Jump to content

Polleke

Members
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Polleke

 1. Ik hoop dat de foto's duidelijk zijn ... ?? mét de gsm genomen. Het is men eerste maal uit zaad en twijfel bij deze ... 't is Santa Maria F8 van no mercy.
 2. Die 7.5 was het water van de kraan gewoon (dacht dat dat rond de 7 was normaal) ... ik geef nu water rond ph 6. Maar ik vraag me af of de problemen daar wel van kwamen ... want ze hebben zeker niet nat gestaan.
 3. fotoupdate: Ph was 7.5 (oops! ) die heb ik nu naar beneeden gehaald naar 5.8 ... mss dat dat het probleem was? Nog steeds geen beestje te vinde en ze hebben enkel water gekregen gistere.
 4. Het is op grond en ik post later vanavond nog foto's. (ook van een hele plant) Het is enkel bij de onderste bladeren en ik heb ook lightmix ... Update volgt dus
 5. Nee ze staan geregeld droog voor ik ze terug voeding/water geef en de ec waarde is erg laag op dit moment, het is normaal 50ml canne per 10l en daar zitten we net onder (ec meter gebruik ik de eerste 2 weken van de bloei nog niet, ik begin pas te stijgen mét de voeding vanaf begin week 4) zou het mss helpen om bacterial te gebruiken van nomercy? dat is wat me is aangeraden ... maar ik heb er zo men twijfels over heb net 2j niet gekweekt en die eerste gaat al niet hoe ik het gewoon ben ...
 6. Na het goed doorzoeken van alle planten denk ik niet dat het ongedierte is en anders kunnen ze zich goed verstoppen Hierbij dus enkele foto's: Iemand een idee? Het zijn enkel de onderste bladeren die deze gaten en verkleuringen hebben. De voeding is canna voor bloei en Guano van nomercy. Alvast bedankt!!!!
 7. Grapjas, dat touw hangt er al 3 jaar en ziet er nog net hetzelfde uit ... zal nooit branden en is veel makkelijker verstelbaar dan jouw onhandige ketting ....
 8. niet 1 reactie ... ? Dat was dan de laatste post
 9. Het was weer eens lang geleden dat ik op het forum was geweest en dus dacht ik, kzal nog eens een postje doen ... waarom niet Deze eertse 2 foto's hebben al op het forum gestaan maar dat is zo lang geleede dat ik ze er nog eens ga bij zetten ... de kast dus Ik heb de foto's wel wat klein op imageshack gezet dus je klikt er beter ff op Update komt er wel binnen een week of 2 ... Stay stoned! ah btw, -600w lamp (standaard zelfbouw, lamp 1xgebruikt) - grond is een luchtige mix van plagron (De juiste naam weet ik niet maar heb die al meerdere keren gebruikt en ben er zeer tevreden van ...) - BloeiVoeding van canna (kga ook nog poeder van house and garden gebruiken en pk13/14) Als er nog vragen zijn ... het kan een paar dagen duren voor ik kom checken.
 10. En nog eve meedelen dat die plant 89gr droog was ... ze stonden met 5 onder 1 600w
 11. dat heeft niets met pro te maken, als je pp een paar keer gekweekt hebt zie je dat wel ... als je mij vraagt het verschil tss nlx en s-skunk te zeggen heb ik er geen idee van dus een pro ben ik niet ... hoe meer je de zelfde soort kweekt hoe meer je jezelf weet af te stellen op zijn genen ... daar moet je geen pro voor zijn enkel groene vingers hebben!
 12. aan de toppen als je oogst ... die hebben zo'n fluo groene glans en VETTE toppen!! als iemand hier een foto voor me zou willen plaatsen zou ik het kunnen laten zien ... Pm me
 13. Het is wel leuk gedaan maar ik vind het veel moeite voor 3 jointjes ...
 14. Steek je pomp in een diep vat (dan mag ze lekken) en sluit er een tuinsproeier op aan met een verlengstuk zo kan je handig water geven van op een afstand. Meet eerst met een maatbeker hoe lang het duurt om de gewenste hoeveelheid op te pompen en tel dan telken mee als je elke plant water geeft ... veel geluk en goed bezig !! ps: je kan zo'n ijzere ring gaan halen die je kan aanschroeven rond je darm en de uitgang van de pomp dan lekt hij mss al wel minder.
 15. ik heb ook net men pp's getopt en het was 4 dagen langer, 1tje heeft nog een dag langer gekregen ... Het duurt eigenlijk zo lang als dat de 2 nieuwe intenodes beginnen groeien wanneer je net getopt hebt denk ik ... Dus ik denk nog 4 weken en 4/5 dagen, laat me weten of ik juist ben! en die week in het donker lijkt me geen goed idee, de laatste dagen van de kweek maken je toppen zichzelf nog wel steviger en zwaarder ... (met licht aan dan hé) Mooi werk en nog veel geluk met de kweek!
 16. White Widow doet het altijd goed als je wilt verkopen maar dan moet je wel met meer afkomen dan 1kg ... Of je moet zelf gaan verkopen en risico's nemen ... alles opsmoren is mijn motto Goeie kweek is dus meer smoren de komende weken
 17. Ik denk tss de 900 en de 1100 gr ... aan de gegevens en de toppen te zien. ziet er mooi uit !!
 18. Het arbitrage hof heeft vandaag beslist dat het gedoogbeleid te vaag is opgesteld omdat zowel politie als rechters niet mogen beslissen of iemand een problematische gebruiker is of niet ... een jointje voor eigen gebruik is weer strafbaar !!!! I aint quitin' this.
 19. Hopen dat de zon er nog goed door komt ... :unsure:
 20. Hoe meer geld je er in steekt hoe meer en betere weed je krijgt ... dat ervaar ik aan mijn kast en die van een vriend die op de zelfde dag als ik begonnen is. mijn kast is 3x duurder en geeft veel betere weed en veeeeeeeeeeel meer volume binnenin is belangrijker dan je denkt, zeker met dit weer om je temperatuur een beetje in de hand te hebben ...
 21. Real nice oni, heb je weer mooi voor elkaar gekregen! Altijd leuk om naar jouw foto's te komen zien!
 22. Polleke

  Groeihok

  Prachtig voorbeeldje !! thx Oni ik begin dadelijk te knutselen !!! dient dit hokje echt gewoon om te wortelen en tijd uit te sparen voor je kan gaan bloeien onder natrium of gebruik je dit voor meer ? (en hoeveel watt zijn die tl's?)
 23. ik rook nu 4 jaar alle dagen, 25 gram per week (x52weken x4jaar) dat is 5.2 kilo in 4 jaar. Dat komt uit op 10400 jointen van 1/2 gram. dat is ongeveer net zoveel als diee kerel ... o ooooooooh !!! NoooooT!!! I ll smoke untill i drop down Ik geloof niet in de WeeD-DooD !!
×
×
 • Create New...