Jump to content

coco mapito

Members
 • Content Count

  238
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

coco mapito last won the day on May 5 2015

coco mapito had the most liked content!

Community Reputation

67 Prima

About coco mapito

 • Rank
  Kind aan huis lid
 • Birthday 08/30/1983

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

324 profile views
 1. Slechter dan Canna kan het nooit zijn.
 2. Nou, nou, Doede wordt hier wel als Kop van Jut gebruikt.
 3. Wie weet heeft Doede wel een paar mio binnengeharkt en betaalt hij die 233k straks lachend.
 4. Als je 11 liters wil pakken, kun je net zo goed 18 of 30 liters nemen, waarbij 30 liter de voorkeur heeft. Ook die planten toppen na de 8e internode. Bedenk ook dat haze niet geschikt is om met standaard bloeivoeding gekweekt te worden. Je zal je voeding aan moeten passen om te voorkomen dat ze als een dolle gaan strekken.
 5. Je doet dat na de eerste waterbeurt,.De volgende waterbeurt is dan pas weer na een week of zelfs later en dan heeft de knoflook z'n werk gedaan en alle spint verjaagd. Eventueel kun je rond week 5 herhalen, maar ik denk niet dat dat nodig is..
 6. Vaak is het een combinatie van factoren, hij heeft spint gehad, dus de plant is verzwakt en is dan extra gevoelig voor te nat/droog medium, te lage LV, te hoge temp. Als ik de plant zo zie denk ik dat of het wortelstelsel slecht ontwikkeld is - en dat kan inderdaad doordat hij te lang te nat heeft gestaan- of dat hij nu te droog staat. Een anti-spint tip: bij elke plant een uitgeknepen knoflookteentje bij de start van de kweek plaatsen, zodat er een gigantische knoflookwalm in je hok hangt. Gegarandeerd een spintvrije kweek!
 7. De spijker recht op zijn kop. Correctie: http://www.dbnl.org/...e01_01_2214.php Had je je lagere school nou maar afgemaakt. Het gaat nu om jouw fatsoen, gozer! Je bent toch zo'n fatsoenlijke vent?
 8. Niet het fatsoen om op mijn vraag te reageren, en dat wil mij de les lezen. Zeker zo'n ADHD-opvoeding van je mammie gekregen?
 9. "Wie de bal kaatst kan hem terug verwachten." is een oud-hollands gezegde. Weet je wat dat betekent, held op klompen?
 10. Parels? Drollen, waar een strontvlieg z'n neus nog voor ophaalt, zul je bedoelen.
 11. Afgezeken en opgerot! :showoff: Coco is DE BAAS! :jump: Ik zie trouwens dat de prutsercrew elkaar weer aardig zit op te wrijven.Voelt dat lekker, maten? :likken:
 12. Ik lees hier vaak "te nat'' maar een plant die alleen maar te nat staat kan er nooit zo uitzien. Een gezonde plant met een goed wortelstelsel die je te nat zet, trekt binnen een paar dagen het medium weer droog. Wat je hier zit is accute uitdroging van het blad en dat kan allerlei oorzaken hebben.
 13. - Het volk moet z'n kop houden en belasting betalen. Gaat u rustig slapen, uw regering - een stel kneuzen onder leiding van een impotente kasthomo, voor wie z'n moeder nog de was doet - waakt over u!
 14. Weer een typisch tendentieus stukje van de staatspropagandaomroep. Controleren, reguleren en vrijgeven worden op 1 hoop gegooid, met als enige doel het klootjesvolk klaar te stomen voor een de facto staatsmonopolie op wietproduktie middels vergunningenstelsel voor politieke vriendjes met nog zwaardere straffen voor illegale telers: standrechtelijke executie is wat we nodig hebben om die wiettelende ratten te verdelgen. Want wekelijkse hennepdagen met pelotons ME-ers, politiehonden en militairen, huisuitzettingen, uithuisplaatsingen van kinderen, blokkering/opzegging van bankrekeningen en ontnemingsvorderingen die in stand blijven tot je dood zijn niet effectief genoeg. Kan van der Steur dat ff regelen?
×
×
 • Create New...