Jump to content

Smebber

Members
 • Content Count

  82
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Smebber

 • Rank
  Hang hier wat rond lid
 1. Ik vind het ook erg flauw ! Zo kunnen we juist de prijs een beetje opvoeren als we erover praten. Nog eventjes en het is hier net Hennepdesk met al ze regeltjes. Maarja ik kom toch niet zovaak meer op wietforums dus wie ben ik.....
 2. Smebber

  Datingsite?

  Ben je een vrouw ? Zoja dan zal het niet zo moeilijk voor je zijn om een vriendje te vinden. Ga gewoon naar een shop, daar zit het vol geile honden. hehe Maak je inbox maar alvast leeg want nu ga je het krijgen.....
 3. Is de prijs ook deze zomer zo gestegen net als vorig jaar zomer ? Ik vraag dit omdat het weer gewoon bagger is wat ik natuurlijk niet zo heel erg vind.... +-4 maanden geleden stond ie nog op 3,10 (Gelderland). De groene groeten Smebber
 4. Het is volgens mij ook te warm in je hok ? Ik heb 2 hokken en geef allebei de hokken het zelfde kwa voeding en water maar in 1 hok is het altijd te warm en daar worden me planten altijd licht groen en daarna geel in de 3de a 4de week bloei. Ik gaf dan altijd BN 27% en dat hielp altijd!!! Maar de groei van de toppen werd er wel negatief door beinvloed. Dus geef ik het niet meer. Dikke toppen of groene bladeren..... Ik kan het trouwens niet koeler krijgen in dat hok ivm geluid overlast. Paar gele bladeren is geen ramp hoor.... ze blijven doorgroeien, als het maar niet overheerst. Ik denk hoe warmer het in je hok is hoe meer stikstof ze nodig hebben.
 5. Ok bedankt voor de reacties ! Ik heb bij de gs een spuitbus met mint geur gehaald voor professional use only ofzo En dat zou de geur een tijdje moeten onderdrukken. Stinkt behoorlijk..... Ik heb huisgenoten en die ruiken het zeker als de stroom uitvalt... daarom deze vraag.
 6. Hey mensen Weten jullie of er iets is tegen de wietgeur voor als de stroom uitvalt ? Ik heb het nog niet meegemaakt maar wie weet in de toekomst..... Ik dacht zelf aan 1000 wierook staafjes ofzo hehehe Bedankt als jullie even meedenken. Laterz Smebber
 7. Jammer voor de broodkwekers........ hopen dat de nieuwe minister van justitie het kweken van hennep niet legaal gaat maken ! Het buitenland is er natuurlijk altijd ook nog.... Thailand of Singapore zijn altijd goeie landen om je shit te verkopen! Ching Ching KASSA $$$!! hehehehe)
 8. MHAHAHAHAHAHAHAHAHA cannabusinesss, je eerste post in dit topic is echt om krom van te liggen... jij gefrustreerde aap !
 9. Ja maar gelukkig dat de rechter het laatste woord heeft en niet de energieleverancier! Meer dan 8 lampen in je huis.... AFTAPPEN DE BOEL.
 10. Niet gierig gaan doen en domme dingen doen ! Koop gewoon een nieuwe kap. Het is niet voor niks allemaal zo gemaakt. Als je brand krijgt dan is de schade niet te overzien! Btw volgens mij past een 400 lamp wel op een 600watt vsa en niet andersom.... Maar dan zou ik het nog niet doen!
 11. Tja hoe moet je dat controlleren dan ? Antwoord: Iedereen een kopie van ze paspoort opsturen naar sannie of stijlloos! (En erbij vertellen hoeveel planten je momenteel heb natuurlijk)
 12. Smebber

  Stekken Drama

  Hey atmosphere Jij had toch een tijdje geleden een topic op HD.nl over je zaadkweek... Deed je er nu intotaal 8 weken over ? Heb het dan ook over ontkiemen he. Zaadje in de grond en gelijk 12/12 en over +- 8 weken oogsten ? Als dat zo is ga ik het zeker proberen binnenkort. Groeten Smebber
 13. Smebber

  Stekken Drama

  Niet om tof over te komen hoor.... Ik heb paar weken geleden nog voor 1,75euro stekken gehaald bij me local growshop. Meschien moet je wel iets verder van huis zoeken......? (Gelderland, waar al het groen vandaan komt....)
 14. Idd text is genoeg al is het soms wel grappig om een leuk plaatje te zien.....maar het kan ook wel irri zijn al dat geload bij een topic. Dus van mij mag het weg !
×
×
 • Create New...