Jump to content

OrYmans

Members
  • Content Count

    133
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by OrYmans

  1. Ja ik laat het weten, beetje spelen. Begin is hoge lv wel fijn, later niet meer natuurlijk
  2. Ik ga wel even prutsen. Heb een verloopstuk 160 -> 80 gekocht en een broekstuk 160 -> 2x 125, deze moet ik dus nog wat aanpassen. Ga gewoon alle 3 manieren proberen en zien hoe t gaat.
  3. How ging f wat mis. Dat dicht maken zat ik in eerste instantie ook aan te denken maar het is maar een hele kleine tussenruimte en dan moet het nog door die 80mm buis dus komt dat niet ongeveer op hetzelfde neer als verloopstuk van 160 naar 80? Of maakt die tussenruimte wel het verschil?
  4. Hallo allemaal, Tijdje geleden maar dacht hey hier heb ik al eens een topic over gestart. Wil in deze kelder een (micro?)kweekje gaan doen. Spullen hiervoor heb/had ik al. tempratuur en LV is stabiel ongeveer 17 graden LV 55 90x90 3/400 watt aan cob’s 500m3 softbox en 600m3 filter Ik zit dus nog wel met de afvoer van lucht,optie’s die ik heb bedacht: - afknijpen van 160mm naar 80mm en direct naar buiten blazen. Misschien teveel weerstand voor de softbox? Denk dat ik met de warmte wel wegkom - Soort koppeling kopen/maken van 160mm naar 2x80mm. 1 aansluiten op de bestaande afvoer van en de ander in de ruimte laten blazen. - Gewoon in ruimte zelf afblazen en deur open( huis in) Iemand nog tips of ervaringen? Heb trouwens geen kruipruimte..
  5. Rustgevende zoom op de achtergrond vinden ze ook fijn
  6. Ze hebben de 900 Watt versie, zie mn eerste post
  7. €700 ongeveer, levertijd 7 werkdagen! Thanks
  8. Weet niet of ik nog een verslag ga bijhouden maar plaats het anders hier wel een keer in
  9. T valt mij persoonlijk reuze mee, gezien de problemen (spint,bladprobleem(?) en 60 dagen 12/12). Toch nog bijna 1:1 gedraaid, gewicht zonder bak en zak! Zegt voor mij wel genoeg over de potentie van deze lamp.
  10. Ja en geen gezeik met hoogte. Zit er dan aan te denken om de afblaas rechtstreeks naar buiten te doen, gat ik de muur maken dus. Verwarmen in de winter is wel een ding denk ik, verwarming in het hok zelf of verstandig om echt een hok in een hok te maken? Dit kost alleen weer een stuk meer ruimte.
  11. Ook f ik dr schuur bezig geweest. Optie 2 dus. Op de plek van de kast moet het hok dan ongeveer komen. Idee is om de omlijsting en deurtjes van de kast op de voorkant van het hok te “plakken”. Valt het niet gelijk zo op
  12. Ik ga een kijken of hier makkelijk doorheen te komen is
  13. Ik heb geen idee, aardig wat problemen deze kweek( spint, bladprobleem en dus rot) dus kan niet echt een reeel beeld van de lamp geven. Toppen onderin zijn wel keihard, bovenin valt een beetje tegen. Heb veel van de foxtails eraf geknipt en hoop dat het er zo nog beetje fatsoenlijk uitziet. Lamp ben ik wel tevreden over, zeker met het warme weer.
  14. Klopt, is een uitbouw gekomen. Zit een betonvloer op nu.
  15. Imitatie fluence en wat cobs is de bedoeling
  16. Ze zijn om aangezien ik rot tegenkwam. Aparte ronde, flinke toppen maar nog niet helemaal klaar terwijl dit normaal gesproken wel zo is op dag dag 60. We gaan het zien
  17. Schuur was wel het eerste plan, hok in een hok. Hele schuur isoleren is te groot. Maar ik dacht nu heb ik het, de kelder! niet zo’n strak plan als ik jullie zo hoor
  18. Ongeisoleerde schuren is het alternatief
  19. Mn LV meter staat er net
  20. Verse lucht komt dan binnen via de gaten/kieren om een dicht deur heen. Kan bijvoorbeeld daar nog een extra rooster maken om vanuit “huis” wat verse lucht naar binnen te krijgen
×
×
  • Create New...