Jump to content

lowfreeze

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About lowfreeze

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. lowfreeze

    Happy 4-20!

    Hele fijne Santa nou.... nog maar eentje dan
  2. heb ik juist niet!, sinds ik Blow kan ik eindelijk mijn gedachten ordenen en plannen maken. ik plan mijn volgende dag altijd op het moment dat ik stoned ben. de volgende dag weet ik gewoon dat ik een leuke dag tegemoet ga en heb dus genoeg energie om mijn zaakjes te regelen. ik rook een gram of 6 in de week
  3. lowfreeze

    Happy 4-20!

    //EDIT leer quoten, lees hier hoe we het graag willen. You 2! goeie reminder, was het al weer helemaal vergeten. voor sommige mensen die het niet begrijpen: http://en.wikipedia.org/wiki/420_%28cannabis_culture%29 Have a nice one.
  4. Ik koop altijd mijn rookwaar bij de shop, maar hoelang en hoe kan je het het beste bewaren? meestal koop ik een grotere hoeveelheid, maar kan het beter zijn om vaker te halen en dus versere wiet te hebben?
  5. present! net de lasagna gemaakt, tijdens het wachten de pijp gevuld
  6. lowfreeze

    Bad Trip

    je kan hem jezelf geven als je een "bad trip" wilt. gewoon jezelf in paniek brengen ik heb het zelf niet eerder gehad totdat ik het mezelf eens gaf verder rook ik dagelijks en heb er geen last van.
  7. lekker in de avond met me vriendin op de bank hangen met een rokertje en een grooooote pot thee, en dan ma lekker comedy central kijken. weg stress! trouwens als je echt wil slapen: een potje "Celestial sleepy time" thee maken en dan een fijne Afgaan draaien heerlijk!
  8. beetje oud en weer opgerakeld maar wat denken de geleerden? zou dit werken?
  9. verstoppen is een groot woord, ik heb een heel fijn rol kistje gekocht in Groningen. deze staat tussen 2 theedoosjes in op de vensterbank. nou maar hopen dat oma zelf geen thee gaat pakken
  10. lowfreeze

    Blunts

    heb ze wel zien liggen in de Headshop in Polen, hier in holland ben ik ze nog niet tegengekomen.
  11. ben ff via apeldoorn naar huis gereden vandaag, lekker Jackje. net opgestoken. Prettig Weekend!!
  12. haha ben blijkbaar te oud, ik heb hiervan nog nooit gehoord. sinds wanneer kun je gepakt worden voor het blowen in de buitenlucht? zat afgelopen zomer nog in de tuin met de wijkagent te kletsen terwijl ik rustig een blowtje draaide en oprookte... is het enkel tot een bepaalde leeftijd?
  13. haha, regelmatig! soms om helemaal niets als een reclame of iemand die langsfietst of als je zoals ik in de supermarkt stond en ik in de lach schoot enkel door het idee dat ik in de muur van chips kon springen.... gevolg: geen boodschappen en kramp in me maag toen ik thuis kwam
  14. yepz purple haze uit de pijp! ennuh, inderdaad al te vaak in het verkeerde topic geplaatst
×
×
  • Create New...