Jump to content

klikodog

Banned
 • Content Count

  549
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About klikodog

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. ja je heb geen schimmel maar een virus , en guesswho heeft het juiste andwoord al gegeven .
 2. godsgift was 1 van de weinige waar ik een zeer goeie discusie mee gevoerd heb en daarna zonder problemen door 1 deur kon . ik mag dat wel gewoon je mening zeggen en dan geen paniek gewoon niks daarna ook niks aan de hand want alles was algezegd .
 3. dat was al zo maar bij deze een bevesteging . ik had je al in geschat op iemand met een nieuwe( 2) de naam vandaar. dr rodney mckay nee de reden waarom ik het door gedrukt is cencuur onder drukking en verkeerde voorlichting , en eigenlijk alles zo neer zetten dat ik gek ben . ik heb denk ik wel bewezen niet gek te zijn , en dan heb ik nog geen eens alles uitgezocht van de aanknopings punten dat ik had . of te wel ze hebben het aan zich zelf te danken , ik vermoed als een paar mods niet zo hadden gedaan was het vuurtje allang uit geblust , daarbij ik heb het zelf ook gebruikt en er staat nog een fles in de kast , ik wil weten wat ik gebruik en wat voor zooi het kennelijk is . en het enige wat ik het met denttete mee eens ben dat het topic kut is voor een nieuwe om in te lezen , iets wat ik echt jammer vind . maar dan moet ik een paar mensen complimenteren die missie is geslaagd jammer genoeg . het had ook gewoon een topic net als alle anderen kunnen zijn waar gewoon in gediscusierd word . enkel alles wat ik zeg word gelijk gezien als offtopic en staat een ban te wachten dit is niet wat ik van een hobbyforum in een grijs gebied verwacht. godsgift zegd ook een jaar niks meer geloof ik .
 4. blowmonkey lees de topics goed het staat er enkel je moet het wel zien en kunnen zien . en na het nazoeken en na vragen is het bevestigd dus 1+1 is wel 2 . en of ik aanleiding geeft tot het sluiten ik denk het niet gezien er feiten in het spel zijn . daarbij willen ze sinds het topic open is, het sluiten en het liefst mij een ban geven . waarom ? het is een topic is dat wiet gerelateerd is wat ook nog ergens over gaat voor de rest ik heb het recht te weten waarmee ik gewerkt heb en dus op gerookt heb omdat ik hier op het forum vele malen gelezen had dat het uren voor de oogst nog gespoten kon worden , en de verpakking word ik ook niet wijzer van . maar goed ik ben veel wijzer nu heeel veel wijzer . mij maakt het weinig meer uit ik heb me ding gezegd en feitenlijk onderbouwd en ik ben er klaar mee . dr livingstoned wij gaan niet door 1 deur kunnen, vanaf nu spreek ik niet meer met jou .
 5. 1 joint a day keeps the doctor away nou godsgift tot over een jaar weer als je weer uit je winterslaap ben gekomen .
 6. spuiten lijkt me niet echt de beste oplossing
 7. dr livingstoned en discusie die de grond ingeboord word is bijna onmogenlijk . en gedreigd met slotjes en bannen . en die namaak is ook spul met abamectin er in het hoofd bestanddeel van pvp . maar kan iemand me mischien uitleggen wat ook in die links te vinden is dat wazzup daar geband is op uk420 en al zijn berichten onleesbaar gemaakt zijn? in de quotes is nog voldoende info terug te halen , ik vermoed SPAM !!!!!! 1 x raden waar die spam over gaat .......... goedzo pvp . godsgift mischien heeft b.a.c al gereageerd maar weten we dat nog niet .
 8. hee godsgift jij ook weer hier ik misde je al na 2 gesloten topics ? ik begrijp denk ik zo ongeveer het zelfde van uk420 , beetje jammer want ik heb toch echt een flesje er van gebruikt op de manier zo als op de verpakking van pvp staat en zo onder tussen word ik er steed minder blij van ik heb die zooi ook opgerookt heb, ik probeer me eigen bio wietje te maken . omdat ik uitging wat ik allemaal las op het forum hier en de verpakking van de fles
 9. goed uitgelegd kees dit is een beter uitgangs punt dan die gram per wat halen . het idd de combinatie wat een uitkomst bepaald , en dan door de combineren en te proberen word je vanzelf wijzer .
 10. nou freud dan zit je best goed te kijken , de leden op dat forum zetten toch ook zeer grote vraag tekens neer bij b.a.c plant vitality plus , iets wat naar mijn mening een zeer rare naam is met de stoffen die er in zitten . voor de gene die nog meer over het pvp wilt weten en abamectin is het leuk lees voer in het engels . http://www.uk420.com/boards/index.php?showtopic=193551 http://www.uk420.com/boards/index.php?showtopic=209007 http://www.uk420.com/boards/index.php?showtopic=126501 en een iets wat uitgebreidere soort safty data sheet van abamectin http://www.cannabase.com/cl/bcga/bcga/avid.htm . ik vind dat er bij mij met het door lezen van de boven staande linkies voor mij veel duidenlijker is geworden , ik hoop dat andere er ook wat aan hebben als toegevoegde waarde .
 11. ik denk fabeltje. hier is nog meer leesvoer http://www.wietforum.nl/index.php?showtopic=64343&st=0
 12. keesthemad hier heb je voledig gelijk in. enkel ik zie ze graag in denhaag echt wakker geschud worden , en eigenlijk de rest van nederland ook . als de shoppen toch dicht zijn effe stemmen en dan ergens buiten spelen in het midden van het land .
×
×
 • Create New...