Jump to content

fritsB

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About fritsB

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. @ Doc Als de smartpot ook water door laat lopen, zou je deze dan ook voor mapito kunnen gebruiken met een eb en vloed systeem?
  2. Ik heb hier meerdere malen op het forum gelezen dat men voor het oogsten de planten 3 dagen of langer in het donker laten staan. Wie heeft hier ervaring mee, en waarom doe je het? Is er meerwaarde aan en hoelang zou je ze dan het beste in het donker kunnen laten staan?
  3. bedankt greenpower via de link zie je een duidelijk schema Week:------Hoogte vanaf plant:---Stand lamphouder:----Kap stand:--Spreader: Groei:------>100 cm---------------Laag-------------------- 4 smal-------Nee 1------------100 cm-----------------Laag--------------------------4--------Nee 2------------60 cm------------------Midden------------------------3--------Nee 3------------40 cm------------------Midden------------------------2--------Ja 4------------35 cm------------------Hoog---------------------1 wijd--------Ja 5------------25 cm------------------Hoog--------------------------1--------Ja 6------------25 cm------------------Hoog--------------------------1--------Ja 7------------25 cm------------------Hoog--------------------------1--------Ja 8 en 9------35 cm------------------Midden------------------------2--------Ja Heeft iemand ervaring met dit schema? Lees namelijk een paar keer dat men de super spreader vindt tegen vallen en deze daarom niet niet gebruiken.
  4. Dag beste mensen, Wie van jullie heeft er ervaring met de adjust a wing kappen? Hoe gebruiken jullie deze, de hoogte vanaf de planten, hoe stellen jullie deze af, breed, diep, gebruiken jullie de super spreader? Kan je ze lagen hangen als je er met een luchtverdeelslang tussen blaast. Met de lumatek EVSA op super lummen stand komt er meer warmte vanaf, moeten ze dan iets hoger? Dit staat alle niet in de gebruiksaanwijzing. Graag jullie ervaringen hier over. Gr F
  5. kijk op de site www.tonzon.nl die hebben een paar goede nieuwe isolatie oplossingen, daar kan je je dak snel mee isoleren. lees maar door.
  6. https://www.leafman.nl/watercontainer-liter...8b475cc521860c2 misschien is dit handig om voor de planten te gebruiken, 250 liter bak
  7. kan je die root doosjes ook in combinatie met mapito gebruiken? gr
  8. @ AT trading, bedankt voor de eerlijke informatie, je ziet dus alleen de omgevingstemp met een infrarood camera en het verschil met eventueel de buren, en niet de hoge ontbrandingstemperatuur van de lampen. nu nog een tweede vraag, heeft iemand ervaring met de uitblaas plaatsen zodat deze onder de dakpannen blaast? of doen de meeste het gewoon via een dakafvoer of de cv ketel schoorsteen? of zetten er zelf een metalen schoorsteen op?
  9. ik geloof best dat anti detectie folie werkt, heel handig voor de mensen die een kamer ombouwen tot kweekruimte. Maar als je een ruimte bouwt en deze goed isoleert met glas of steen wol deken met een aluminium laag, de rol zijde is het dan nog extra nodig, of doet de isolatie dan al genoeg? Heeft iemand dat dan wel eens met een infrarood camera nagekeken?? @ AT trading, kun je eventueel proberen sinds je de camera hebt, dus AD folie met een lamp ervoor, en glaswol deken met de lamp ervoor.
  10. Beste bouwers, Als je een nieuw hok bouwt en deze goed isoleert, 11cm dik glaswol rondom, is het dan nog nodig om ook anti detectie folie te gebruiken aan de binnenkant van je hok? Graag hierop jullie mening, ervaringen of technische uitleg Met vriendelijke groet,
  11. Dag Henk, Je bent goed bezig, even een vraag, ik zie dat jij de adjust-A-wing gebruikt. Ik heb hier over gelezen en zit er ook aan te denken, zijn jouw resultaten in het verleden met andere reflectoren ook ongeveer 1 gram per watt? Graag misschien ook van andere leden hier een antwoord op, dus met welke reflector welk resultaat ( aan nemen dat de andere factoren in orde zijn) Gr
×
×
  • Create New...