Jump to content

coco mapito

Members
  • Content Count

    238
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by coco mapito

  1. Slechter dan Canna kan het nooit zijn.
  2. Nou, nou, Doede wordt hier wel als Kop van Jut gebruikt.
  3. Wie weet heeft Doede wel een paar mio binnengeharkt en betaalt hij die 233k straks lachend.
  4. Als je 11 liters wil pakken, kun je net zo goed 18 of 30 liters nemen, waarbij 30 liter de voorkeur heeft. Ook die planten toppen na de 8e internode. Bedenk ook dat haze niet geschikt is om met standaard bloeivoeding gekweekt te worden. Je zal je voeding aan moeten passen om te voorkomen dat ze als een dolle gaan strekken.
  5. Je doet dat na de eerste waterbeurt,.De volgende waterbeurt is dan pas weer na een week of zelfs later en dan heeft de knoflook z'n werk gedaan en alle spint verjaagd. Eventueel kun je rond week 5 herhalen, maar ik denk niet dat dat nodig is..
  6. Vaak is het een combinatie van factoren, hij heeft spint gehad, dus de plant is verzwakt en is dan extra gevoelig voor te nat/droog medium, te lage LV, te hoge temp. Als ik de plant zo zie denk ik dat of het wortelstelsel slecht ontwikkeld is - en dat kan inderdaad doordat hij te lang te nat heeft gestaan- of dat hij nu te droog staat. Een anti-spint tip: bij elke plant een uitgeknepen knoflookteentje bij de start van de kweek plaatsen, zodat er een gigantische knoflookwalm in je hok hangt. Gegarandeerd een spintvrije kweek!
  7. De spijker recht op zijn kop. Correctie: http://www.dbnl.org/...e01_01_2214.php Had je je lagere school nou maar afgemaakt. Het gaat nu om jouw fatsoen, gozer! Je bent toch zo'n fatsoenlijke vent?
  8. Niet het fatsoen om op mijn vraag te reageren, en dat wil mij de les lezen. Zeker zo'n ADHD-opvoeding van je mammie gekregen?
  9. "Wie de bal kaatst kan hem terug verwachten." is een oud-hollands gezegde. Weet je wat dat betekent, held op klompen?
  10. Parels? Drollen, waar een strontvlieg z'n neus nog voor ophaalt, zul je bedoelen.
  11. Afgezeken en opgerot! :showoff: Coco is DE BAAS! :jump: Ik zie trouwens dat de prutsercrew elkaar weer aardig zit op te wrijven.Voelt dat lekker, maten? :likken:
  12. Ik lees hier vaak "te nat'' maar een plant die alleen maar te nat staat kan er nooit zo uitzien. Een gezonde plant met een goed wortelstelsel die je te nat zet, trekt binnen een paar dagen het medium weer droog. Wat je hier zit is accute uitdroging van het blad en dat kan allerlei oorzaken hebben.
  13. - Het volk moet z'n kop houden en belasting betalen. Gaat u rustig slapen, uw regering - een stel kneuzen onder leiding van een impotente kasthomo, voor wie z'n moeder nog de was doet - waakt over u!
  14. Weer een typisch tendentieus stukje van de staatspropagandaomroep. Controleren, reguleren en vrijgeven worden op 1 hoop gegooid, met als enige doel het klootjesvolk klaar te stomen voor een de facto staatsmonopolie op wietproduktie middels vergunningenstelsel voor politieke vriendjes met nog zwaardere straffen voor illegale telers: standrechtelijke executie is wat we nodig hebben om die wiettelende ratten te verdelgen. Want wekelijkse hennepdagen met pelotons ME-ers, politiehonden en militairen, huisuitzettingen, uithuisplaatsingen van kinderen, blokkering/opzegging van bankrekeningen en ontnemingsvorderingen die in stand blijven tot je dood zijn niet effectief genoeg. Kan van der Steur dat ff regelen?
  15. In die partij wiet, die door een knipploeg van 30 knipsters werd geknipt, zit genoeg gif om half Helmond binnen een jaar longkanker te bezorgen. Daar is elke 2 weken een megagifcocktail overheen gegaan.
  16. ik denk dat het matige draaien ook mede komt door te vroeg oogsten probeer ze echt 67 dagen bloei te geven scheelt echt een hoop, maar bij jou was dat jammer genoeg onmogelijk door het rot echt kut dus! volgende keer beter! In de laatste 3 weken maak je 50% van het gewicht, tel uit je winst.
  17. Met welke soorten heb jij goede ervaringen, TGM? Coole nick trouwens.
  18. ****POSITIEVE ADVIES-MODUS AAN*** Ik adviseer de hele zooi eruit te trekken en opnieuw te beginnen vlgs de Blowke-methode. Blowke heeft een perfecte, duidelijke omschrijving van zijn stijl gepost. Als je dat volgt kan het niet fout gaan. ****POSITIEVE ADVIES-MODUS UIT****
  19. Tja, als je problemen benoemen altijd als afbreken ervaart, dan kan het lang duren voordat je iets leert. PS Dit is niet bedoeld als afbreken maar als opbouwende kritiek.
  20. Waar is Sjonnie nou? Te druk met zaad slikken?
  21. Lees je bericht eens net zo vaak door tot dat je snapt wat ik daar mee bedoel, succes. Met amateur-psychologie van Libelle-niveau maak je geen indruk, gozer.
  22. Klaver90 Dat veel ervaren rotten zijn vertrokken komt gewoon door het gedrag van de jongere generatie. Er is nu een generatie opgestaan, de zgn. millennials, waarbij er een enorme discrepantie bestaat tussen hun eigendunk en hun feitelijke capaciteiten . Dat is een maatschappelijk probleem en dat zie je ook terug op WF. Figuren met een grote bek krijgen van mij met gelijke munt terug betaald en ja, dan loopt het vrij snel uit de hand. Maar mij interesseert het geen zier, ik zit hier niet om wat te leren, zij wel. http://fusion.net/st...naires-one-day/ http://www.geenstijl...veel_verdi.html https://jalta.nl/col...ucces-niet-gun/ http://www.geenstijl...s_geslaagd.html Ik hoor je trouwens helemaal niet over dit soort reakties: "'Toch kan ik het niet laten een valse hond af en toe even na te trappen. Wat denk die arrogante etterbak wel? Hoor ik al gejank?" Vind je dat ok?
  23. Precies, nu alleen nog ter plekke afknallen dat tuig.
  24. Hopelijk ook de laatste want hij is al arrogant genoeg. Dat ego hoeft niet nog groter. +1 Zo lang je het hondje blijft voeren, heeft hij iets om te blaffen! Toch kan ik het niet laten een valse hond af en toe even na te trappen. Wat denk die arrogante etterbak wel? Hoor ik al gejank? Ik kan mij geen duidelijkere illustratie van mijn punt voorstellen dan dit: geen enkele zelfreflectie, alleen maar agressief hol geschreeuw.
×
×
  • Create New...