Jump to content

Maddy

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Maddy

  • Rank
    Groentje
  • Birthday 08/10/1976

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Ik kom wel... Al hoop ik toch tickets in voorverkoop te kunnen scoren... Grtz. M.
  2. Die had ik zelf al gevonden... Maar gaf geen duidelijkheid of uitsluitsel. Anders kan je mogelijk ook effe de zoekfunktie suggeren? Wilde enkel weten of ik binnen enkele weken goeie of schimmelwiet aangeboden krijg... Toch bedankt. M.
  3. Ik had geen fototoestel bij... Dat was idd gemakkelijk geweest. Daarom dat ik het zo goed mogelijk beschrijf. Grtz. M.
  4. Een ogend gezonde plant tegen het einde van de bloei (ze gaan deze week om) waarbij de hoofd-top al aan't drogen is... Toch het bovenste deel. (voelt duidelijk droger dan onderliggend deel van de top). Verder zien de andere toppen er normaal uit. De kweker wist niet waar't aan zou kunnen liggen, zei iets in de stijl van 'de plant geeft het aan dat ie dringend om moet'... Klopt dit? Zelf dacht ik eerder aan te dicht onder de lamp of zo? Bud-rot? Ik heb dat nog nooit gezien, dus erkennen? Ik niet... Voelt een rotte top 'droog' aan? Het zag er toch anders uit dan in de verslagen die ik hier vind. Thx & grtz. M.
  5. Thx @ Whazzup... Idd ik beb intresse, zeer veel zelfs. Echter momenteel niet haalbaar voor mij. Sorry.
  6. @ Whazzup... 't zal wel aan mij liggen (zit nogal onder de pijnstillers momenteel) Ik bedoelde 't ernstig...
  7. Hey... Misschien een 'gek' idee! Gewoon betalen voor zo'n semenarie... Zonder beperkingen. Mensen zoals ik... Beu om het te dure vaak slechte spul van de shop te kopen/roken... Ik koop een tent, lamp, zaad, enz. en kom er dan achter dat wiet kweken niet zo simpel is... Problemen, dus Ik terug naar de growshop... Met witte bladeren (meedauw):kan geen kwaad, gewoon oproken of verkopen was 't advies daar... Dus niet! Nooit meer terug geweest. Wietforum 'ontdekt'... Wat een bron aan info... Ik lees veel, heel veel, te veel... Zo'n seminarie is voor mij (en andere) mogelijk zeer leerrijk. Een kweekverslag... Daar wordt aan gewerkt... Veel posten in de stijl van 'goed bezig' of 'hou ze groen' en zo aan 200 Posts komen... Doe ik niet, lijkt mij op vervuiling van het forum, of niet? Op 't forum vragen stellen geeft vaak hetzelfde resultaat... 'Zoekfunctie' gebruiken. En die werkt vaak niet. Frustrerend... Ach... Gewoon een bedenking. Grtn.
  8. Hey daar, ik denk --> dat je vader (eigenaar of huurder) zoiezo verantwoordelijk is voor zijn eigendom/huurhuis. Als er dan nog minderjarige(n) in de buurt zijn... Jij ? Is ni duideluik... of klein zusje of zo... Tja ... als ze je dan pakken. Denk dat je vader idd mee door de molen gehaald zal worden. --> dat in België kweken onder lampen strafbaar is (of het nu 1 of 5 planten zijn) en dat er een PV volgt als ze je betrappen. Weet ook ni alles he ... correct me if i'm wrong. Heb zelf enkel ooit een huiszoeking gehad omdat ik zo'n kleine 10g op zak had. Grtn. M.
  9. ikke wel o/ Dus als ik het goed begrijp : doodat je ze 3 dagen duisternis/koude geeft... is de plant leeggetrokken, en heb je dus geen winst van het verwerken van klein bladafval met bv. ice-o-latoren ?
  10. Geef je ze dan nog water gedurende die 3-4 dagen? Hoeveel dan: de helft van normaal of zo?
  11. @groengoud : Ik had je verslag al gevonden en gelezen. (en nagelezen) Zeer mooi resultaat 't is mede daardoor dat mijne 'euro' gevallen is... Maar nu he... Terug voeding geven of blijven spoelen??? - Als ik terug voeding geef: ben ik mogelijk te laat en kan ik onvoldoende spoelen? - Als ik geen voeding geef : geen/weinig verdere toename van topgrootte? De plant wordt leeggetrokken? Halen ze dan nog 20 dagen? Iemand raad??? Grtn. Maddy
  12. Da ga ik 't volgende voedingsvat is proberen... thx
  13. Bedankt voor de reacties... Als me die info duidelijk geweest was, toen ik eraan begon, had ik ze dus een dikke 3 weken 16/8 laten voorgroeien... Was het nu allemaal wat simpeler (duidelijker) geweest. Maar nu : Mijn meisjes (2 fruit spirit en 2 shining silver haze RQS) staan nu 8 weken en 5 dagen op 12/12. Een voorgroei op 16/8 van een 8 - 11 -tal dagen (geloof ik)... ze zijn niet allemaal gelijk boven gekomen he. Zichtbare bloei is er een dag of 34 (geloof ik ... eerste kweek he) Nu ben ik een 8 tal dagen geleden beginnen spoelen (enkel nog enzymes en boost en PH- tot 6.1) Hoe moet het nu verder??? Terug voeding geven of blijven spoelen??? Er beginnen verkleuringen te ontstaan op de onderste bladeren. En wat als ik nog 20 dagen te gaan heb? Ik heb het volledige schema van canna terra gevolgd tot nu. Er vanuitgaande dat mijn toppen rijp zouden zijn op 8 weken. Nu zijn de trich's 70% helder, en bijna geen bruine haartjes. Heb zo'n zakmicroscoopje lumagny 60x / 100x van in de growshop. Ook ni het handigste ding he, heeft iets van door een sleutelgat gluren... Ik ben nog op zoek naar een andere oplossing : vergrootglas 30x (waar te vinden?) of zo'n USB-microscoopje (iem. ervaring mee) Ondertussen pier ik maar dagelijks mee verder. Grtn. Maddy
×
×
  • Create New...