in gaan. Bloeiverschijnsels heb ik vandaag al gespot. De linker kant De rechter kant Je ziet onderaan rechts een beetje het verbrande blad.
 7. Bosteelt: thanks man we doen ons best. Zeebodem: ga je ook een verslag bij houden? Ik hoop dat ze nog een stuk omhoog schieten maar daar ga ik wel vanuit. Dit is de 2de ronde voor mij met dit soortje
 8. Goedeavond mede forumers, De dames doen het (op 2 na) goed. Ze zijn aan de groei spurt begonnen. En beginnen nu ook goed te drinken. Ik heb ze allemaal getopt bij 15 is het toppen goed gelukt, en nummer 16 is een fimm geworden deze heb ik ook niet nog een keer getopt maar laat ik gewoon groeien zoals die groeit De lamp heb ik nog steeds vanaf begin op 1150 w boost stand staan. Verder geef ik als ik water geef, om en om voeding mee. Dag 29 waarvan 12 dagen 12/12. -watergift 1 liter p/p om de dag. -2 planten drinken iets minder. - 30 ml Hesi bloei voeding op 10 liter. -1x per week Hesi powerzyme 15 ml op 10 liter - ph afgezuurd op 5,8 -Temp. -Dag 28,2 -Nacht 20,9 -Lv% Dag 45% Nacht 60% Verder ben ik er tot nu toe tevreden mee hoe ze erbij staan en de kleur klopt ook wel toch? Ik heb deze keer eens foto's zonder hps gemaakt! Het totaaloverzicht. De linker kant. De rechter kant.
 9. Goedeavond, De dames doen het goed en staan nu sinds 5 dagen op 12/12. Ik geef ze nog steeds om de dag 500ml te drinken. De temperatuur is ook nog goed stabiel door de kachel. Omdat de tent in een kelder staat kan ik de lamp constant op boost stand 1150w laten draaien zonder dat er hoge temperaturen verschijnen. Dag 21 waarvan dag 5 12/12 -temp: Dag 27,1 Nacht 22,1 -Lvh: 35%- 60% Watergift: -500ml per pot -Ph 5,8 -Hesi TNT complex (groei) 30 ml/10 liter -1x per week Hesi Powerzyme 15ml/10 liter Nog steeds heb ik 2 achterblijvers dit zal waarschijnlijk ook niet veranderen. Waaraan het precies ligt blijft een raadsel. Ik heb al geprobeert ze uit een eventuele 'tocht' zone te zetten maar toch blijft het blad zo. Dit is het totaal overzicht Hier een foto van de linker 2 rijen waar je 1 van de achterblijvers al ziet. En hier een foto van de rechter kant waar je bovenaan de andere achter blijver kunt zien.
 10. Dilago: ja ik heb de klok nu net op 12/12 gezet bijna elke pot raakte de rand met het blad. Ga er wel vanuit dat het vol komt
 11. MisterX: de meesten wel er zijn 2/3 erbij waar de pot iets zwaarder aanvoelen. Budwiser710: mwa niet echt maar de vorige keer met dezelfde strain had ik er ook 1 bij die precies dezelfde trekken heeft met het krullend blad. Ik ben zwaar aan het twijfelen over wanneer ik de klok op 12/12 gooi. Ze zijn ondertussen al weer een stuk breder/groter geworden. Ook heb ik ze allemaal gister getopt en nu staan ze er zo bij. Wat zeggen jullie, nog even wachten??
 12. Goedeavond, Ze staan nu precies 14 dagen in de grote tent. Op zich verloopt alles goed. En ga ik ze morgen misschien overmorgen toppen. Ik zit nog te twijfelen wanneer ik de klok om ga gooien. Normaal doe ik dit wanneer de bladeren de uiteindes van de potten raken. Maar omdat ik het soortje al eerder heb gehad weet ik dat er een paar bij zullen zijn die enorm de lucht in gaan schieten. Ook met pletten heb ik de vorige keer uiteindelijk nog hoogte problemen gehad. Dag 14 18/6 Temp. dag 26.8 nacht 22.1 Lv: 38%- 60% Water krijgen ze 500 ml om de dag. Dit ga ik de komende dagen opschroeven naar 1 liter om de dag Kwa voeding maak ik het niet te bont en zit ik nog ruim onder het aanbevolen hesi schema. Verder heb ik nog steeds 1/2 plantjes die het niet echt goed willen doen. Gekrulde bladeren en blijven klein. Hier heb ik nog 1 in een klein potje voor reserve bij staan.
 13. Ik zie je hebt een kacheltje in je tent staan, hiervan zou ik even het rode lampje afplakken want deze geeft licht wanneer de planten 'slapen'
 14. Ziet er goed uit dit word een mooie score in de weegschaal, lekker!
×
×
 • Create New...