Jump to content

GodsGift

Banned
 • Content Count

  874
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by GodsGift

 1. De leden die hier tegen zijn hebben belang bij het product. Laat bac gewoon eens een reactie geven op dit topic dat neemt een hoop wantrouwen weg denk ik.
 2. Met dit deze uitleg moet het lukken. Visit My Website De software kan ik wel regelen.
 3. Jij ben het voorbeeld van de gram een watt toch .
 4. Wat mag zoiets kosten .
 5. Genetica daar begint het mee , klimaat nou als dat goed is ja dan is het nog moeilijk of je nou beginer ben of mmm gevorderde het blijft moeilijk. Ik denk dat het gemiddelde rond de 0.70 zit . Niet slecht toch . En die gram een wat tja ..daar kan ik maar 1 ding opzegen.
 6. Ik ben heel goed te spreken over specialmix hoor maar die perlite mag er wel uit van mij doc. Verder blijft het op het de beste aarde die je kant en klaar kan kopen , maar dat was het al een tijd .
 7. Oke weetje ik heb even een pilletje genomen en ben er helemaal klaar voor geen antiek now please.
 8. Zit vol met leugenaars hier bram.
 9. Weet je wat ik weet BBB , dat 99 procent liegt over zijn opbrengst . Het is nog niet zo makkelijk hoor die gram.
 10. Come see the doctor .................
 11. Secret jardin t-neon, ook mooi en doen het goed iets minder afgewerkt maar kost ook de helft.
 12. Hee weetje weetje ik ben er weer , geen antiek veiling vanavond belooft ......... Wel soortje raad jij aan voor gewichtspijn weetje.
 13. Gaat lekker ms benz . Lijkt wel of je in korea gezeten heb met al die bamboe wel een heel natuurlijk en leuk gezicht.
 14. Het is allemaal het zelfde in een mooi potje gestopt met een kleurtje, en dat kost geld. De grote kwekers lachen zich rot om die thuiskwekers met potjes en pannetjes en honderden euros aan voeding wat eigelijk een paar kwartjes handel is . Moet er wel zeggen dat ik het leuk blijf vinden en al gaat het alleen om de verpakking.
 15. Ik ben bezig met het kweken van roofmijt is weer eens wat anders , dan spint
 16. Hoi kliko jij ook weer . Snap niet dat BAC zelf niet even reageert , maar goed zegt genoeg over bac dus . Ik zou voor de biobizz gaan, alleen al om het idee dat bac het niets doet en lak heeft aan de gezondheid van zijn klanten . Hoop dat het voor iedereen duidelijk is en wat mij betreft ben ik hier klaar mee. Suc 6
 17. Als ik je avatar zie doe je het al langer denk . Gewoon bescherming gebruiken is de cure denk, wel een goed masker gebruiken geen gammmm of prakkkk .
 18. Thanks dude ja ik zal lief zijn zelfs voor de mensen die het niet verdienen.
 19. Dus als ik het goed begrijp is Plant vitality........... Dat bergrijp ik een beetje uit UK420.
 20. Ik zal me nog even voorstellen na een lange tijd weg te zijn geweest . I'm a believer of the truth...................
 21. Oke even ontopic dan . Mijn topic was de vraag of het verdunde vertimec was , nu dat is nog niet duidelijk omdat Bac niet wil aangeven wat er in zijn product zit . Mijn vraag is waar moeten we zijn en zijn er niet meer mensen die graag weten waar ze mee werken , 1 ding is duidelijk dat de 1 stof die bekent is een giftige stof is die je niet zonder beschermde middelen kan gebruiken. Tewijl pvp aangeeft dat je het wel zonder bescherming kan gebruiken en dat het niet giftig is . Dus laten we hier in dit topic dan met ze allen eens uitzoeken wat er wel en niet inzit .
×
×
 • Create New...