Jump to content

Polleke

Members
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Polleke

 • Rank
  Kind aan huis lid
 1. Ik hoop dat de foto's duidelijk zijn ... ?? mét de gsm genomen. Het is men eerste maal uit zaad en twijfel bij deze ... 't is Santa Maria F8 van no mercy.
 2. Die 7.5 was het water van de kraan gewoon (dacht dat dat rond de 7 was normaal) ... ik geef nu water rond ph 6. Maar ik vraag me af of de problemen daar wel van kwamen ... want ze hebben zeker niet nat gestaan.
 3. fotoupdate: Ph was 7.5 (oops! ) die heb ik nu naar beneeden gehaald naar 5.8 ... mss dat dat het probleem was? Nog steeds geen beestje te vinde en ze hebben enkel water gekregen gistere.
 4. Het is op grond en ik post later vanavond nog foto's. (ook van een hele plant) Het is enkel bij de onderste bladeren en ik heb ook lightmix ... Update volgt dus
 5. Nee ze staan geregeld droog voor ik ze terug voeding/water geef en de ec waarde is erg laag op dit moment, het is normaal 50ml canne per 10l en daar zitten we net onder (ec meter gebruik ik de eerste 2 weken van de bloei nog niet, ik begin pas te stijgen mét de voeding vanaf begin week 4) zou het mss helpen om bacterial te gebruiken van nomercy? dat is wat me is aangeraden ... maar ik heb er zo men twijfels over heb net 2j niet gekweekt en die eerste gaat al niet hoe ik het gewoon ben ...
 6. Na het goed doorzoeken van alle planten denk ik niet dat het ongedierte is en anders kunnen ze zich goed verstoppen Hierbij dus enkele foto's: Iemand een idee? Het zijn enkel de onderste bladeren die deze gaten en verkleuringen hebben. De voeding is canna voor bloei en Guano van nomercy. Alvast bedankt!!!!
 7. Grapjas, dat touw hangt er al 3 jaar en ziet er nog net hetzelfde uit ... zal nooit branden en is veel makkelijker verstelbaar dan jouw onhandige ketting ....
 8. niet 1 reactie ... ? Dat was dan de laatste post
 9. Het was weer eens lang geleden dat ik op het forum was geweest en dus dacht ik, kzal nog eens een postje doen ... waarom niet Deze eertse 2 foto's hebben al op het forum gestaan maar dat is zo lang geleede dat ik ze er nog eens ga bij zetten ... de kast dus Ik heb de foto's wel wat klein op imageshack gezet dus je klikt er beter ff op Update komt er wel binnen een week of 2 ... Stay stoned! ah btw, -600w lamp (standaard zelfbouw, lamp 1xgebruikt) - grond is een luchtige mix van plagron (De juiste naam weet ik niet maar heb die al meerdere keren gebruikt en ben er zeer tevreden van ...) - BloeiVoeding van canna (kga ook nog poeder van house and garden gebruiken en pk13/14) Als er nog vragen zijn ... het kan een paar dagen duren voor ik kom checken.
 10. En nog eve meedelen dat die plant 89gr droog was ... ze stonden met 5 onder 1 600w
 11. dat heeft niets met pro te maken, als je pp een paar keer gekweekt hebt zie je dat wel ... als je mij vraagt het verschil tss nlx en s-skunk te zeggen heb ik er geen idee van dus een pro ben ik niet ... hoe meer je de zelfde soort kweekt hoe meer je jezelf weet af te stellen op zijn genen ... daar moet je geen pro voor zijn enkel groene vingers hebben!
 12. aan de toppen als je oogst ... die hebben zo'n fluo groene glans en VETTE toppen!! als iemand hier een foto voor me zou willen plaatsen zou ik het kunnen laten zien ... Pm me
 13. Het is wel leuk gedaan maar ik vind het veel moeite voor 3 jointjes ...
 14. Steek je pomp in een diep vat (dan mag ze lekken) en sluit er een tuinsproeier op aan met een verlengstuk zo kan je handig water geven van op een afstand. Meet eerst met een maatbeker hoe lang het duurt om de gewenste hoeveelheid op te pompen en tel dan telken mee als je elke plant water geeft ... veel geluk en goed bezig !! ps: je kan zo'n ijzere ring gaan halen die je kan aanschroeven rond je darm en de uitgang van de pomp dan lekt hij mss al wel minder.
×
×
 • Create New...