Jump to content

fitnessfreakK2

Members
 • Content Count

  258
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

80 Prima

About fitnessfreakK2

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

1,019 profile views
 1. Zo afgelopen vrijdag de Lemon Haze geslacht en nu al kurk droog, kan ook niet anders dan met een LV van 32% en 28 graden. Jammer maar niets aan te doen. Wel een top wietje geworden. Uitslag is: 1063 gram Niet verkeer gezien de lampen de helft van de tijd op 600 watt hebben gestaan en de laatste twee weken zelfs op 400 watt. Denk een met een gemiddeld verbruik van 1200 watt dat is dan 0.88 g/pw. Beste uitslag tot nu toe. Tevens zaterdag de 4x Northern light AUTO omgehakt... hier is droog 116 gram vanaf gekomen. Gewoon binnen wiet kwaliteit. Had ze zo ook gekweekt dus gewoon Canna Vega/Flores en in 11 liter potten. Qua weer gewoon geluk gehad. De autoflowers hadden een weekje langer gemogen maar gezien het weer heb ik ze maar gewoon omgehakt ze waren lekker hard en al wat amber te zien dus prima. Heb nu alleen nog maar 5 x Super Skunk Fem staan die zijn nog aan het groeien nog geen bloei te zien. Binnen even niets denk eind september begin oktober weer. Effe kleine pauze gezien het toch best arbeidsintensief is en ook de hitte natuurlijk. Nu even lekker vakantie! Paar budshots volgen van de week nog.
 2. Dit was en blijft dus rommel. Veel verhalen over gehoord al... en allemaal negatief.
 3. Can Original heeft volgens mij geen 3500m3 filters alleen Lite versies. Ze hebben er wel één van 1.5 meter die is 2500m3 dat is het maximale voor Can Original en die weegt volgens mij rond de 80kg. Ik zou er gewoon nog één van 1500m3 bij hangen met een T stuk. Hoeveel meter slang gebruik je eigenlijk?
 4. Ja gaat wel lekker allemaal, ja hoe meer licht hoe sneller ze ontwikkelen natuurlijk. Tot op een bepaalde hoogte, Gedachte achter het vroeg buiten beginnen is dat ik dan twee rondjes kan draaien met de auto's, als het een beetje meezit gaat dat wel lukken ook.
 5. Update indoor! Indoor gaat het ook wel lekker met de Lemon Haze, het aandik tijdperk is begonnen en het worden lekker knuppels. Ze staat vandaag precies 77 dagen (10 weken) op 12/12 maar ze mogen nog wel even. Voor de bloei zou 9 tot 10 wkn staan volgens de breeder. Maar dat gaat hem niet worden. Lemon Haze:
 6. Zoooo weer lekker druk in dit topic Update OUTDOOR: De plantjes buiten gaan lekker natuurlijk met dit weer! De Superskunk Fem. staat nu 103 dagen in de groei en is nu ongeveer 1.5 meter hoog en staat in een 11 liter container. Superskunk Fem: Dan hebben we nog de Northernlight AUTO die staat inmiddels als even in de bloei en gaan lekker met dit weer. Deze zijn ongeveer 1.3 meter hoog en er komen al behoorlijk dikke toppen aan. Deze zijn op 9-5-2018 in 11 liter containers gegaan dus nu 66 dagen geleden geplant. Northernlight AUTO:
 7. En dan heb ik buiten nog wat staat op 2 locaties. 5 x Northern Lights Auto 5 x Super Skunk Fem Zijn al wat oudere foto's de NL Auto staan al in de bloei en beginnen leuke topjes aan te komen. Binnenkort een paar recente foto's
 8. Dag 51 op 12/12 Begint echt lekker te komen nu ze worden met de dag dikke nu! Nog ongeveer 3wkn te gaan.
 9. Zo dat is een tijdje geleden zeg... maar de tijd heeft niet stil gestaan en de dames uiteraard ook niet. Het is wel weer tijd een een update: Alles gaat prima alleen met de warme dagen wat te hoge temperaturen gehad maar dat is helaas niet anders. Er komen deze week weer wat warme dagen aan dus dan zal het ongetwijfeld ook weer wat te warm in de tent worden. Verder staat de Lemon Haze er voor mijn gevoel lekker bij en hopen op een goede oogst. Dag 28 op 12/12:
 10. Het is wel weer even tijd voor een snelle update van de 30 x Lemon Haze. Het is inmiddels dag 18 op 12/12 en de bloei komt er goed in sinds een aantal dagen. Soms een beetje te warm in de tent op de warme dagen van de laatste tijd (30-31 graden) alleen in de eerste paar uurtjes, helaas staat de avond zon op de locatie als de lampen aan gaan maar 's-nachts is de temperatuur prima (26-27 graden). Ik draai van 20.00 tot 8.00 uur en later is voor mij geen optie. Heb wel een actieve inlaat met LVS gemaakt dat help uiteraard alleen als het buiten koeler is als binnen. Ze zullen het ermee moeten doen en de dames lijken het niet erg te vinden voor nu. Als het echt te gek wordt dan kan ik natuurlijk altijd de lampen nog op 600 zetten maar dat doe ik liever niet natuurlijk. Paar HPS foto's: Latersss
 11. LED geeft wel minder warmte als HPS maar het is niet zo dat het helemaal geen warmte afgeeft. Vergis je er niet in en draai eerst maar eens gewoon met je 2500 uit en 1500 in met je nieuwe lampen, andere afzuigers kan je altijd nog aanschaffen.
 12. Balen zeg!! Als je er niet bij kunt en niet alles kunt checken zou ik ze persoonlijk omhakken. Nu haal je er nog wat vanaf straks als alles weggerot is heb je niets. Of je moet van gokken houden natuurlijk.
 13. Waarom zou je meer vocht willen geven? Misschien mis ik iets? Als je zelf denkt dat ze te droog staan zou ik gewoon dagelijks wat meer gaan geven. Maar volgens mij staan ze niet echt slap toch? Mijn ervaring is dat 500ml per keer wel de max is alleen heb ik enkel met 11 liters gewerkt. Maar de planten zijn nog niet zo groot dus zoveel drinken ze niet. Verder zou ik nog even wachten met bloeivoeding want ik zie nog geen bloei. Zou minimaal nog een weekje groeivoeding meegeven.
×
×
 • Create New...